Fórum témák
» Több friss téma |
Próbáltam már egy párat de eggyikkel sem akart müködni. A Win is próbált keresni hozzá de nem talált.
Sziasztok! Tudom csak félig számítógépes a kérdésem de nem tudom máshol felrakni a kérdést,és hátha tud valaki segíteni.
Egy kis segítséget kérnék. A telefonomra jó régen telepítettem a skypet. (jelszót anno beütöttem,-aztán automatikus bejelentkezést választottam). A laptopon csináltam egy Windows visszaállítást majd ott is próbálok bejelentkezni a skypen de nem tudok mert nem emlékszem a jelszóra. Az (anno megadott mailcim már nem létezik tehát hiába kérek elfelejtett jelszót mert az email cím már nincs). Kérdésem hogy telefonból nem lehet valahonnan kikeresni a mentett jelszót? valahol nem tárolja az ilyesmit? Válaszokat előre is köszönöm.
OK,és hogyan? Én is előre félek, hogy ilyesmibe futok bele.
Újra létre kell hozni az email címet ha megszűnt. Így le tudod kérni a jelszót. A telefonból kiszedni meg jó kérdés.
Sziasztok, hoztak egy gépet javításra. Kihúzták a stekkerbol, BIOS resetelodott, Windows nem bootol. Gondoltam meghibásodatt a HDD-n néhány Windows file, újrarakom s rendben lesz minden. De a telepito is ugyan ott lefagy. Mindent kicseréltem már, ezalatt értem a HDD-t, RAM-ot, tápot, s a BIOS-t is frissítettem. Ugyan az hiba. Aki tud segítsen mertmár ténleg tanácstalan vagyok. Ilyennel még nem találkoztam. Alaplapnak lenne kampec? MSI G31TM-P21 lap.
A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2014
Szia!
Attól hogy kihúzták a "stekker"ből még nem resetelődik a bios, mert ezért van benne az elem.Viszont ha az lemerült, gyenge akkor lehet probléma mert vissza áll alapra , és sérülhet is. Elemet kivenni megnézni , min 2,8V ami még jó (nálam 2,6V is ment ) ha nincs meg akkor csere.A bisot betölteni az optimális beállításokkal.Diagnosztikai lemezt be helyezni , RAM teszt , HDD teszt. Live cd bebootól ha megy akkor nem a lap a hibás. Onnan már lehet tovább keresni.
BIOS elem rendben van. Azt nem értem hogy miért resetelodott.
Lehet tunigolni akarták , és rossz beállítást adtak meg. Az is lehet hogy a gazda resetelte de általában nem mondják meg , "Hozzá sem lett nyúlva" Pedig igen . Állítsd be valamilyen működő beállításra a biost. PL Tilsad a floppyt , adj meg időt dátumot, kapcsold le vegyél ki belőle mindent , majd indítsd újra , és húzd ki a konnektorból. Ha ismét resetelődik akkor valami gáz lesz a lappal ha nem akkor állítsd be rendesen és ellenőrizd.
Úgy ahogy "antikzsolt" is írta, létrehoztam ugyan azt a mail fiokot,majd kértem a jelszót, rá egy félórára kaptam meg.
Üdv!
Sziasztok! Megint beleütköztem egy problémába. Négy éve nem kellett hozzányúlni a géphez (vagyis újratelepíteni meg ilyesmi) de amint a napokba is írtam hogy a mappabeállításai annyira megváltoztak hogy itt is ami segítséget kaptam,meg a netten amiket olvastam nem segített,így visszaraktam egy 2010-es Ghost mentést. Most a talált frissítéseket újra felrakta(m) kivéve egyel állandóan xarakodik és ez a Windows 7 SP1. Be linkelem a képet is hogy milyen problémába ütközik. Kerestem egy pár hozzászólást ezzel a hibakóddal a netten de a leírtak alapján sem sikerül rábírni hogy valahogy legyen már túl rajta.
Szerintetek mi a megoldás? Üdv!
Szia!
Próbáltam tegnap úgy hogy leszedtem és kézzel próbáltam de ugyan az a hiba. Keressem meg a KB971033 töröljem majd utána tegyem fel a KB976932-t? Köszi! A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2014
Töröltem a KB971033-ast,aztán újraindítottam majd próbáltam felrakni a KB976932 a hiba ugyan az.
Szia.
Próbáld meg az advence system care javítani a hibát. Ez egy karbantartó program. Le kell tölteni az iobit oldaláról és 30 napig használhatod teljes körűen. Azután már csak kb 80% tudod használni. Ez a biztonsági hibákat is javítja drivert is megkeresi st.
Szia! Köszönöm! Mintha már összefutottam volna valamikór ezzel a programmal.(olyan ismerős). Este kipróbálom. Üdv!
Nagyon jó kis program. Én meg is vásároltam. Nyugodtan használhatod.
Szia!
Igen ezt is próbáltam még aznap este.
Hali!
Esetleg megpróbálhatod úgy hogy megint felteszed a klónt, és rögtön utána az sp1et,majd utána a frissítéseket. Ha nem megy, sok lehetőséged nem marad, mint egy újra telepítés.
A biztonság kedvéért futtass le valami hasonlót, egy vírusteszt sem árt, ellenőrizd a dátumbeállítást.
szia
Csak kérdezem az eddig telepített frissítések között nincs olyan ami gátolná a sp1 fel telepítését? Gondolok a verzióvédelemre (1.12 nem írhatja felül a 4.12) Én nem nagyon ismerem ezeket a klón dolgokat de ilyenkor mindent tőről a merevlemezről és úgy másolja vissza vagy csak próbálkozik a változtatott állományokat vissza cserélni? Ugyan is a második eset szerintem a verzióvédelem miatt gond lesz. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2014
Sziasztok! Köszönöm a sok hozzászólást, veszem sorba. Most kipróbáltam "antikzsolt" által leírt programot. Most újraindítom a gépet aztán kiderül. Meg van a Malwarebytes-em is azt is lefuttatom utána.
"xitibi" passz, már régebben is csináltam ilyet igaz XP-vel de nem volt gond, visszarakta és ment minden tovább rendesen. (persze utána egyből jöttek a frissítések ) de nem volt gond a telepítésnél. UI:" ktamas66" most fut a malwarebytes a dátumbeállítás az volt az első amit beállítottam miután visszaraktam a Ghost-al. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2014
Megcsináltam az "Advanced SystemCare 7"-el fúlósan a(futtatást) javítást, Malwarebytes lefuttatva semmi, gép újraindít kézzel próbálom telepíteni az Sp1-et de a hiba ugyan az. Lehet az lesz hogy visszarakom a Gost-al megint aztán nem engedem frissíteni addig amíg nem próbálom meg az Sp1-et telepíteni. (Most csak az Sp1-el xarakszik) nem tudom ezt kilőni hogy nem mind akarja ezt telepíteni?
Idézet: „Kerestem egy pár hozzászólást ezzel a hibakóddal a netten de a leírtak alapján sem sikerül rábírni hogy valahogy legyen már túl rajta.” Megtudhatjuk, hogy pontosan mikkel is próbálkoztál, mielőtt a HE-re írtál volna? Egyébként ezt megpróbálhatnád: Bővebben: Link A legelső hozzászólásban van a megoldásról szó, jacob Micheal írta.
Hali!
Bővebben: Link Már volt róla szó!
Szia!
Ha van lehetőséged ne a klónt rakd vissza, hanem egy teljesen új Win 7 integrált SP1-et.És ha végeztél a finomhangolással akkor ne KLÓNOZD legalább is külön klón programmal ne . Van a WIN7nek saját programja. Azzal csinálsz egy mentést és lehet használni bármikor elszáll a rendszer.
Szia!
Hétvégén nem igazán volt időm vele foglalkozni,meg ide írni se. Eddig ugye a Norton Ghost-ot használtam, de akkor most ki fogom próbálni a Win7 saját programját. (nem igazán akartam ujratelepítgetni-de nem is ezt vártam hogy ez lesz). Igaz eddig a Norton Ghost-ot Win Xp-re használtam). Ezt a Win 7 mentést valóban 2010-ben csináltam a telepítések után-azóta nem nyultam hozzá{nem is kellett} de akkor most kipróbálom ahogy írtad. Üdv!
Sziasztok!
Igazából nem témába vág, de más témát nem találtam. A kérdésem az lenne, hogy van egy Fujitsu Siemens Pc-m G31T-M2 V.1.0 Típusú alaplappal. Szeretném bővíteni a memóriáját, mekkorát bír el ez az alaplap? Esetleg processzort lehet-e benne cserélni, ha igen milyet lehet bele rakni? Előre is köszönöm a választ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |