Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Csatlakozó
A csatlakozó jól jönne nagyon, épitek egy vakolat simitó gépet, ahhoz nagyon jó lenne, de csak postával tudom átvenni. Esetleg ha elküldöm a postát hajlandó lennél feladni?
Én meg a reléket fogadnám szívesen - hasonlóképp állva a postát.
Rendben. Küldjétek el a címeket privátban és a héten feladom.
Gödöllőről ingyen elvihető. A képe középen függőlegesen vagy vízszintesen össze van menve. Minden benne van.
Szia!
A héten elmennék érte. A hét elején..úgy szerdáig. István A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2015
Oks, holnap egész nap itthon vagyok, utána egyeztetünk időpontot, mert csak délután leszek itthon!
Úgy értettem.hogy hétköznap.Holnap disznóvágás az apóséknál
Ja oks, mert benne volt a héten is, azért írtam a holnapot
Ingyen elvihető egy MyAudio Power SD 4GB tablet.
A gyári rendszer dobott egy hátast. Frissítettem, azóta papírnehezék, se kép, se hang. A kijelzővédő fólia még a helyén, minden sérülésmentes. Nem postázok. Nagykanizsán járogatok időnként. Szerk: Bocs, nem válaszolni akartam, hanem új hozzászólást A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2015
Szia! Ha esetleg személyesen senki nem vinné, és mégis postáznád jelentkeznék érte. A postaköltséget és egy tábla csoki árát természetesen kifizetem
Ok. Ha napnyugtáig, 16:24-ig senki nem viszi, akkor így lesz.
Sziasztok !
A héten megint volt egy kis szabadidőm és folytattam a műhelytakarítást és ismételten összejött egy kis lim -lom ami természetesen ingyen elvihető , vagy postaköltség ellenében elpostázom a megadott címre . Azt ajánlom figyeljétek a topikot mert szerintem ahogy elnéztem még mindig van egy csomó kacat csak az időm kevés !!
Engem érdekelne ha tudja postázni persze utánvéttel.
Bocs de utánvétel bonyolult , előre utalás és megy !!
Privátban a többit.
Sziasztok !
A cucc elkelt ! A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2015
Srácok.
Szeretnék felajánlani egy ifjú kezdő kollégának néhány 100 alkatrészt. Felhagytam a "jó lesz ez még valamire" elvvel. Aki eljön érte, a korrektség jegyében, kérem itt jelentkezzen.
Szia.
Én elhoznám őket a hét elején.
Ha megmaradna, akkor én is szívesen sorbaállok érte.
Remélem marad bőven, kezdőként nagy szükség van minden egyes alkatrészre
Kicsicsira kolléga jelentkezett, és el is vitte az imént.
Sziasztok,
Lenne pár használt ATMEL 89C51CC03CA foglalattal.Akit érdekel jelentkezzen.
Ha nincs jelentkező, érdekelne
Személyes vagy posta?
Ha maradna még 1-2 postán engem is érdekelne. (Bp)
Irtam privatba.
Szia,
Kettő még van.Részleteket privátban. üdv
Elvitték mind.
Remélem hasznos lesz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |