Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem az hogy cigizel , vagy nem teljesen irreleváns. Amit utána írtál az már releváns. A parazita viselkedést sokszor a szülők felfogása okozza. Biztos van ellen példa is!!!
A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2015
A lótrágya az agyaggal ugyanazt a szerepet tölti be, mint a betonban a cement mellett a sóder. A ló végterméke már csak a lebontott celulózt tartalmazza, ami egy igen ellenálló anyag. Ha ezt kevered az agyaggal, egy hőálló, nem repedező betonszerű anyagot kapsz, a szag meg úgyis elillan.
Gyerekkoromban a nagyszüleimnél vidéken, nekünk is kellett szedegetni a lócitromokat, mert ezzel javították a vert falú vályogház falát, sőt a földes konyha padlóját is. Azt aztán lehetett söpörni, nem porzott. Persze ebből készül a konyhában a rakott tűzhely, és a búbos kemence is. Szerintem ha megtanulod, megélhetsz belőle.
Éppen az idén tervezek egy kis kályhát készíteni. A lényege: a régi cserépkályha törött volt, most nincs is kedvem kereni másikat hozzá. Zsaluzással kellően betömöríteni az agyagot hogy miután belül kellően meg lesz rakva kifelé haladva kiég. Gyakorlatilag egyetlen darabból fog állni. Csináltam múltkor egy próba darabot, nem bírtam eltörni kézzel.
Azért egy könyvet olvass el erről, vagy gyűjts a NET-ről információkat, mert a gyakori hóingadozást is bírnia kell, különben megrepedezik.
Egy rejtvény , a helyes megfejést beküldők megihatnak egyet a képen látható italból
Idegösszeroppanás
![]()
Ihatsz egyet egészségedre
Régen írtam már ide, mostanában sok a dolgom.
Képzeljétek, vasárnap lefutottam életem első félmaratonját. Van még rajtam kívül másik pákás futó is? ![]()
Sose késő elkezdeni. Én sem teljesen egészségesen futok, komoly felszerelésem sincs. Sajnos komoly bokasüllyedésem van, stb.
![]()
Gratulálok! Sok kitartás kell annyi futáshoz.
Én meg megvettem a héten életem első autóját. ![]()
Én futottam már pákával a kezemben, az számít?
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2015
Én is, a konyhából az előszobába, mikor az asszony szólt, hogy most már ki akarok oda menni.
![]()
Utoljára katona koromban voltak olyan kényszerítő körülmények, hogy fussak.
![]()
Köszi!
Én is gratulálok neked, az is nagyon szép dolog! ![]()
Neked is gratulálok, sok balesetmentes kilométert kívánok!
Idézek egy régi mondást (lehet, nem pontosan, de a lényeg): Ha nincs elég gondod, bajod: nősülj meg! Ha még nem elég: építkezz! Ha ez nem volt elég: vegyél telket! Ha ez sem: vegyél autót! Ha ez mind megvan, a diagnózis: mazochista vagy.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2015
Egyszer én is gyors futó voltam. Mert egy rottweiler futott utánam.
Akkor a nők is azért futnak előlem, mert azt hiszik, meg akarom harapni? Biztosan.
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2015
Nagyot!
BT fülesekkel kinek milyen tapasztalata van? Nem Google találatokra és PR szövegekre vagyok kíváncsi! Körülmények: Napi kb. 10 hívás, hívásonként kb. 4-5 perc beszélgetés, javarészt kültérben, autóban. Telefon: Samsung Galaxy S Duos 2 Nem baj, ha jó hangminőséget produkál és legalább egy napot kibír töltés nélkül.
Hát, én ezt most "hátulról" kezdtem.
Barátnőm nincs, és nem is igazán van láthatáron sem sajnos... a házasságtól, családtól, gyerekektől, hasonlóktól fényévekre vagyok... A házépítés drága mulatság, abba full egyedül belevágni nem fogok tudni, még 15 év múlva se... Telek meg minek, ha csak kocsi van. Menjek, azt nézzem egyedül a szőlőültetvényt? ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2015
Pedig a szőlő az egyik legszebb növény, ha nem a legszebb
![]()
Akkor megyek és kinézek magamnak gyorsan egy telket.
![]()
Nokia bt112. 2 telefont kezel,stabil,sok telefonálással kibír 3 napot is. Kicsit halk,lumia735-el.
Maga a fülhallgató már annyira kiforrott technika, hogy szóra sem érdemes. Bármelyik szinte biztosan többet bír készenlétben egy napnál. A töltés módját érdemes figyelni (pl. usb), mert olcsóbb daraboknál töltő nem jár a csomagban. Zajos közegben, mint az autó is, célszerű a márkás, zajszűrős modellek közül választani. Plantronics, Jabra és társaik. Egy dologban lehetsz biztos, hogy az alap híváskezelési funkciókat meg fogod kapni. Minden egyéb feláras. Tehát ne képzeld naivan, hogy a készüléked egyéb hangjai is (multimédia, figyelmeztetések, játékok) automatikusan átköltöznek a csatlakoztatott fülesbe...
Ugyan "okos" telefonom van, de kb. a naptár a legbonyolultabb dolog, amit használok rajta.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |