Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Avagy hogyan billentsük fenékbe az irodalmat.
Sok vitára nem lesz szükség. Google-e beírtam hogy "C vitamin rák", és az első találat ez lett. Gyanús volt a címe az oldanak amire hivatkoztál, ezért kerestem rá. Feltűnő, hogy valaki már megint robbantani akart egy bejelentés elferdített megjelentetésével. Ezzel csak az a baj, hogy ha végül tényleg találnak valamit, akkor azt sem fogja már elhinni senki. "Ne kiálts farkast!"
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2014
Ezt nem fogjátok elhinni.
Idős ismerősöm súlyos rákbetegségben, orvosok 1-2 hónapot jósoltak, teljesen reménytelen eset, bármivel is kár kísérletezni, lebeszélték mindenről. "Avemar"-t, és valami gomba anyagot kezdett szedni, csoda történt. A daganatok visszafejlődtek kb. egyharmad méretre, itt megállt a folyamat, nem változik. Már teljesen tünetmentes, előtte komoly panaszai voltak. Most van kb. egy éve, hogy kezdte szedni.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen kiszedni, mint pl. egy gyulladt vakbelet? Mi marad utána, ami további gondokat okoz? (Nem értek a biológiához, bocsánat a buta kérdésért.)
Az áttétek miatt. Hiába vágják ki egy helyen, ha ettől több másikon bukkan fel.
Ha sugarazzák, attól miért nem múlik el mindig?
Bár ha belegondolunk abba, hogy 70-80 éve egy megfázásba is simán belehaltak, akkor reméljük, hogy előbb-utóbb erre is lesz valami megoldás.
A sugárzás nem csak a rákos sejteket pusztítja, hanem az egészségeseket is. Ezt nem mindenki éli túl sajnos. Gyógyszer meg akkor lesz rá, ha az nagyobb üzlet lesz mint drága gyógyszerekkel betegen tartani a pácienst.
Ez igaz. Vagy az egyik elmúlik, és lesz helyette egy másik, vagy kettő lesz egy helyett.
Hozok egy kicsit durva példát. Láttál már olyan almát ami egy ponton kicsit penészes volt? Ha kivágtad azt a penészes részt, egy idő után újra penészes lett. Nap mint nap vannak az emberi szervezetben rákos sejtek. De jó esetben ezt a szervezet természetes öngyógyító folyamata leküzdi. A baj akkor van ha az immunrendszer le van gyengülve, nincs meg a megfelelő védekezés a mutáns sejtekkel szemben. Elszaporodnak, utána a test önerőből már nem képes megállítani őket.
Hát ezek nehéz kérdések, az a baj, hogy a tumorsejtek nem csak egy helyen vannak a szervezetben, hanem a vérkeringéssel terjednek, és áttéteket okoznak. Tehát ha sikerül is maradéktalanul eltávolítani a tumort, (ami sokszor nagyon nehéz, mert a szövetekbe rendesen be tud ágyazódni), a keringésben még akkor is maradnak tumorsejtek. Tehát ezért is indokolt a műtét után a kemoterápia, hogy a visszamaradó tumorszöveteket is kinyírja.
A C vitaminnal és az egyéb ilyen táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban pedig pont az a baj, hogy az egészséges sejtek mellett a tumorsejteket is védi, és pont a kemoterápia hatása ellen dolgozik, tehát nem tud úgy hatni a tumorsejtekre ahogy kellene.
Az, hogy a különböző terápiák hogy hatnak, a tumorszövet típusától is függ. Sajnos vannak nagyon agresszív tumortípusok, ilyen pl a hasnyálmirigy rák, amik gyorsan növekednek, és hamar áttéteket okoznak, de vannak kevésbé agresszívek, amik ma már jól gyógyíthatók kemoterápiával. A rákkutatás folyamatosan és gőzerővel zajlik, egy komplett kezelés 2-3mFt-ba kerül az OEP-nek!
Értem. Valami olyan genetikai vagy kémiai cuccot kellene kitalálni, ami felismeri a hibás DNS-el rendelkező sejteket, és elpusztítja. Ha jól gondolom, akkor ez valami DNS hiba, ami szaporodik? Vagy tönkrevágja a normális sejteket?
Találkozott már valaki .TVL fájlal? Hogyan lehet kibontani?
Bővebben: Link Google első találata.
Nekem nem vált be. Telepítéskor fagyós, utána meg teljesen más program nyílik meg..
Nem tudom, máshol is ezt a programot ajánlották.
Ez a dolog már ki van találva, és úgy hívják, hogy immunrendszer. Az immunrendszer pedig folyamatosan minden nap küzd a rákos sejtek ellen, és egyensúlyban tartja. Mert hogy minden nap képződnek ilyen sejtek a szervezetben. Az a probléma, hogyha valami miatt felborul az egyensúlya az immunrendszernek, akkor tudnak elszaporodni a rákos sejtek. Ezért is fontos az immunrendszer erősítése, addig amíg egészséges valaki. A legjobb rák ellenes szer a D3 vitamin. Ezt nemrég ecseteltem itt nektek. A magyar lakosság súlyosan D vitamin hiányban szenved, pedig ez a legjobb immunerősítő szer a világon. A napsütés is kevés ehhez, mert a téli hónapokban nem tudunk eleget napozni ahhoz, hogy legyen elég D vitaminunk. Kiskorunkban kapjuk egy darabig, aztán nem, és kialakul a D vitamin hiánya. Ezért betegek olyan sokan, mert nincs meg a kellő D vitamin szint. A kémiai cuccok pedig pont a kemoterápiás szerek, nehézfémek, sejtmérgek, amik ugyan pusztítják az egészséges sejteket is, de úgy vannak kihegyezve, hogy főleg a tumorsejteket pusztítsák el. Azonkívül az USA-ban van már olyan nanotechnológiás kezelés, hogy a keringésbe befecskendeznek nanorobotokat, amik felismerik a tumorsejteket, és elpusztítják őket. Ez a kezelés teljesen mellékhatás mentes, de csak a kiváltságosok tudják megfizetni.
Tudom én azt... Csak telepítés után hirtelen Winthruster lesz belőle, és szkennelni akarja gépem, hátha vírusos... Én csak egy vacak tvl fájlt akartam kibontani.
Nem lehet hogy rossz linkre mentél rá? Én is jártam már úgy, hogy a Radio folyóiratból akartam letölteni, de rossz linkre mentem aztán valami teljesen más töltődött le.
Mindenképp jobb megelőzni, mint megkapni.
Ez így van, de sajnos nem mindig tudod megelőzni. Nagyon fontos, hogy az embert milyen hatások érik. Kémiai, baromi sok vegyszer, lelki, stressz, egyéb problémák, egészségtelen életmód. A felsorolás közel sem teljes. Nagyon fontos az egészséges és változatos étrend, a mozgás, és a nyugalom. De ahogy nagybátyám mondaná: " A hosszú élet titka a rendszeres levegővétel. "
Csak nem tudjuk, hogy lehet megelőzni. Mert a nagyon egészségesen élő, egészséges embert is megbetegíti. Genetikai hajlam is.
Az biztos. Sajnos sokan kapnak, akik életükben egészségesek voltak. De olyan is van, aki kokszolóban dolgozott, benzolos kátránnyal festett, és mégis egészséges.
Idézet: „A hosszú élet titka a rendszeres levegővétel.” Ez jó, ez tetszik. Mit vesz az ember legtöbbet a piacon? Levegőt. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2014
Idézet: „Kémiai, baromi sok vegyszer,” Én sokszor gázmaszkban dolgozok, bármilyen vegyszer festék, por anyagoknál. Amit ezzel mondani akarok, hogy ezért engem röhög mindenki. Mondják, hogy be vagyok sz.rva. De azt nem tudják, hogy bajaik esetleg éppen ezért vannak, mert azt hiszik, ők minden vegyi anyagnál erősebbek, legyőzhetetlenek. Később ha rájönnek hülyeségeikre, már késő. Utólag már nem lehet megelőzni. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2014
Ez egyébként egy orvostól ered, nagybátyám körzeti orvosa mondta ezt, aztán nagybátyám is alkalmazta. És milyen igaz is nem? Ha kihagy a lélegzet az élet nagyon hamar lerövidül.
Nagyon jól teszed, röhögjenek csak. A személyi védekezés a munkavédelem egyik alapvetése. Az egészséged megőrzése a legfontosabb dolog a világon.
Rajtam már akkor röhögtek amikor suliban a műhelybe fémmegmunkáláshoz kesztyűben mentem. Hát még hogy fognak nevetni amikor fúráshoz szemüveget veszek. De nem érdekel, az egészségem fontosabb. Itthon nálam alapkövetelmény csiszolásnál, porolásnál a porszűrő alkalmazása.
A porszűrő, porálarc semmit nem ér. Csak a hitet adja, hogy tettünk egészségünk érdekében. A szélénél körben nem fekszik fel hézagmentesen a bőrre, itt minden por bejut. Minimum gumi gázmaszk. Porálarc után még fél napig fújtam ki orromból a fehér port. Gázmaszknál egy porszem sincs orromban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |