Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is felraktam a fagyok beállta előtt vagy 23 sor téglát a kéményhez. Most csak ennyit sikerült (meg nem is volt több anyag). Folytatás később. Ráadásul energia is kellene mert este diszkó és nincs kocsi.
A mennyezet OSB lappal van megcsinálva és az érintkezéseket kellene valahogy eltüntetni. Van valami okos ötletetek? A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2014
Például ez . Nem tudom mivel akarod majd felületkelzeni, de lakk és / vagy lazúr esetében, mind a két oldalt kellene kezelni.
Vékony, kellően széles lécet tenni az érintkezési vonalakra, plussz fugatömítő, vagy hasonló.
Én nem vagyok ennyire toleráns, igaz, van vonóhorgom. A 2. kisérlet már nem így végződött volna.
Van-e kedve valakinek hétvége alkalmából fizikázni? 2 feladatról van szó...
![]()
Sziasztok!
Ha pl. csinálok egy alapfokú nyelvvizsgát angolból, akkor elvileg nem kell érettségizni nyelvből? Ez így sokkal jobb lenne, mint 12.-ben még a nyelvvel is foglalkozni a többi tantárgy mellett.
Szia. Nem nyersz vele semmit, mert amíg nem lesz angolod, mindent el fogsz felejteni , mármint angolból. Nem éri meg szerintem, az idegen nyelv is ugyanolyan fontos, mint a többi tárgy.
A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2014
Értem, de cél az, hogy lehetőleg ne kelljen angolból érettségizni. Ha elfelejtem, nem a világ, mert már nem lesz rá olyan nagy szükség. A kérdés az, hogy helyettesíti-e a nyelv érettségit az alapfokú nyelvvizsga?
A nyelvvizsga nem váltja ki az érettségit. Pláne nem az alapfokú. Az úgy kb. semmi.
De! Az emelt szintű nyelvi érettségi kiváltja a középfokú nyelvvizsgát. De lehet, hogy már az sem. Állandóan variálnak a szabályokkal.
Olyan kérdésem lenne, hogy házilag lehet valami UV fényre reagáló port, vagy festéket csinálni, ami nem szárad meg, és a bekent tárgyat, ha megfogja valaki, akkor a kezére átkerülő anyagot lemosni se tudja olyan könnyen?
Utánam srácok, mesterdetektív Csak nem hasonló problémád akadt mint a filmben?
Őszinte leszek, egy potenciális tolvajt akarunk elkapni, és kellene valami közel 100%os cucc, amivel le lehet buktatni.
BarnaPili: Sajna ezeknek olyan húzós ára van, hogy azért a pár ml-ért nem vennék ![]()
Sajnos az élet nem film és ha lebukik a tolvaj nem fogja magát elszégyelni. Ha pedig "megnevelitek" akkor még nagyobb gond lesz a dologból, mert az elkövetőnek jogai vannak. Az erőfeszítéseket inkább a javak védelmére kell megtenni. Új zár, riasztó stb. (A filmen látható morál már évtizedekkel ezelőtt elveszett, csak nosztalgiázni jó vele.)
A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2014
Nem igazán értem, hogy miért ódzkodsz az angol nyevtől, ma már minden szakmában hatalmas előny, ha valaki azt is tudja. (Németo.-ban is már az óvodában is tanítanak angol nyelvet).
Munkahelyi a dolog, tehát ha lebukik, rendőrségi feljelentést von maga után. Csak nem szeretnénk alaptalanul vádaskodni. Ennyire kellene.
Nem előny! Alapvető követelmény. Német o.-ban a lányom is tanít angolt a gyerekeknek.
Csak egy ötlet, valami kis szerkentyű kellene, ami tintát bocsájt ki a tolvaj kezére vagy a ruhájára, ha benyúl a fiókba és felemeli a pénzt illetéktelenül. Csak ne a pénzre menjen a tinta, hanem a tolvajra.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2014
Bizony követelmény , még a diplomához is szükséges középfokú nyelvvizsga.
Sőt van ahol még szakmai nyelvből is kell vizsga.
A dolgozói szekrényből tulajdonította el ma az egyik kolléga pénzét. Sajna ugye ha kisebb lakat van rajta, nem kell erősen megtekerni a fogantyút, hogy nyíljon.
De erre már mi is gondoltunk, hogy valami olyan cucc, mint ami a bankba van, ha kinyitja a pénztárcát, bumm a festék. Csak akkor lehet takarítani ![]()
Ne felejtsétek el, a hajnalban át kell állitani az orákat!
![]()
Vagy videofelvétel, egy rejtett kamerával. Több ötletem nincs.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |