Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2422 / 3611
(#) Remci válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Szerintem az "Ez milyen alkatrész"-be.
(#) granpa válasza kitartás hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

És a legtöbbet kell vele dolgozni, hogy aztán jól elkábíthasd magad.
(#) bajtaig hozzászólása Márc 8, 2015 / 1

(#) kitartás válasza granpa hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

Persze a rózsa is szép, de nagyon bök. Tegnap metszettem meg a rózsáimat. és össze vissza szurkáltak.
(#) granpa válasza kitartás hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

Aki nem használ védőkesztyűt, az így járt.
(#) nagym6 hozzászólása Márc 9, 2015 /

Hozzáértőktől kérdezném, van-e értelme német nyelvű informatikai középiskolának. Angolt nem tanulnak. Informatika nyelve az angol, ebben a szakmában mit lehet kezdeni csak német nyelvtudással, én nem tudom.
Köszönöm segítő válaszokat.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

A vejem Frankfurtban a dajcse bank informatikai biztonsági valakije. Perfekt beszél angolul és németül. Annyit keres egy hónap alatt, mint én egy év alatt. 34 éves.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2015
(#) Gafly válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

Angolul kell tudni ebben a szakmában. A többi csak hab a tortán...
(#) Kovidivi hozzászólása Márc 10, 2015 /

Sziasztok!
Írt a dropbox, hogy néhány publikus fájlom hozzáférését letiltották, mert túl nagy adatforgalmat generált (10000 letöltés/nap, vagy 20GB adatforgalom/nap). Nekem semmi ilyesmi elfoglaltságom nincs, maximum nyáktervet osztottam meg, viszont vannak fent családi képek is, de ezek nem lettek megosztva sosem, csak feltöltve. Ahogy én néztem, sima felhasználó nem tudja az én képeimet megnézni, ha én azt nem osztom meg. Van egy mappa, Public a neve, akkor az most publikus, és mindenki láthatja? Kipróbáltam, ha egy megosztott linket megnyitok, nem tudom csak simán átírni a fájl nevét, mert véletlen számokkal védve van minden fájl.
Szerettem volna megkérdezni Dropbox-tól, hogy melyik fájlomról van szó, de direkt írják az GYIK-ben, hogy erről nem vezetnek statisztikát, és ne is kérjem.
Köszi.
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2015
(#) pjg hozzászólása Márc 10, 2015 /

(#) gkari válasza pjg hozzászólására (») Márc 10, 2015 /

A 40millánál már highend-et ír (alább nem adja ); a cikk java része szerintem korrekt.
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
(#) jani1987 hozzászólása Márc 10, 2015 /

Szoktam nézegetni az állás ajánlatokat és ha tudnék programozni akkor a vírusírtó cégeknél is szokott felvétel lenni. Egy ilyen programozói képzés mennyi időbe szokott telni?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 10, 2015 /

Egy élet. Folyton tanulni kell.
(#) Norberto válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 10, 2015 /

Hát úgy a nulláról kb. 3-4 év, de akkor kőkeményen, mire egy átlagember eljuthat ilyen szintre, aki előtte nem tanult programozást. Nagyon komoly elmélete, logikája van az újabb nyelveknek, ilyen mélységekhez, mint vírusirtás, nem elég csak a felszínt kapargatni.
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

2 év középiskola után, de iskolánként eltérőek a felvételi követelmények. Ezzel csak szakmáról papír lesz, de ezután mint visszább Norberto és zolika60 írja.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Úgy látom, megjött az új munkaeszközöd.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Ennek már sín sem kell.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Még szerencse, mert Spanyolországból sokára érne ide.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Újfajta villamos, ez csak üres kasztni. Autóra fixen szerelt, az viszi, nem kötődik sínhez, felső vezetékhez. Bármerre mehet, sokkal praktikusabb.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Igen, már szerelik össze a Fehér úti főműhelyben. Nagyon várjuk!

Új sín új vilinger, öröm lesz arra járni.

Nem mindenhol... Tegnap is raktak ki egy 5 km/h-s korlátozást, és még a tábla sem biztos, hogy új...

Majd csak megcsinálják ott is. Lassú munkához idő kell.

Még vagy fél év, mire forgalomba állnak az új kocsik, addig bármi lehet.
(#) gernerakos hozzászólása Márc 11, 2015 /

Sziasztok!
Van ugyebár ez az 50 óra kötelező közmunka, amit érettségi előtt be kell fejezni, különben nem kapjuk meg az érettségi bizonyítványt. Nos, 50 óra az elég sok, szeretném már 9.-ben elkezdeni.
Kérdésem a következő: tud valaki olyan helyet Dunakeszin vagy Budapest IV. kerületében, vagy ezek közelében, ahol lehet ilyesmit csinálni? Esetleg egy ilyen weboldalt, ahol ezek össze vannak gyüjtve?
A segítséget előre is köszönöm!
(#) Buvarruha válasza gernerakos hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Mivan, micsoda? Kötelező közmunka?
(#) gernerakos válasza Buvarruha hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Igen, pár éve bevezették. Igazából ez olyan "púp a hátamra" kategória. Nyugi, nem csináltam semmi rosszat!
(#) Buvarruha válasza gernerakos hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Ha jól értem, minden érettségire készülő emberkének be kell álnia a romákok mellé és csapatni a fűkaszálást?

Ez az a közmunka?
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
(#) zolika60 válasza gernerakos hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Talán próbálkozz az önkormányzatnál. A húgom középső fia is most van ebben, őt ilyen szociális munkára küldték, az öregotthonba.
(#) zolika60 válasza Buvarruha hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Ez nem az a közmunka.
Következő: »»   2422 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem