Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2373 / 3611
(#) jdani válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Amit linkeltem az egy téma, és amit képbe küldtem az a témában keresés, de nem talált semmit, holott tuti van olyan szó a témában. A keresett szó, a ,,majd,, amit Te küldtél, nem fura hogy csak egy oldal találat van?
Tuti hogy van megejtve témákban az LM35 szó, de nem dob ki rá találatot.
De a lényeg amit én akartam, egy adott témában keresés, mégpedig abban amit linkeltem, és konkrétan az LM35 szót, amit úgyszintén nem talál, holott tuti van.
(#) jdani válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Egy szó mint 100, miért nincs találat ebben a témában az LM35-re?
Holott régen, mindigis igy kerestem meg az LM35höz tartozó programot.
Apropó, most megint kipróbáltam, hátha, és:
A témában kikereste az adott szót, csakhogy ugyanúgy mutatta azt a hozzászólást is, amiben nem is szerepel, mind az összes oldalt.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2014

ddd.JPG

(#) Kovidivi válasza jdani hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Szerintem hagyjátok rá, már régóta nem működik a kereső. Ha valamit nagyon meg akarsz találni, akkor a google-val kell keresni úgy, hogy beírod a keresett szót, plusz hobbielektronika.hu: Bővebben: Link. Ez egy ingyenes oldal (néhány reklám van ugyan, de nem hiszem, hogy ettől bárki is meggazdagszik). Ha nagyon zavar, akkor támogatni kell az oldalt, pénzzel, vagy ha van szakértelem, akkor Topival fel kell venni a kapcsolatot, hogy szívesen segítenél. Biztosan oka van, hogy nincs még megjavítva a kereső, el kell fogadni. Ezt nézd még meg: Bővebben: Link Aki keres, talál.
(#) jdani válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

OK, ez is egy megoldás, de a keresőnek itt működnie kellene mint régen.
EZ csak engem zavar vagy mi?..
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 22, 2014 / 1

Ha keresőnek a guglit használod, akkor jobb ha úgy írod: "site:hobbielektronika.hu" .
(#) zenetom hozzászólása Okt 22, 2014 /

(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Mennyibe kerül a letöltésük?
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Kedv csináló zenéhez. Hátha valakinek jobban tetszik mint a mosógép zakatolás tornacipővel. Bővebben: Link
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Hát szép, szép, de maradok a mosógpnél!
Bővebben: Link
pjg: ezt poénból kérdezted? Ha a netadóra gondolsz, szerintem ne menjünk bele, mert ki leszünk moderálva.
(#) tiggersoft válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Szép-szép, csak ezeket hallgatni napi 8 órában...én már unom kicsit.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Ennek is van egy feelingje.
(#) botesz válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Én éjjel nappal azt hallgatomMár nem zavar.A legjobban akkor muzsikál amikor nincs elindítva!
(#) nagy_david1 hozzászólása Okt 22, 2014 /

Szép estét.
Vicces vagy sem de remélem van valakinek valami jó ötlete a mai művem részleges eltávolításához
(#) pjg válasza nagy_david1 hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Ezt hogy csináltad? Bontóból másik kilincs.
(#) nagy_david1 válasza pjg hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Parkolóhely hiányában, sötétben és esőben az ember megpróbálja bedugni 20 perc forgolódás után valahova már az autót. Na meg persze fáradság és türelemhiány is este hozzáadódik az egészhez. Hát bontóból is érdekes lesz ugyan ezt a színt elkapni. Egyelőre kaptam eBay-en a sokak által leblamált festéket. Most nem tudom, hogy az összes egyformán hitvány vagy van jó is, de elválik.
(#) Gafly válasza nagy_david1 hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

A következők jutottak az eszembe:
- Ha maga a kilincs és a zár működik rendesen, akkor csak csúnya, és majd valami komolyabb dolog is történik (előbb vagy utóbb úgyis beléd rongyolnak, vagy te másba...) akkor egyúttal ezt is javíttatod/színre fújatod.
- Nincs ám olyan sok színválaszték, ezzel akkor szembesülsz, amikor nem olyan autót akarsz venni, amit a márkakereskedő kínál, hanem amilyet szeretnél. Típus és szín kombinációk szűkek, bontóba érdemes elnézni.
- Megkeresed a színkódot (ezért találták ki), motorházban, csomagtartóban, ajtó oszlop oldalán, stb. Ez alapján kevernek neked kis mennyiséget, javításra (arany áron, persze). Ez persze az öregedés miatt változik ám...
- Viszed a darabot. "Bemérik" a színét, majd kikeverik (lásd fentebb).

Rövid közép távon és biztosan #1 mellett tenném le a voksot magán használatban.
(#) zolika60 válasza nagy_david1 hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Szerintem ne piszkáld, jó az úgy. Persze amikor egy autón az első sérülés történik elkeseredik az ember, de mikor már huszonhét éves lesz mint az enyém egy ilyen kis karcra oda sem figyelsz.
(#) nagy_david1 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Köszönöm a tippeket. A színkód megvan és ez után rendeltem eBay-ről 4000Ft-os áron valami "karcenyhítőt". Még az esztétika nem is akkora gond, de sajnos mint látszik a festék lejött és a fém látszik. Jön a tél, már így is 1 hete esik és még fog is. A további rozsdásodást, festéklepattogást meg szeretném előzni.
A kocsi 10 éves és egész jó állapotban volt az általam okozott karcot leszámítva. Hülye voltam, hogy be akartam erőltetni este 10 után a kocsit már valahova, de a szemétgyűjtő vállalat se fix, hogy egy flakongyűjtő ketrecet egy aszfaltozott, felfestett, parkolónak kijelölt helyre tesz.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2014
(#) elektroncso hozzászólása Okt 23, 2014 / 3

Október 23.-a van. DICSŐSÉG A HŐSÖKNEK.
Emlékezzünk meg azokról akik életüket adták a hazájukért és szabadságukért a nemzet oltárán egy szebb és jobb jövő reményében.

mecses33.jpg

(#) zolika60 válasza elektroncso hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Emlékezzünk.
(#) jani1987 válasza elektroncso hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

56?
(#) elektroncso válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Ez mi? Hülyék. Én ezekkel nem tudom mit csinálnák. Pecsétet is fejjel lefelé. Inkább nem is nézek oda.
(#) vicsys válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

A polgármester asszony, most biztosan veszít néhány szavazatot...
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Gondolod a választói jobban képben vannak?
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Nagyon bízom benne! De komolyan.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Nem sokan vannak és az elmúlt évtizedek oktatásából valahogy hiányzott. Ráadásul gondolom javarészt nem mostanában jártak oskolába, ha egyáltalán.
(#) Hp41C válasza nagy_david1 hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Most jön az óraátállítás, a sötétebb esték, csúszósabb utak, a rohanósabb napok (karácsony...). Lehet, hogy már beleuntam a fővárosi életbe, de kivárnék vele - jöhet nagyobb probléma is.
Volt egy-két éve egy kis ónoseső. Egy bevásárlő központ parkolójában egymással szenben is állhatnak autók. A jobb oldalon a kocsink mellett kimaradt egy hely. Pár perc múlva szemből ráfordul az ottani helyre egy kocsi, fékez, ... majd szépen, pontosan a két kocsit kicentizve átcsúszik ezen a soron is...
(#) vicsys válasza Hp41C hozzászólására (») Okt 24, 2014 /

Aztán kiszállt a sofőr, elégedetten körbenézett és így szólt: Így akartam...
(#) BarnaPili hozzászólása Okt 24, 2014 /

Két dologban kérném a véleményeteket.Egy: Hogyan tudom kiszámolni a szobában a levegő harmatponti hőmérsékletét? Kettő: Sima gipszkarton a plafon,egyelőre hőszigetelés nélkül. Az egyik kereskedő szerint tegyek párazáró fóliát(szerintem is kellene),a másik szerint meg ne.Most a szoba 22,1 Fokos,a plafon pedig 2 fokkal hidegebb.Így hiába a modern kondenzációs kazán,ha a padlást fűtjük vele. A hőszigetelésnek kőzet vagy üveggyapotot szánok.Mivel tudom levédeni a párnafákat a gomba ellen,ami a fólia alatt a pára miatt keletkezhet? A falak tetejét is lefedjem a fóliával?
(#) nagym6 válasza Hp41C hozzászólására (») Okt 24, 2014 /

Tiszta jég úton útkereszteződésben balra kanyarodáshoz időben fékezek, pontosabban lassan lassítok, balra index, féklámpa van. Látom mögöttem jövő nem tud megállni, ezért gyorsítok tovább egyenesen, így kanyar kimarad, belém jött volna. Következő kereszteződésnél újra próbálom, újra nem tud megállni, ismét kigyorsítok. Harmadiknál megint ugyanaz, nem tudok tőle sehol balra kanyarodni, harmadszorra sem vonja le a tanulságot, hogy gyorsan jön. Ezután csak addig gyorsítottam, hogy ne jöjjön nekem, majd jóval előbb lassítok, hogy csigatempóban menjek a következő kereszteződésig. Ez már az utolsó volt, itt tényleg kanyarodnom kellett. Lassú tempómra berágott, elkezdett előzni, de szépen megpördült, éppen bele a túloldali kicsi árokba. Visszatolattam segíteni kitolni, kiszálltam, egyből rámüvöltött, hogy mit szerencsétlenkedek előtte. Otthagytam.
Az ilyen ember alkalmatlan a vezetésre, aki saját hibájából nem tanul. Ehelyett lecseszi a másikat, aki háromszor egymás után menti az ő butaságát.
Következő: »»   2373 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem