Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Próbáld meg bal kézzel tartani a pákát ... Én balkezes vagyok és semmi baj a tartásomal 51 évesen .
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Három könyv a fejedre. Úgy glasszálni fel és le. Ne essen le a könyv.
Irigyellek. Nekem sajnos nem így mennek a dolgok.
pjg: Ezt nem igazán értem..
Én nem érzem magamat annyira öregnek, remélem azért válaszolhatok én is
Nekem az jött be, hogy amikor észrevettem magamon, hogy rossz a tartásom, korrigálom. Persze "figyelni kell magadra" de egy idő után reflexszerűen javítani fogod a testtartásod (vagy el sem rontod ) A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Régen az úri kisasszonyokat tanították a helyes testtartásra. Fejükön a három könyv, egyenes hát felemelt fej és séta fel, s alá. Amíg nem esik le a könyv.
Igen, ezt én is próbálom, s egy bizonyos szinten valóban segített is, csak tovább nem jutok.
Az ágy milyen. Egyenes, vagy gödrös. Napi 8 órában az alakítja alakunkat.
Úszni jó, mindenre csodaszer. Nem pancsikolás, hanem 20 szor hosszában az uszoda. A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Az is lehet, hogy közrejátszik, de nem ez a fő ok. Szerintem az, hogy későn érő vagyok, és nem úgy alakult/alakulnak az izomzataim, ahogyan kellenének + alacsony vagyok. Nemrég lettem nagykorú.
Vannak olyan ismerőseim akik sose semmit nem sportoltok az ég világon, és különbek, mint én, pedig én 7 évig aktívan sportoltam, 4-5 éve pedig néha futok középhosszú távokon. A nyáron voltam gyógytornán 1 hétig, akkor 1 éves itthoni tornát írtak elő, amit fél évig rendesen végeztem, de voltak olyan gyakorlatok, amelyek során bizonyos testrészeimre olyan nyomás nehezedett, hogy komoly kellemetlenségek követték. Azóta hanyagolom. Amúgy lábujjamtól kezdve felfelé a térdemen, derekamon, gerincemen és nyakamon át mindenem ropog, ha tördelem, borzasztó hangosan.
Igen, úszni szeretek, csak sajnos sosem volt lehetőségem megtanulni a szabályos tempózást, és a saját magam által elsajátított technikának nincs sok értelme + nincs is lehetőségem uszodába járni, mivel kis faluban élek.
Ja és a legfontosabbat meg sem említettem eddig: súlyos bokasüllyedésem van, amelyet 6 éves korom óta kezelünk: először gyógycipővel, illetve nagyon sok éve talpbetéttel. Borzasztó volt a helyzete, azóta némi javulás van. A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Látod Jani , így van ez amikor kevés az információ . Elvicceltem a dolgot ,remélem nem nem sértettelek meg .
Az úszás nem terheli az ízületeket. Szakorvost lehetne megkérdezni, többet is.
Ha ilyen ropogósak az ízületek, kell tudni szakorvosnak értelmes magyarázatot. Annyit tudok, hogy ízületek a megfázásra nagyon érzékenyek. Én 20 évvel ezelőtt állandó derékfájással küzdöttem. Orvos után orvos, semmi nem használt. Egy idős orvos magánrendelésen annyit mondott, oka megfázás, ezt oldjam meg. Azóta semmi gondom vele.
A bokasülyedésre nem jó a futás. A tartásodon tornával, vagy jógával javíthatsz. Meg kell erősíteni azokat az izmokat amik most gyengék. Amikor én a te korodban voltam fekvőtámasszal és bringázással erősítettem magam. A kondim a mai napig megfelelő, bár már évek óta nem sportolok semmit. Lehet újra kéne.
Nem, szeretem a vicceket.
Nekem a szakorvos annyit mondott, hogy torna, mert gyengék az izmok. A tördelés nem csak szándékos, mellesleg nincs bizonyított tény, hogy a tördelésnek ízületlazító hatása lenne. Zoli, igazad van, de ez az egyetlen dolog amit nagyon szeretek, nem szeretném abbahagyni.
Azt nem mondtam, hogy hagyd abba, csak hogy nem jó. Helyetted sem én, sem más nem dönthet.
A tördelés semmiben sem segít, én egyáltalán nem ajánlom még akkor se, ha unalmadban csinálod néha.
Sziasztok!
Nem ismeri valaki ezt a tudományos fantasztikus filmet? A film nagyon régi, talán a 1985-90-es években forgatták. Néhány kisfiúról szól, akik egyenként álmodnak egy kapcsolási rajzot, és esetleg hozzá egy programot, amit az egyik fiú össze is rak egy Commodore vagy Amiga számítógépen. Mikor kipróbálják, létrejön egy kézilabda méretű átlátszó gömb, amit a számítógép tud irányítani. Ez a gömb olyan erős, hogy a könyvespolcon is lyukat vág. Ezután rájönnek a fiúk, hogy tudják irányítani a gömböt, és mobilissá teszik a vezérlést. Készítenek egy akkora gömböt, amibe ők is beleférnek, talán még oxigénpalackot is használnak. Játszanak a gömbbel, utaztatják magukat ide-ode, mikor egyszer csak a gömb saját utat vesz, és elindul az ég felé. Földönkívüliekhez kerül egy vagy több fiú, és ott beszélnek valamit. Ami még megmaradt: a fiú pénztárcájából kihúz a földönkívüli egy képet, amin a fiú barátnője van Jó lenne megtalálni ezt a filmet, már nagyon régóta nyomozok utána. Köszönöm.
Ismerős én is nagyon kiváncsi lennék rá, még 9V-os elem is kell hozzá.
Idézet: „A tetőn elhelyezett és megfelelően tájolt napelemek, és a ház közelében elhelyezett kis szélerőművek egyenáramot termelnek, mely akkumulátorokban tárolódik, és a konnektorokba jut, miután a transzformátor váltóárammá alakítja.” Na gyerekek itt nagyon nagy a katyvasz. Segítene valaki a cikk írónak korrigálni a dolgokat?
Nagyon nézegetem azokat a hirdetéseket ahol tanyát, vagy legalábbis földterületet árulnak. Minimum a villany legyen bent és egy erdő terület legyen a közelbe. Nem tagadom semmi kedvem a meló helyen éhbérért gürizni, de nagyon úgy néz ki hogy amíg az induló tőke meglesz addig muszáj lesz.
Tegnap méretre vágtam egy kisebb lemezdarabot ami ha vizet kapna akkor elkezdene rozsdásodni. Milyen felületkezelést javasoltok? Egy előlapot csinálnék belőle amire még akár felirat is kerülhet.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2015
Sziasztok!
Találtam ezt a linket a Vaterlón : Bővebben: Link De megtalálható a jófogáson és az olx-en is. Aztán megnéztem egy csomó videót is. Van tapasztalat, hogy milyen kemény és mennyire időt álló anyaggá mered? És a képlékenysége jól kezelhető? A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2015
Üdv. urak.
Van nekem egy ehhez nagyon hasonlító Fúró-m. Kicsit el van ferdülve a tengely, lehet azzal valamit kezdeni? Nagyon remélem valaki tud rá varázslatot,mert szeretem a gépet, csakhát így éppen fúrni nem tudok vele, másra még jó(csiszolni, flexelni).
Nem lehet, hogy csak a tokmány nem központos?
Ha mégis a tengely akkor csak próbálkozni lehet. Nem tuti a siker: Szétszedés, forgórész ki. Satuban 3 pontos befogással lehet egyengetni finoman.(az ív felső pontján egy alsón 2 ponton) Minden alkalommal egy vékony fúrót befogva tesztelni... Soha ne üsd a tengelyt!
Lusta vagyok keresni: Melyik horganyzott vízvezetékcsőnek 32.9 mm a külseje?
Bónusz kérdés: Kinek van bő félméter belőle ingyen?
1"-os. Megkérdezem az öcsém; (nyug. vízszerelő, Pesten). Hacsak le nem ugrasz Györökre; ott van nekem is.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2015
Szia!
Eszembe jutott: Űrrandevú a címe, 1985-ben készült a film. Port.hu
Elvileg egyik sem, mert a colos cső szabvány külső átmérője 33,3mm lenne, hogy a valóságban mennyi jó kérdés!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |