Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Inkább ez lesz az. Nem kell tőle félni embert nem eszik.
Ahhoz kevés, mert összesen egy centis lehet az állatka. Azért kérdeztem, mert éppen ma nyilvánítottak gyógyultnak egy fertőző bogaras betegségből. Remélem, hogy rátok nem ragasztottam át november végén. Mert már akkor is vakaróztam, csak nem tudtam még, hogy mitől...
![]()
Olyasmi mint amit nálunk "drótféregnek" hívnak.
Nem kevés, mert amit te fényképeztél az a lárva.
Mint ahogy be is tettem valószínűleg a gyapjúbogáré.
![]()
Nem nyugtattatok meg túlzottan. Olyan lisztbogarat néhány éve találtam a kamraszekrényben dögivel. De azok tényleg fél centi körüliek voltak, mint a leírásodban. Nem is értettem, hogy kerültek a lezárt üvegekbe. Természetesen akkor mindent kidobtam. Most meg a cucc ment egyenesen a mosógépbe és holnap alaposan kifőzöm az egészet. Egyébként megtévesztésig hasonlít ez a mostani a képre, csak kétszer akkora. Lehet, hogy mutálódott...
![]()
Mifelénk ilyenkor Chemotox-al szokták "begázosítani" a helyiséget, legalább egy napra. Minden szekrényajtó nyitva, fiók kihúzva, hogy az anyag be tudjon menni. Jó alaposan befújva a levegő minden felé, ajtó ablak zárva, ne szellőzzön ki az anyag. Ember ne legyen bent, kb. 4-8 óra után kész, szellőztetés, tiszta levegőre csere.
Oké, akkor megyek a híd alá.
![]()
Nem tud valaki valami jó programot Hajdú-Biharba? Már lassan besavanyodok ettől a sok itthon ücsörgéstől. Állásra jelentkeztem, de nem szóltak. 26-án megyek Debrecenbe. A Dunántúlra toboroznak embereket. Szeretnék egy társasági életet, ahol a többiek nem levegőként kezelnek.
Mindenhez, IS!
Bocs, ezt nem lehetett kihagyni! ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2015
Van egy vegyiparim, egy kereskedő meg egy villanyszerelő végzettségem. Még valamit?
Ha jól fizet gyerekgyártó kisiparos leszek.
![]()
Szerintem kezdetnek ruccanj ki egy értelmesebb kocsmába, a többi majd alakul.
Közlöm veled itt a környéken kevés hely van. Na meg a hírek is lassan vagy sehogy nem érnek ide. A baráti körömet használom informálódásra.
Admin, ilyen jellegű kérdésem hova máshova tehetném fel, mint egy csevegő témába?...
Tessék, így kell árulni egy nem tökéletesen működő szerkezetet. Mindent világosan leírt, ehez mért az ára is és már viszem is, ennyi. Semmiféle felesleges kérdést nem zúdított magára korrekt volt az információ.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2015
A kereskedelmi, meg a villanyszerelő nem tűnik reménytelennek. Persze keresni neked kell a helyet, mert a munkáltatók nem mennek házhoz. Arról nem is beszélve, hogy villanyt szerelni saját vállalkozásban is lehet.
Amúgy szerintem ő nem munkát keres, legalábbis nem azért írt ide, hanem szórakozást, társaágot, de lehet én értettem félre.
Szerintem pont ez a baja. Ha keresne egy jó munkát, azzal jönne a társaság meg a szórakozás is.
Épp ezért mondtam hogy 26-án dől el, hogy hogyan tovább. Nem tudom a jelentkezéseknél elrontottam-e bármit is, de már több helyre küldtem.
A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2015
Reméljük nem lesz gond és minden rendbe jön.
![]()
S van munka is?
Közmunka. Esetleg minimálbérért napi 12 óra.
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2015
Nem tudom, de felénk egy jó szakmunkás mindig talál munkát. A szomszédom például esztergályos két helyen is dolgozik, mert könyörögtek neki, hogy menjen. Persze "nyóc átalánossal", vagy azzal se nehéz ügy az biztos.
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |