Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2421 / 3611
(#) jani1987 hozzászólása Márc 3, 2015 / 1

(#) xitibi válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 3, 2015 /

Szerintem az hogy cigizel , vagy nem teljesen irreleváns. Amit utána írtál az már releváns. A parazita viselkedést sokszor a szülők felfogása okozza. Biztos van ellen példa is!!!
A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2015
(#) pucuka válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

A lótrágya az agyaggal ugyanazt a szerepet tölti be, mint a betonban a cement mellett a sóder. A ló végterméke már csak a lebontott celulózt tartalmazza, ami egy igen ellenálló anyag. Ha ezt kevered az agyaggal, egy hőálló, nem repedező betonszerű anyagot kapsz, a szag meg úgyis elillan.
Gyerekkoromban a nagyszüleimnél vidéken, nekünk is kellett szedegetni a lócitromokat, mert ezzel javították a vert falú vályogház falát, sőt a földes konyha padlóját is. Azt aztán lehetett söpörni, nem porzott. Persze ebből készül a konyhában a rakott tűzhely, és a búbos kemence is.
Szerintem ha megtanulod, megélhetsz belőle.
(#) jani1987 válasza pucuka hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Éppen az idén tervezek egy kis kályhát készíteni. A lényege: a régi cserépkályha törött volt, most nincs is kedvem kereni másikat hozzá. Zsaluzással kellően betömöríteni az agyagot hogy miután belül kellően meg lesz rakva kifelé haladva kiég. Gyakorlatilag egyetlen darabból fog állni. Csináltam múltkor egy próba darabot, nem bírtam eltörni kézzel.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Azért egy könyvet olvass el erről, vagy gyűjts a NET-ről információkat, mert a gyakori hóingadozást is bírnia kell, különben megrepedezik.
(#) kaqkk hozzászólása Márc 4, 2015 / 2

Egy rejtvény , a helyes megfejést beküldők megihatnak egyet a képen látható italból
(#) mikrokapcsolo válasza kaqkk hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Idegösszeroppanás
(#) kaqkk válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Ihatsz egyet egészségedre
(#) janikukac hozzászólása Márc 5, 2015 /

Régen írtam már ide, mostanában sok a dolgom.
Képzeljétek, vasárnap lefutottam életem első félmaratonját. Van még rajtam kívül másik pákás futó is?
(#) pjg válasza janikukac hozzászólására (») Márc 5, 2015 /

Á gondolatban már én is. Mankóval is.
(#) janikukac válasza pjg hozzászólására (») Márc 5, 2015 /

Sose késő elkezdeni. Én sem teljesen egészségesen futok, komoly felszerelésem sincs. Sajnos komoly bokasüllyedésem van, stb.
(#) Norberto válasza janikukac hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Gratulálok! Sok kitartás kell annyi futáshoz.

Én meg megvettem a héten életem első autóját.
(#) Remci válasza janikukac hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Én futottam már pákával a kezemben, az számít?
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2015
(#) ticko válasza Remci hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Én is, a konyhából az előszobába, mikor az asszony szólt, hogy most már ki akarok oda menni.
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Utoljára katona koromban voltak olyan kényszerítő körülmények, hogy fussak. A kiképzés része volt, gondolom, hogy harc esetén könnyebben menjen a visszavonulás.
(#) janikukac válasza Norberto hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Köszi!
Én is gratulálok neked, az is nagyon szép dolog!
(#) Frankye válasza janikukac hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Szép teljesítmény, gratulálok!
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Márc 6, 2015 / 1

Neked is gratulálok, sok balesetmentes kilométert kívánok!
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Úgy legyen!
(#) granpa válasza Norberto hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Idézek egy régi mondást (lehet, nem pontosan, de a lényeg): Ha nincs elég gondod, bajod: nősülj meg! Ha még nem elég: építkezz! Ha ez nem volt elég: vegyél telket! Ha ez sem: vegyél autót! Ha ez mind megvan, a diagnózis: mazochista vagy.
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2015
(#) jani1987 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Egyszer én is gyors futó voltam. Mert egy rottweiler futott utánam.
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Akkor a nők is azért futnak előlem, mert azt hiszik, meg akarom harapni? Biztosan.
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2015
(#) Bakman hozzászólása Márc 7, 2015 /

Nagyot!

BT fülesekkel kinek milyen tapasztalata van? Nem Google találatokra és PR szövegekre vagyok kíváncsi!

Körülmények: Napi kb. 10 hívás, hívásonként kb. 4-5 perc beszélgetés, javarészt kültérben, autóban.
Telefon: Samsung Galaxy S Duos 2

Nem baj, ha jó hangminőséget produkál és legalább egy napot kibír töltés nélkül.
(#) Norberto válasza granpa hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Hát, én ezt most "hátulról" kezdtem.

Barátnőm nincs, és nem is igazán van láthatáron sem sajnos... a házasságtól, családtól, gyerekektől, hasonlóktól fényévekre vagyok...

A házépítés drága mulatság, abba full egyedül belevágni nem fogok tudni, még 15 év múlva se...

Telek meg minek, ha csak kocsi van. Menjek, azt nézzem egyedül a szőlőültetvényt?
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2015
(#) kitartás válasza Norberto hozzászólására (») Márc 7, 2015 / 1

Pedig a szőlő az egyik legszebb növény, ha nem a legszebb
(#) Norberto válasza kitartás hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Akkor megyek és kinézek magamnak gyorsan egy telket.
(#) BarnaPili válasza Bakman hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Nokia bt112. 2 telefont kezel,stabil,sok telefonálással kibír 3 napot is. Kicsit halk,lumia735-el.
(#) SzervízMacska válasza Bakman hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Maga a fülhallgató már annyira kiforrott technika, hogy szóra sem érdemes. Bármelyik szinte biztosan többet bír készenlétben egy napnál. A töltés módját érdemes figyelni (pl. usb), mert olcsóbb daraboknál töltő nem jár a csomagban. Zajos közegben, mint az autó is, célszerű a márkás, zajszűrős modellek közül választani. Plantronics, Jabra és társaik. Egy dologban lehetsz biztos, hogy az alap híváskezelési funkciókat meg fogod kapni. Minden egyéb feláras. Tehát ne képzeld naivan, hogy a készüléked egyéb hangjai is (multimédia, figyelmeztetések, játékok) automatikusan átköltöznek a csatlakoztatott fülesbe...
(#) Bakman válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Ugyan "okos" telefonom van, de kb. a naptár a legbonyolultabb dolog, amit használok rajta. Nekem bőven elég ha normálisan lehet vele telefonálni. Köszi az ötleteket, körbenézek.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 7, 2015 /

Van egy ketyere amit ma találtam. Feltehetem itt a kérdést hogy mi lehet az vagy rakjam át a kérdést máshova?
Következő: »»   2421 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem