Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Mit tehetek hogyha állandoan megrázz az áram ha az emelőről leszálok vagy hozzáérek valamihez és foldhőz is ugy sziven vág,hogy jaja.5mm szikrát huzz ha femhez err a gép már félek tőle.Csak egy dolog jo benne,hogy viccelődunk is razzasuk egymást.Hogy szabaduljak meg ettol a sztatikus áramtol ?Nem foldelhetem a gepet mert muanyag a terep?!Sokszor ugy sziven vág .SEGITSETEK!!Koszike . ![]() ![]() ![]() ![]()
Azt kellene először eldönteni,hogy te töltődsz föl ,vagy a gép. A gép egy gumikerekes emelő?
Azt egyszerűen lelógó fémlánccal szokták egyenpotenciálra hozni a padlóval.
Még az Auchan-os bevásárló kocsik is szépet tudnak néha ütni
![]()
Pontosan ezért rakott pl.: a Tesco is láncot a bevásárló kocsikra. Mióta van rajt nem ráz.
Nemtudod, hogy miért töltődött fel a kocsi?
szeritem egyszerűen orvosolható! ne vegyél fel műszálas ruhát és nem fogsz feltöltődni. a madaras tuskóban pedig én is sokszor járok úgy hogy megráz, a kabátom miatt. ha nem fontos akkor leveszem és probléma orvosolva
![]() üdv
Nem reklámnak szánom, de ha a ruházatod MINÖSÉGI mosoporral, öblitövel mosod, ez a feltöltödés megszünik, kb 2-3mosás után. Saját tapasztalat.
Sziasztok!
Koszike a valaszt ,tudom hogy folgelnem kell a géped csak muanyag bevonattal van a fold és senki nem szerel fel rá semmit és més egy dugihely sincs azon a masinán , hogy én tegyek rá valamit bisztonságosan.Nem ugyanazon a gépen dolgozom mindig 7 van belőle. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |