Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudja valaki, hogy lehet-e sonyericson T630 -ason lehet-e valahogy kamera programot cserélni, hogy jobb képet lehessen vele csinálni?
Nah felraktam. Mostmár csak abban bízok hogy valaki megis veszi
Lehet rossz helyen kérdezem de:van egy régi könyv a címe:Rózsa Sándor amatőr mérőkészülékek építése
ezt le lehet valahol tölteni?
Helló
Itt Nézd meg lehet hogy van hozzá. Vagy ha nem találsz akkor meg is kérdezheted az egyik topicban. Nekem is sokat segítettek ott a fórumban.
Innen: Bővebben: Link
Meg akartam nézni van-e holnap vizsgám, a Neptun nevezetű valaki számára milliókat hozó programban, mire kiírta, hogy az én windowsom nincs aktiválva. Persze, hogy nincs, mivel a legálisan állami pályázaton 2003.ban nyert példányt már 2004ben sem tudtam aktiválni. A régi cd-k között porosodik, a licenszpapírokkal együtt. Helyette egy vele nagyából egykorú verziószámban korábbit, de aktiválni nem szükségest használok, amihez tudtommal jogom van! Vagy már ehhez sincs?
Van!, amgy ha aktiválni akarod akkor gyere Privátba,.. (itte nem-akarhatok illegáliskodni)
Jogod van: fizetni nem reklamálni...stb lásd. EULA
Én már azon is csodálkozom hogy nem lőtték le az összes illegális wint a felhasználóval együt. Elvileg meg lehet tenni - legalábbis a wint (- van ahol a felhasználót is) Ami érdekes, nemrégiben volt tele a media az állam által vásárolt MS liszencekkel pl. iskolásoknak, hogy hínye de drága! Akkor utána számoltam a közölt adatok alapján és kijött cca 7 000 HUF/ liszenc és ebben az office is benne van. Szerintem erre sem fizetnek rá akkor miért huszonezerért akarják adni?!!( Xp Home) Egy tizest mindenkinek megérne.
De nekem van legális! Csodaszép fényes hologrammos cd, hologrammos kóddal, kézikönyvvel számlával, csak nem működik! Aktiválni kéne, ahhoz, hogy menjen, csak a webhely már egy év múlva megszünt... Elvileg jogom van alacsonyabb verziót használni! És csalni sem akarok! De mi jogon itélik meg, hogy egy terméket illegálisan használok, ha bent van a licensz a fiókban?
Vagy tegyem a fiókot is interneten elérhetővé? Nem is rossz ötlet!
"Vagy tegyem a fiókot is interneten elérhetővé?" Ez totálisan jó ötlet,..
Aktiváld telefonon, felhívod / elküldöd azt a számot amit kidob mikor beírod a Serial -t neki (sms -ben). Microsoft Hun szolgálat: +36 12 67 46 36 Microsoft Hun sms: +36 20 96 25 848
kéznyújtáskor, vagyis szeruszoláskor, miért először felfele, és aztán lefele mozgatjuk a kezünket? Ez igy van. Figyeljétek csak meg.
Hú, nem is tudom hogyan köszönjem!
Az oldradio.tesla.hu egész letörölt tartalma.. Egy bizonyos könyvre már nagyon-nagyon régen fájt a fogam.. Köszi, köszi.. (Esetleg nem tudja valaki, hogyan lehet az egészet egyszerre letölteni?) Üdv!
Nincs mit, de igazából Fery-t illeti a köszönet, én is tőle olvastam erről az oldalról.
Ebben a topicban meg is találod, hogy mivel tudod lementeni az egészet.
erre gondolsz? Bővebben: Link
Mert lefelé nem tudod mozdítani, hiszen amikor kezet fogunk, a kezünk az alsó állásból indul (függőlegesen lefelé), majd a találkozásig mozog. Onnan lefelé elmozdítva szétválnának, tehát nem kézrázás, csak kézfogás lenne belőle.
köszi a választ. De a tengeralattjárót miért hivják tengeralattjárónak, mikor nem is a tenger alatt megy, hanem a tengerbe. Hiszen a tenger az az óriási viz. És a jármű nem a viz alatt jár, hanem a vizbe.
Elég hülye elnezevése van
Azért, amiért a következő kérdés is jó:
Ha a repülőgép "fekete dobozát" olyan anyagból készítik, ami "elpusztíthatatlan", akkor miért nem abból csinálják az egész repülőt?
Nyelvészkedünk, nyelvészkedünk?
Na, akkor itt az én teóriám: - Miért kérünk a boltban (teljesen helytelenül) tojást? A tojás-az maga a folyamat! A végtermék amit mi szeretnénk megvásárolni az maximum: tojat tojvány vagy tojadék hiszen ez a végtermék... Aztaaa, szereztél nekem pár vicces másodpercet, hülyének néznek itt körülöttem, hogy min nevetek... :taps:
Jogos! De ha már itt tartunk: Melyik a helyes elnevezés: A tartály, vagy pedig a tartány?!
Ez beugratós kérdés!
A tartány! Hiszen a kiindulási szó a tart- és mi az ami tart? A párkány! Tehát egyértelműen a tartány szó a helyes! Szerintem...
"Szegény embert még az ág is húzza."
De hogy húzhatja, ha egyszer "ágról szakadt"???
van ugye a tina magazin.akkor miért nincsen olyan hogy töcs magazin?
Ha már itt tartunk:
"Szegény ember vízzel főz." Xar lehet a gazdagoknak, ha még csak víz se jut nekik a főzéshez! |
Bejelentkezés
Hirdetés |