Fórum témák
» Több friss téma |
Szóval akkor bejött? Nekem is van egy, de még élesbe nem teszteltem. Azt hiszem ki kellene próbálnom....
Szerintem csodák nincsenek, a G code sorát le kell, hogy kövesse, anélkül nem nagyon lehetne eladni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2015
Szép lassan kész lesz. Nem mertem gyorsítani most rajta.
A végén még üveges leszel .
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2015
Megkérdezhetem, hogy az eloxálást hol csinálták?
Ime egy csúnya óraszámlap!
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2015
Szia!
Budapesten a Soroksári úton van egy eloxáló üzem, ott készítették. Nagyon szépen dolgoznak, és nincs minimális "megrendelési mennyiség". Vállalnak általában azonnal (munka függvényében) piros, zöld, kék, fekete, natúr, valamint óarany eloxálást, és ha jól tudom ezenkívül krómozás, aranyozás(?), ezüstözés, rezezés, antikolás stb. Sok helyen nézelődtem, szerettem volna tesztdarabot készíttetni, de nem vállalták sehol. Olyan dolgokat mondtak máshol, hogy pl.: minimum 1.000.000.- Ft-os megrendelés esetén foglalkoznak vele, vagy "ezért nem kapcsolom be a gépet "stb. A napokban hamarosan elkészül a gépem további elemeinek is az eloxálása majd teszek fel arról is néhány képet.
Innen nem látszik mi lett a rossz (hacsak nem a betűtípusok nem egyeznek). Majd meglátod, hogy az élvilágítás kihozza, vagy elfedi a hibákat.
Szia ! Szeretném megkérdezni, hogy fizetős progival tervezted az óralapot ?
Generál g-kódot ? Ha nem fizetős, honnan lehet letölteni ? Készülék előlap maráshoz - gravírozáshoz szeretném használni. Köszönöm.
Szia! Tomipap leírta a választ. Igen generál G code-ot.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2015
Segítséget szeretnék kérni! Egy a képen látható fonatot kéne csinálnom. 8x8 cm szélességben. 15 fonat van a 8 cm ben. Ha valaki ért hozzá segítsen. Egy ismerősöm szertne engem, vagy a gépem tesztelni. Sajnos ilyet még nem csináltam, és azt sem tudom hogy álljak neki.
U.I.: Nem leszek hálátlan érte. Köszönöm szépen. A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2015
Kíváncsi vagyok ki milyen ötletet ad!!!
Egy cad cam informatikust ráállítottam a problémára ...
Szia! Ez mit is jelent? Ja értem viccelődünk. Akkor tárgytalan a dolog.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2015
Nem vicceltem a legnagyobb fiam most végzett cad cam informatikus , a baj az hogy megpróbálta de nem sikerült neki megoldani
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2015
Nos én ha lenne itthon is solid edgebe megrajzolnék egy sort , majd edge camba egymás után pakolnám a modelleket, másolás eltolással és már kész is. Én ezeket ismerem. De nem fog a találkozásnál a fal kijönni, megközelíteni meg lehet de 0 átmérős szerszám nincs.
Hogy témás képet is tegyek, mai termés, saját gép végül is csak nem vagyok a tulaja sajnos. Lefotóztam ha máskor is kell még gyorsabb legyen. Szuper anyagból van, nem is hajlott el semerre, szó szoros értelmében simítás után hajszál pontos.
Előtted is ott a lehetőség , nyugodtan megpróbálhatod , mi még küzdünk vele ..
Mivel nem ingyenes a program csomag így nincs itthon . Elég lenne egy stl file egyetlen egy kihúzásról azt már lehetne akár melyik camba, forgatni is. Sziszifuszinak tűnik de végül is gyors eredményt adhat .
Nekem erről nincs papírom, csak autodidakta módon képeztem és képzem magam , ami rám ragadt azt tudom.
Kész az stl fájl hogyan kell betenni az aspire-be ?
Szia!
Küldtem néhány filet, nézd meg azokat hátha megfelelnek Neked. Aspire file-ok. Bocs de ide nem tudtam fölrakni a mérete miatt...
Importáld be modellként a modellingbe. Vagy nyisd be importtal.
Valami ilyesmit látok. De erre nem csinál semmit szimulációban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |