Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy frissítettem a Sony Xperia E3 build-ját tegnap. Ma kikapcsoltam, próbáltam bekapcsolni, előjött a sony és az android felirat, de a kék üdvözlőképernyőről nem lép tovább. Azután kellene a sim kártya pin kódját beírni. 2 hónapos a telefon. Szervízbe megtudják csinálni ugye? Rom meg ilyesmit semmit nem piszkáltam Köszönöm választ
Szia.
Ha hivatalosan frissítetted, akkor nem ugrik a garancia, és gondolom újonnan vetted s még garanciás. Szerintem vidd vissza, a szervizesek majd megoldják. Esetleg megpróbálhatsz egy hard resetet, vagy adatkábellel a Sony Pc Companion progival egy javítást. (ezek ugyancsak hivatalos megoldások, tehát érvényes marad a garancia.
Sziasztok!!
Van egy nokia lumia 800-as telefonom! Nem kapcsol be meg se ki csak annyit ad be hogy NOKIA. Tudja valaki hogy mi lehet a baja vagy hogy mit csinálajk vele?
Üdv!
A Lumia Software Recovery Tool segítségével vissza tudod állítani a szoftvert, talán segít. Ha nem megy, akkor Nokia Care Suite 5.x-el (nem tudom mi a legújabb) kell megpróbálnod. Utóbbi esetben a Nokia Data Package Manager is kell, hogy le tudd tölteni a legfrissebb Firmware-t. A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2015
Feleségem ALCATEL mobilja tejeskávé áldozata lett.
Jobb ötlet híján az egészet átmostam izopropil alkohollal. Száradás, szárítás után minden működik rajta, kivéve a mikrofont. Tehát hívni lehet és hívható is, és a hívót lehet is hallani csak a válasz nem megy ki. Van-e valakinek ötlete azon kívül, hogy dobjuk ki? Az asszony nagyon megkedvelte.
Cseréld ki a mikrofont. Bővebben: Link
Igen a csere a legolcsóbb megoldás, ha nem felületszerelt (akkor otthon kicsit nehézkes kicserélni). Sajna a mikrofon nincs jó barátságban sem a tejeskávéval, sem az izopropillal. Meg amúgy semmilyen folyadékkal sem.
Nem teljesen tiszta, hogy akkor nehéz ha felületszerelt, vagy akkor ha nem?
Ha felületszerelt. Általában nincs lába, csak kivezetése, ami az alkatrész alatt van. Ilyenkor meleglevegős állomással lehet csak cserélni.
Az valószínűleg nem lesz probléma. A mikrofon beszerzési lehetőségéről viszont fogalmam sincs. Egyelőre még nem is bontottam meg a telefont, tehát nem is tudom mekkora darabról van szó és hol kapható, meg mennyire csereszabatosak ezek.
Sziasztok!
Van Sony z1-es készülékem amiben elromlott a Sim-kartya olvasó, megpróbáltam cserélni viszont eléggé barbár módon sikerült a régit leszedni, sajnos kiszakadt egy pár rézlapka az alaplaprol lehet ezzel valamit kezdeni vagy mehet a kukába??
Ez bizony kuka. Wifizni még esetleg jó lehet.
Sajnos ez tipikus példája, hogy mindenki önjelölt Mobilszervizesnek gondolja magát..Pedig ez is évekig tanulandó szakma. ![]()
![]()
Sajnos igen.
Esetleg vehetsz olyan telefont, aminek a külseje törött, és a kettőből egyet csinálni, de nem biztos hogy megéri már.
Hát már nem igazán éri meg, törött erintokijelzovel vettem azt sikerült cserélnem,Hiba volt tapasztalat nélkül nekilatni a kártya olvasó cserének!
Ha lenne hozzá kapcsolási rajz, akkor talán még menthető lenne. Ilyenkor szokott az következni, hogy rajz után nézek és keresek olyan pontot, ami kapcsolatban van a hibás pad-ekkel és forrasztható. Ekkor vékony zománcozott rézhuzallal átkötöm és működik. Régen csináltam hasonlót, ott a kedves tulaj a nyomógombokat szakította le valamilyen módon és így javítottam.
koszi ,de elég macerásnak hangzik
![]() ![]()
Lenne még egy kérdésem, az unokatestvérem telefonja picit beázott, egy htc desire 816 ról lenne szó működik viszont, a hangerő gombok néha baragadnak és pöttyös az LCD sarka ,találkozott valaki már ilyen problémával??
Igen találkoztam. A pöttyös kijelzővel nem fogsz tudni mit csinálni, az olyan marad. A gombokat meg lehet pucorászni egy kicsit alkohollal, persze ügyelve arra, hogy máshová ne kerüljön.
Köszönöm a gyors választ!
Üdv!
Samsung GT-5830i telefonom az utóbbi időben azt játssza, hogy folyamatosan tölt, pedig nincs bedugva a töltő, az USB-n pedig nem is csatlakozik a gépre. Mi okozhatja ezt ? Próbáltam egy hard resetet de minden maradt ugyanaz. Válaszokat köszönöm!
Ázott az Usb csati. Valószínűleg.
Köszi a választ. Lehet valahogy javítani, vagy majd kiszárad ? Lehet, hogy hülye kérdés, de nagyon nem értek hozzá.
Nekem attól volt ilyen hibám, hogy a zsebemben belekerült az USB csatlakozóba valami szösz. Erős szőrű tiszta ecsettel megtisztítva a hiba elmúlt.
Köszi a tippet! Volt benne kosz rendesen...
![]() ![]()
Sziasztok!
HTC one x telefonon működik a kijelző, viszont sötét mintha nem menne a hátérvilágítás néha elindul egy pillanatra majd újra sötét.szalagkabelel lehet a gond vagy a csatlakozóval??
Sziasztok 1 olyan kérdésem lenne van 1 Sony Xperia SP m egy barátomtól szereztem csöppet összetörte a kijelzőjét bekapcsol világít érzékeli a nyomást rezeg is találtam hozzá olcsón panelt is érdemes eszt megjavítani vagy biztos hogy működne e után ?
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2015
Sziasztok!
Nokia Lumia 920 telóval lenne egy kis problémám... Kijelző ilyen lett, tegnap délelőtt még csak kb negyede, estére kb 60%-a jelenleg pedig ilyen. Valami ötlet?
Üdv!
Szét kell szedni, és a kijelző csatlakozóját próbáld meg le, majd vissza dugni. Ha akkor sem jó, akkor csere. De nagyobb a valószínűsége az utóbbinak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |