Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Adott egy kb. fél éves 550W XFX táp, egy kb. 1 éves Asrock alaplap(+egyéb alkatrészek). A konfig azt produkálta, hogy random kikapcsolt. Most már meg se nyekken. Én az alaplapra gyanakszom. Helyes a feltevésem vagy inkább a tápot nézzem meg(esetleg mindkettőt)?
A lemezkarbantartóval tudod törölni a frissítés maradékait. Ehhez meg kell nyomnod a rendszerfájlok törlése gombot. Innetől ki tudod választani a fenti listában az ideiglenes fájlokat, meg még ami nem kell.
Szia!
Olyan 158 frissítés de a kb 791033 at töröld.
Szia !
Hát az nagy hiba lenne ha törölné a rendszer fájlokat. de úgy sem fogja engedni. erre én is egy alternatív progit használok a Wise Disk Cleaner-t És ennyi . Törli a frissítési fájlokat , csak két dologra oda kell figyelni .Első körben mentés. A 2. soha ne optimalizáld a rendszert.(Ha mazoista vagy megtehet).
Szia! Ezt miért is kell törölni? Már csak hogy ne haljak meg bután
Számítógépemet újra kellett telepíteni. (Windows 7) Minden szépen sikerült, de valahol valami hiba történt. Nincs hang. Az eszközkezelőben minden rendben. A hang digitális beállításban van. Nem tudom, hogy így kell-e lenni. Segítséget kérek és előre is köszönöm. Tibi
Szia !
Csatlakoztatva van az analóg (világos zöld jack) kimenetre valami eszköz?
Igen. Hangszórók, melyek azelőtt remekül szóltak. A telepítés során semmi nem volt szétszedve, kihúzva. Az lehet a gond, hogy az analóg hangszórók nem szólnak a digitális hangbeállítás miatt. Nem tudom, hogy lehet visszaállítani.
Kihúzd-bedug (a 3,5es jacket). Amennyiben be van kapcsolva az automatikus csatlakozás felismerés ez szükséges.
Ha digitálisra van állítva, nem fog működni! Hang ikon a tálcán jobb gomb, audio eszközök......
Alaplap gyártód honlapja, driver leszed és telepít. Ha van optikai csatlakozó az alaplapon audiohoz, akkor előfordul, hogy felismeri, és digitálisan talán ok, analóg meg nem...
Szia!
Nem tudom megoldódott e, de ha nem akkor: Az alaplap hangdriverét fel kell tenni, majd vezérlőpult-Hang-Lejátszás- Hangszóró alapértelmezésre állítani.
A frissítések maradékai és a Rendszerhiba - memóriaképfájlok is a rendszerfájlok közé tartoznak, amíg nem engedélyezed, addig nincs a listában. Másrészt én arról nem tehetek, hogy az van a gombra írva...
Szia!
Igen , ez így van csak elég megtévesztő .
Sziasztok szakik!
A laptopomban tönkre ment a HDD egy barátom kicserélte SSD-re. Minden szuper gyors lett, de bánatomra az XP-t nem tudta feltelepíteni, így most Win 7 van fent. A problémám az, hogy FF alatt az oldalak szélén görgető sáv van, amit muszáj is használni .Eddig elég volt, ha a tapipad jobb szélét használtam és görgetett, de most ehhez kell, hogy a bal gombot is nyomjam, tehát kétkezes lett. Van lehetőség ezen változtatni?
Sziasztok. Vettem egy Fujitsu-Siemens Esprimo P5905 gepet, egy harmatgyenge cerkaval szerelve. Mivel DDR2 tipusu memoria jar bele, gondoltam hatha megeszi a Pentium D915-os ketmagos procit. A gep el is indul, de mar az elejen megall, es kiirja a kovetkezoket:
"2 logical cpu(s) installed ERROR Patch for installed cpu not loaded. Please run the bios flash update diskette. Press F1 to resume, F2 to setup." F1-re tovabbmegy es betolti a windozt(xp), aztan telepit valami drivert, de nem mondja meg hogy mit. (for installed device). Meg tudjatok mondani mit jelent az az uzenet az elejen? Merthogy valami nem tetszik neki az biztos.
Valószínűleg egy olyan kódjelű processzor került a gépedbe, amire a BIOS-od nincs tökéletesen felkészítve. Erre egy mód van, mégpedig amit a kiírás is javasol: BIOS-frissítés alkalmazása. Ha lehetséges.
Üdv!
Ne bánd az XP-t, meg fogod szeretni a hetest és a továbblépéshez is jobb, ha azt használod. Telepítsd fel a touchpad illesztőprogramját és akkor jó lesz. Előfordulhat, hogy még több funkciót is fog tudni az új szoftvernek köszönhetően.
Szia!
Mint ahogy azt Norberto is írta BIOSt kellene frissítened , de kétlem hogy találsz hozzá. Pentum D-t csak a 8XX től a 820-ig támogatta (805-820 ez a kettő) .
Sikerült leszedni és telepíteni a drivert. Rendben van a hang. Köszönöm a segítséget.
Szia! Furcsa ez a F-S alaplap. Edig mindegyik alaplap amivel talalkoztam es ddr2-vel volt szerelve, tudta a min 1066 fsb-t es a c2d procikat (legalabbis egy reszet). (Van egy dell GX620 gepem, amiben gyarilag P4 volt,de elso probalkozasra megette a D925-os procit, pedig a ddr2 csak 533MHz-et tud). Vajon honnan tudom meg, hogy ennek a F-S P5905 gepnek mi a csucsprocija? Eleg sokat keresgeltem, de nem sok infot talaltam rola.
Szia!
Dell, Fu-SI,T System , ezek mind üzleti irodai gépek, és egyedi tervezésűek. (Pl nekem volt egy ASUS P4P800VM/S amihez nem szintén nem volt BIOS, de ettől függetlenül nagyon jó gép volt)Egyedi annyiban hogy nem a nagyközönség számára lett gyártva. Ha jól emlékszem volt valami mikrokód frissítő program a a FU-Si-hez de én nem próbáltam soha. A PDF-ben megtudod nézni de egyébként csak az amit le is írtam.
Érdekes hogy vitte a Dell mert az sem támogatja a Pentium D 9xx sorozatot.
A gyártó honlapjáról le tudsz tölteni egy kis programot, amit ha egy floppi lemezre kiírsz és beindítod floppiról a géped, frissíti a BIOS-t. Ezután már támogatja a Pentium D procikat. Amúgy meg ha minden gond nélkül fut a Windows a hibaüzenet ellenére, akkor hasznáhatod tovább. Igaz, az elején F1.
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már kérdés, de tudtok abban segíteni, hogy mi okozza az Outlook 2010 drámai belassulását WIN7 alatt? (más levelező nem lehet, céges dolog....) Küldeni csak-csak, de amikor valami jön melléklet az iszonyat lassan jön le mindegy mekkora. NOD van rajta egy párórára lekapcsoltam akkor se lett jobb. A net elvileg nem változott, nem nagy durranás de a mailek jöttek-mentek..... Frissítés ahogy néztem naprakész. Eddig (kb 2 hete) jó volt, hiba nélkül ment. A gép egy Dell Inspiron N5010. Az outlook file 767MB, kuka ürítve, régi emilek archiválva stb. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2014
Hali!
pika75 ITT találsz hozzá 2006 os flasht illetve 2007es mikrokód frissítőt. Na meg sok egyéb programot. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2014
Üdv!
A céges gépembe (Asrock G31M-S, Intel C2D) sikerült szereznem még egy 2GB-os DDR2-es modult (így most 2x 2GB van). Viszont, azt vettem most észre, hogy a Windows 7 csak 3,19GB-ot használ belőle. Kiírja, hogy 4Gb telepített ram, és használható 3,19GB. 64bites oprendszer van, nem az alaplapi VGA-t használom (letiltva, eszközkezelő nem is látja). Kaptam egy tippet, hogy esetleg frissítsek BIOS-t (már letöltöttem, de csak holnap kerülök a gép közelébe). Valakinek tipp?
Szia! Add ki az MSCONFIG parancsot vagy indítsd el az msconfig.exe-t a Keresés-ben begépelve és ENTER majd a Rendszerindítás lapon a Speciális beállítások... gombra kattintva a felbukkanó ablakban jobb oldalt a Maximális memória választó gombon állítsd be a 4 GB-ot vagy maximumot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |