Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak mert az ajtó felső szintjétől egy kiugrót csinálok ahol a terasz rész lesz.
Osb lap van a tetején, azon meg kátrány lemez. Azt hiszem 3mm-es, kb 10cm-es ráhagyással. Nem ismerem a pontos típusát mert nagyon apró szemű kavics van ráragasztva. Látom a sörös rekeszt nem ismertétek fel rajta, pedig előtte van csak fejre állítva.
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2014
Mehetett volna a Ki mit épített topicba is a kép.
Már hogy ne ismertük volna fel. Az minden építkezés legfontosabb kelléke.
Felismertük, de így fejre állítva, azaz döglötten szóra sem érdemes.
Még hogy ééén? Nem, nem, nem. Csak pálinkát.
Uncsi tesóm 15 éves, azért nem. Anyám szintén, a kőműves gyerek csak üdítőt fogyasztott, haverom szintén. Akkor ki itta meg? Jó kérdés, mert a láda már jó pár éve megvan.
Azt hittem az a szemétdomb. Egy üres rekesz kb. oda való.
Úgy az igazi!!!Égjen az is!(a házzal együtt)
Ruhaszárító szerintem nem macska fekhely.
Mindenesetre a szobában jó hűvös lesz, a macskának meg melege, mert ez a szerkezet lefogja a radiátort és nem tud olyan hatásfokkal fűteni. Amúgy macskával együtt árulják, hogy mindjárt ki is tudja próbálni a kedves vásárló?
Párologtatós macska wécé. Utána gyorsan megszárad a ruha, meg a többi is, ha van.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2014
Ez így egy kicsit furán hangzik:
Idézet: „Uncsi tesóm 15 éves, azért nem. Anyám szintén...” Gyanítom, anyukád azért nem 15 éves...
Sziasztok!
Ha lejárt egy hirdetésem, akkor azt meg lehet újítani vagy fel kell újra adnom, hogy aktív legyen ?
Szuper kis műhelyt hoztál össze. A vályogos építési technikához nem értek, de az ablak és az ajtó közt nem kellett volna valahogy kötésbe tenni a kockákat?
Fűtést hogy oldod meg?
Ki talál ki ilyet? Nem értem, mostani világban már mindent el lehet adni? Most nem azért, de a macska, ha úgy gondolja simán alszik a radiátoron e tartó nélkül is.
Sziasztok! Lehet, hogy a kutyát sem érdekli, de én érdekesnek tartom a munkámat; a villamos vezetést. Néha készítek róla egy-egy videót is. Ma éjjel egy vágatlan, mozifilm méretű darab került fel a youtube csatornámra. Csak nagyon unatkozó, türelmes egyéneknek ajánlom a végignézését.
Bővebben: Link
Akkor én kutya vagyok, mert engem érdekel. Szoktam nézegetni a neten található villamosos, vasutas, kamionos, autós, motoros vídeókat. Ráérős időmben így szoktam "utazni". Én köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2014
Ennek szívből örülök, és én köszönöm!
Én szoktam nézni a videóidat. Ezt is meg fogom nézni. Sajnos mostanában elég kevés időm jut erre, de nem hagyom ki ezt sem.
Ilyen emailt kaptam, ma a másodikat. Igaz lehet ez? Engem nem érdekel másoké, de ezzel az én jelszavamat is kiolvashatják? Nem kattintottam tovább, nem tudom mi jönne. Mit szóltok hozzá.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2014
Hát, szerintem vírus. Nem értek én ezekhez, de kétleném, hogy ez működne. Azért ezek nem olyan könnyen feltörhető dolgok...
Szia! Miskolcon nőttem fel, a sárga csillingelő fapadosok voltak a kedvenceim. Mint minden kissrác én is villamosvezető akartam lenni. Mostanában keveset járok Miskolcra és a mostani új szines tátra és a piros bécsi villamosok sem igazán tetszenek. A filmjeid elérzékenyítenek és újra és újra nosztalgikus hangulatba visznek. EZÉRT sokszor meg sem nézem, még a böngészőt is becsukom... --- Aztán párás szemmel bámulom a telómon vagy a tabletten. ---
De ilyesmit nem írunk mi vén, kemény férfiak. Nézze a kutya a filmjeidet. Azt a kutya fáját. Vauuu!! A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2014
Hali. Kezd már kicsit elegem lenni abból, hogy 46823x próbálkozásra sem tudok megosztani fájlokat két gép között. Egyik egy WIN7es PC, a másik egy WIN8as noti. Tud valaki egy tuti működő megosztást? (lehetőleg olyat, hogy ne kelljen külön mappába átmásolni több100 gigányi anyagot)
Több száz gigának egyébként sem a megosztásos másolás a legjobb módja a hálózat lassúsága miatt! Ha csak át akarod vinni egyikről a másikra, akkor szvsz jobban jársz egy mobilizált winyóval! Egyik gépre rádugod, felmásolod, aztán a másikra, és rámásolod.
Ha viszont médiamegosztást akarsz például egy torrentes gép meg egy filmnézős között, akkor meg samba szerver. Ha nem jön össze egyébként a megosztás. Nekem így megy egy acer noti (mint torrent gép), egy asztali (mint mindenes), és egy O!Play (mint lejátszó) között.
Tisztázzuk a dolgokat. Nem vagyok se kőműves, se ács. Nem műhely lesz hanem lakhely. Téglából épül a kályha, és a kb 17 sorból olyan 6-7 már kész.
Szia! Talán így.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |