Fórum témák
» Több friss téma |
Dvi csatlakozón sosem fog átmenni audió jel.
Ez a külömbség a hdmi és a dvi között sajnos megvan. A monitorod csak jack -on fogad audio jelet.
Naneee az ciki. Akkor nem tudok hangot varázsolni a boxra. Szuper. Bár egy lehetőségem még van. A kontrollerbe lehet dugdosni fülhallgatót. Nem az igazi de mégis valami.
Nézd meg magad is de audio jelet nem közvetít a dvi Bővebben: Link
Igen, analógot valóban nem. Gondoltam, hogy a hdmi és a dvi között csak a csatolófelület más, de tévedtem. Azt tudom, hogy a hdmi visz audiot, de azt nem tudtam, hogy a DVI nem. Basszus. Na sebaj, kideritettem, hogy a kontrollerbe lehet dugni egy 2.5-ös jacket, akkor max fülhallgatózok, ha meg tabról filmezek, a tabon van jack out. Azt be tudom dugni a monitorba. Köszönöm.
Na, ez se jó. Most olvasom, hogy az xbox kontrollerében csak online módban a chat megy, a játék hangok nem.
![]()
Na megvan ő kell neked Bővebben: Link
Ez nem jó nekem, mert a boxon nincs külön audio kimenet. Csak HDMI vagy a spec- AV csatlakozója. Persze úgy van kialakitva, hogy ha a HDMI be van dugva, akkor ne lehessen az spec csatit bedugni, gondoltam azon van audio kimenet, de igy zsákutca.
Bocsánlat rossz link ment.
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2014
Na, megoldottam a dolgot.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2014
Jo estet, jo szurkolast...
![]() Olyan problemam lenne... tudom, nem monitor, de hely szuken, nekem az.. Adodott egy philips 46pfl7695k/02 teve. Tokeletes, qwa szep kepe van, jo cuccos... DE... Bekapcsolom a pc-t (ati videokartya) a bootolast, stb, tokeletesen latom. Winfos inditasa, es utanna, amikor jonne az "udvozoljuk" nos... itt megszunik a videojel. Elo sem jon.. Elotte egy Lg tv-m volt 47 colos, avval hibatlan.. Most az Lg tevevel "bikazom" Az Lg-vel elinditom a gepet, majd atdugom a philips-be es igy az elso gep ujarainditasig tokeletes. Megjegyzes keppen,,, Csokkentett modban, frankon indul a philips tevevel is.. Elore is nagyon koszonom a valaszokat ![]()
Lehet nem tudja azt a Hz et mint az Lg. Próbáld lejjebb venni , és meg kell nézni , hogy úgy végig megy e a folyamat.
Kérdés:
Hogyan van a tv és a gép összekötve?
Tenyleg.. A Hz.. Erre nem gondoltam...
vga madzaggal kotottem ossze, mert csak ket Dvi kimenetem van. A Dvi-Hdmi adaptert pedig sajna kivegeztem, egy eroteljesebb falra lokessel.. Kivetelesen, nem szandekos volt.. ![]() ![]() ![]()
Ha vga akkor bizony a felbontás és a hz beállítás lessz a ludas.
Huhhhhh...
Igen nehez 20 percen mentem keresztul.. ![]() Ti nem szoltatok, a hulyek kedveert... (jelen esetben en) Es nem gondolkodtam a hz beallitasnal.. Az lg-n sem volt megjelenitheto... Elqrtam a kepfrissitest.. ![]() ![]() Nemetorszagban vagyok... ismeros es crt monitor hijjan, izgultam a pc tovabbi alapota miatt ![]() ![]() Van elfekvoben egy oreg projektorom... Arrol sikerult vissza kalibralni magam az online vilagba ![]() Szoval... Sajna minden felbontassal es frissitessel ugyanaz. Utanna, hiaba dugom at az lg-be, ujrainditasig, nincs jel.. Ha rakattintok az "eszleles"-re, akkor mar nem jon vissza a kep... A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2014
Ezzel kapcsolatban még várom a válaszod.
Az új monitor megérkezett. Csilli-villi, óriási, LED-es, olyan fénye van, hogy nulla gammával is kifolyik a szemem tőle, de a kép brutálisan jó.
Amit el tudok képzelni még az vga kábel hiba vagy esetleg a tv vga bemeneti csatlakozója kontakthibás (esetleg panelen forrasztásihibás) philips -nél régebben gyakori hiba volt.
Vagy esetleg megpróbálható lenne a gép dvi kimenetéről meghajtani esetleg átalakítóval digitális módon valahogy a lelkemet hátha. Bár most nézem a felbontással nem lehet probléma de a tv csak 60hz-t tud. Viszont bekavarhat még a hdcp dolog .Nézz utánna mert radeont nem vágom hogyan kell hozzá belőni.
Okes.
Koszonom szepen.. A kabel variaciokat vegig zongoraztam. Vga adapterrel... Dvi-vga kabel, Rgb madzag.. Mind ugyanez. Kiprobalok, egy masik videokartyat.. űutanna feladom, vagy eladom.. ![]() ![]() Sajnalnam, mert nagyon szep kepe van. De elso a kenyelem. Eleg telen a kocsit bebikazni. a tevet ne keljen mar.. ![]() ![]()
Üdv. Mindenkinek!
Alig egy hete az ACER B193 monitorom olyat produkált először, hogy gépindításnál amikor bekapcsolom a monitort lemegy stand-by üzemmódba és elkezd sárgán villogni. néhány próbálkozás után elindult. A második akciója amikor szintén bekapcsolom a monitort gépindításkor egy pillanatra szürkés képet ad be és utána jelent csak meg a boot képernyő. A harmadik mostani esete bootoláskor elindítom a gépet és a boot képernyőn minden oké kivéve hogy a sorok a helyükön szaladnak a kakaterek sűrű egymás utáni váltását produkálva. Mi lehet ez?
Az én autómban van valami (talán akkumulátor), amivel elkerülhető a bikázás.
Vagy egyszerűen tápos, vagy processzor hibás.
A táppal nem lesz gond, mert még garis. A procit hogy tudnám kiszűrni másik proci nélkül?
Idézet: Ezt az összefüggést nem értem. Garanciális időn belül nem romolhat el monitor tápegység? „A táppal nem lesz gond, mert még garis.”
Ezzel csak azt mondtam ha az a hibás fariban tudom cseréltetni.
Idézet: „A procit hogy tudnám kiszűrni másik proci nélkül?” Másik kijelzővel., másik táppal (labortáp). A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2015
Sziasztok, és boldog új évet mindenkinek!!!
Egy Samsung T220 monitorral lenne problémám, a következőt csinálja, áram alá helyezése után megjelenik a képernyőn halványan a Samsung embléma és utána kikapcsol és gyors kattogás hallatszik belőle. Érdemes még javítani? És ha igen hol kezdjem? Köszönöm!
Szia!
Szét szedtem és a képernyő tetejéről jönne a kattogás nem a tápból. A tápban meg van minden feszültség, ez a modelje ip-49135b.
Akkor lehet rövidzáras a kijelző, szokott, akár valamelyik SMD kerámiakondi is lehet hibás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |