Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hangsugárzó építés, javítás - miértek, hogyanok
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 10, 2005
Témakörök:
Igen ilynekre gondoltam!Végülis elég lenne egyes is de a kettes az szeben néz ki!De hogy kellene bekötni hogy rendesen ütemre mozogjon?Mert simán nemjó mert nagyon gyorsan ajakran jobra-balra is menni és így elég sz.r !
Szerintem tegyél elé egy 1M-ás ellenállást, hátha lelassúl a folyamat,de már eleve az egyes kivezérlőnek az ellenállása 650 ohm, csatolom a linket! http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZVV...pPUT09
*akarna*
Bocs! Bővebben: Link
Igen már megtaláltam én is!Akkor szted elég lenne ha simán rákötném és kész?Mert a legjobb lenne ha közvetlen a hangkariból menne rá kábel és nemkéne + még bele egy kis erősítő is!
Csak az erősítőn lévő kimenetére rákötöd a kijelzőt ellenállással együtt,semilyen erősitő nem kell a kijelzőre! Próba szerencse megér!
Uraim!
Ne offoljuk tele a témát! Tessék használni a keresőt! Van már VU-s topic!
Hát ha ez így nemműködne az nemjó..Mert azért 3.000ft-ot kiadni csak úgy nemakarok érte ha még nem is lenne jó...
És miért nem működne?Mert ha téleg nem akkor azért 3.000ft-ot nem adok ki a mérőért!
Állítólag van építőkészlet is belőle de én nem találtam
Tényleg nem működne magában, de ezt már ne itt akard kitárgyalni!
Jó de ami ezzel foglalkozik topic az kivan halva....
Már megvan mi-mi
Ha írsz bele akkor biztos válaszolnak. Nah de én itt fejeztem be az offolást mert még kapok egy warm-ot. Amúgy meg linkeltem feljebb azt a topic-ot.
Csátok! na javitgattam a mélyládámon mostmár nagon jol szól. Csak annyit akarok kérdezni hogy ugye van most benne egy 30 centis hsz és szeretéék venni bele nagyobb hsz-et 40centiset naszoval ugy jo lenne ha egy 40es meg egy 30as lenne benne vagy inkáb két 30as? amugy két kapcsolot akarok a hátuljára a ládának amivel külön-külön lehet kapcsolgatni a két hsz-et.Köszi a segitséget előre!
Tudom kössz..
Ez a kapcsolós dolog szerintem nagyon buta és rossz ötlet. És mennyiért akarsz venni két hangszórót? Gondolom 2db salmnc-t Akkor inkább 1db 12"-os normálisat!
Bocs ha kicsit bunkó leszek de nem azt kérdeztem hogy milyen sz** nekem megfelel én nem profi hangositó vagyok nekem teljesen jó ez is és azt kérdeztem hogy egy nagy szól jobbat vagy két kicsi?
moderálva--vicsys
és a kapcsolós amugy mér rossz ötlet?
Kétlem hogy a 40 és 30 centisnek is megfelelő lenne ugyanaz a dobozméret pláne egytérben 40-esben nem fogsz megfelelőt találni az igényeidnek kielégítő mélyátvitel szolid árban két 30-as egyforma elfogadhatóbb dobozméretet is ad és sokkal fürgébb basszust ráadásul a felület is nagyobb így nagyobb a megmozgatott légmennyiség is csak bírni kell erősítővel.
Így egy mondatban, mint ahogy a (#172832)-es kérdés is volt!
Két évvel ezelőtt építettem egy hangfalat. Akkor hasonlóan láttam a dolgot mint te így a csoda mnc-t vettem hogy az miejn jó. Ez volt 2éve. A hangszóróra 180Watt van ráírva én 50Wattal 2év alatt kihajtottam a lelkét és márcsak recseg-ropog. Elég sokat szívtam vele, de már muszály lecserélni viszont nincs most pénzem egy teljesen új befektetésbe ígyhát egy hangszórór csere
De te tudod én szoltam!!! A kapcsoló csupán azért nemjó ötlet mert ki-be kapcsoláskor változik az impedencia "le-fel" és hazavágja az erősítődet. Mellesleg a müködő hangszóró mozgatja a pihenő membránját, ami nemhinném hogy túljó. De amúgyis minek oda kapcsoló.... Ez csupán az én véleményem, gondold át. Ha nem akkor aflmor már megadta a kérdésedre a választ
helló
szerintetek egy 30centis MNC cdcone-nak hány literes zárt láda kell? adatok amiket tudok:300/600W 40oz 8ohm
Helló. Olyan kérésem lenne, hogy ki, milyen dobozt tud ajánlani a jól ismer SAL SRP2530-hoz? Egyszerű szubként akarnám használni, zárt bobozan. Valakinek esetleg vmi doboz méretek, amben jól érzi magát a hangszóró?
Ittvanak az adatai aki ért a progihoz az ebből sztem kituggya számolni!Adatok
És zárt doboz kell neki reflexel elég sz.rul szól!
Hát ebbőé nemigazán lehet tudni még kell egy csomó adat !
hát sajna csak ennyi adatot tüdok róla
de egy 30-40 literes láda elég lenne neki?
Gondolomm igen de tudni kéne a qts-t hogy egyáltalán zárt vagy reflex kell-e neki egyáltalán!
Megtudná mondani vki hogy tudnék a magason egy picit mélyíteni?Nagyobb vagy kisebb kondinál mélyül a hang?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |