Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És a legtöbbet kell vele dolgozni
![]() ![]()
Persze a rózsa is szép, de nagyon bök. Tegnap metszettem meg a rózsáimat. és össze vissza szurkáltak.
Aki nem használ védőkesztyűt, az így járt.
![]()
Hozzáértőktől kérdezném, van-e értelme német nyelvű informatikai középiskolának. Angolt nem tanulnak. Informatika nyelve az angol, ebben a szakmában mit lehet kezdeni csak német nyelvtudással, én nem tudom.
Köszönöm segítő válaszokat.
A vejem Frankfurtban a dajcse bank informatikai biztonsági valakije. Perfekt beszél angolul és németül. Annyit keres egy hónap alatt, mint én egy év alatt. 34 éves.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2015
Angolul kell tudni ebben a szakmában. A többi csak hab a tortán...
Sziasztok!
Írt a dropbox, hogy néhány publikus fájlom hozzáférését letiltották, mert túl nagy adatforgalmat generált (10000 letöltés/nap, vagy 20GB adatforgalom/nap). Nekem semmi ilyesmi elfoglaltságom nincs, maximum nyáktervet osztottam meg, viszont vannak fent családi képek is, de ezek nem lettek megosztva sosem, csak feltöltve. Ahogy én néztem, sima felhasználó nem tudja az én képeimet megnézni, ha én azt nem osztom meg. Van egy mappa, Public a neve, akkor az most publikus, és mindenki láthatja? Kipróbáltam, ha egy megosztott linket megnyitok, nem tudom csak simán átírni a fájl nevét, mert véletlen számokkal védve van minden fájl. Szerettem volna megkérdezni Dropbox-tól, hogy melyik fájlomról van szó, de direkt írják az GYIK-ben, hogy erről nem vezetnek statisztikát, és ne is kérjem. Köszi. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2015
A 40millánál már highend-et ír (alább nem adja
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
Szoktam nézegetni az állás ajánlatokat és ha tudnék programozni akkor a vírusírtó cégeknél is szokott felvétel lenni. Egy ilyen programozói képzés mennyi időbe szokott telni?
Hát úgy a nulláról kb. 3-4 év, de akkor kőkeményen, mire egy átlagember eljuthat ilyen szintre, aki előtte nem tanult programozást. Nagyon komoly elmélete, logikája van az újabb nyelveknek, ilyen mélységekhez, mint vírusirtás, nem elég csak a felszínt kapargatni.
2 év középiskola után, de iskolánként eltérőek a felvételi követelmények. Ezzel csak szakmáról papír lesz, de ezután mint visszább Norberto és zolika60 írja.
Úgy látom, megjött az új munkaeszközöd.
![]()
Még szerencse, mert Spanyolországból sokára érne ide.
![]()
Újfajta villamos, ez csak üres kasztni. Autóra fixen szerelt, az viszi, nem kötődik sínhez, felső vezetékhez. Bármerre mehet, sokkal praktikusabb.
![]()
Igen, már szerelik össze a Fehér úti főműhelyben. Nagyon várjuk!
![]()
Új sín új vilinger, öröm lesz arra járni.
Nem mindenhol... Tegnap is raktak ki egy 5 km/h-s korlátozást, és még a tábla sem biztos, hogy új...
![]()
Majd csak megcsinálják ott is. Lassú munkához idő kell.
![]()
Még vagy fél év, mire forgalomba állnak az új kocsik, addig bármi lehet.
Sziasztok!
Van ugyebár ez az 50 óra kötelező közmunka, amit érettségi előtt be kell fejezni, különben nem kapjuk meg az érettségi bizonyítványt. Nos, 50 óra az elég sok, szeretném már 9.-ben elkezdeni. Kérdésem a következő: tud valaki olyan helyet Dunakeszin vagy Budapest IV. kerületében, vagy ezek közelében, ahol lehet ilyesmit csinálni? Esetleg egy ilyen weboldalt, ahol ezek össze vannak gyüjtve? A segítséget előre is köszönöm!
Mivan, micsoda? Kötelező közmunka?
![]()
Igen, pár éve bevezették. Igazából ez olyan "púp a hátamra" kategória. Nyugi, nem csináltam semmi rosszat!
![]()
Ha jól értem, minden érettségire készülő emberkének be kell álnia a romákok mellé és csapatni a fűkaszálást?
![]() Ez az a közmunka? A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
Talán próbálkozz az önkormányzatnál. A húgom középső fia is most van ebben, őt ilyen szociális munkára küldték, az öregotthonba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |