Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nekem a szőnyeg kellene, meg pár darab parketta is jöhet
Annyira éreztem, hogy ezt valaki el fogja sütni
Egy jó műhely asztal sem ártana
Sajnálom Barátom, elvitték. (Egyébként nincs is a képen)
A két hangfal kellene. Viszont ha megoldható, akkor Ronin75 szállítási kapacitását igénybe venném a szállításhoz, ha lehet. Ha jól emlékszem, akkor Pestre el tudja hozni tőled a cuccokat.
Idézet: „Amit a képen látsz”
Az csak egy kép! Akkor csak a pixelek foghatóak?
Na jó. ..megyek vacsorázni..
A lámpa mögött az egy asztal láb, nem ?
Én a házat vinném, hisz az is a képen van... csak nem fért bele
Van itt még pár cucc a fenti hozzászólásomhoz kapcsolódóan, ugyan az a helyzet ezekkel is. 40GB merevlemez hibátlan, mobiltöltők led meghajtáshoz tökéletes sajnos a javát már szétvertem ennyi maradt, kis hangszórók pc sztereó dobozokból, ULKA szivattyúk, orosz ampermérő kicsi plusz lapos tv kis hangszóró pár, 12cm-es philips autóhangszóró pár.
Az orosz ampermérő érdekelne... Postán esetleg menne?
Nem postázok lusta vagyok macerás és nincs időm se rá, szabadulok a lomoktól, ami itt marad megy a méh telep ölelő karjaiba.
Hát messzi vagy.. kár lenne azért a kis műszerért.. akkor legalább valaki vigye el
Régi orosz aksitöltőből van, sajnos a trafója zárlatos volt egy némely állapotba ezért került elbontásra, hangyányi oxidációs nyom van a festett alu lemezén de minimális és jó természetesen.
Szia!
Megvan még az alsó képen látható két darab mutatós műszer? Meg elhozom azt az ampermérőt, majd én elpostázom a kollégának, ha annyira szeretné. A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2015
Szia, megvan az egyik oldalira ráfér egy kis törődés nem akar tisztességesen kilengeni olyan lazán mint a másik.
2.1 hangfal szett. Tápkábel nélkül kaptam ezert nem tudtam kipróbálni. Akinek kell viheti.
A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2015
Holnap rádírok majd és egyeztetünk egy időpontot, ha úgy megfelel.
Az a fekete ampermérő nagyon kellene a kollégának, majd én elküldöm neki.
Ha nem gond, akkor inkább ezt vinném a másik helyett.
Természetesen, ha a másik nem kell senkinek, akkor elhoznám azt is. A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2015
Helló! Esetleg, ha még meg lesz, el tudnád hozni a szivattyúkat is? Fizetem a postát is!.
Ja - mutatós műszer is van... azt is előszedem holnapra...
Rendben, tied mind a kettő.
Rendben, közben várom joszku válaszát is, és meglátom hogy jön ki jól.
Akkor ezek mehetnek a kukába?
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2015
Üdv!
Engem érdekelne a hangfalszett , ha még meg van. A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |