Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy egy Saeco Primea Cappuccino Touch Plus gép esetén, ha a lefőzött kávé nem tűnik elég forrónak, és a kávé íze is pocsék lett, mi lehet ennek az oka? Köszönöm Isti
Sziasztok!
Van egy DELONGHI MAGNIFICA automata kávéfőzőm.Tökéletes kávét főz ,csak újabban nem a tartóba hanem a másik oldalra lökdösi a zaccot.Kérek tanácsot mi lehet a gond?
Sziasztok.
Segítség kellene egy saeco kávégéphez aminek nem indul a darálója, egy bta208 triac kapcsolja a motort viszont ha összezárom a lábánál akkor a daráló megy rendesen, vagyis valami végett nem kapcsol a triac. Van még egy mágnesestér érzékelő a daráló alá beszúrva és a kérdésem igazából az lenne ha valaki esetleg tapasztalta már, hogy ha az nem jó esetleg akkor elképzelhető, hogy végette nem küld jelet a proci ? felmelegedés és öblítés után amikor megnyomom a kávéleadás gombot , egy pár másodperc múlva kijön egy kulcs és egy 1szám alul, amikor először elindítottam akkor egy kicsit meg-meg indult a daráló és csak utána jött ez ki ezért gondolom hogy azzal lenne a hiba. Kösz mindenkinek előre a segítséget !
Szia ! Konkrét tipusszám alapján , lehet hogy tudok segíteni. Üdv!
Szia
Saeco Intelia HD8751 A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2015
Szia! Írd be a keresőbe: saecointelia hd8751 servicemanual. A kiadott találatok második oldalán találtam:Service Manual- Expert- Cm- Yumpu. Komplett doksi, angolnyelvű. Sok sikert! Üdv Feri.
Szia.
Itt csak robbantott rajzokat találtam mást semmit, a könyve meg megvan nekem is de ott nincsenek ilyenek leirva.
Helló! Vettem egy Yura impressa 500 as kijelzős használt kávéfőzőt. Bekapcsoláskor csattog kettőt-hármat majd a kijelzőn megjelenik, hogy kérem várjon, majd a szerviz szükséges felirat! A tesztprogram nem indul! Nincs meg szorulva!Direkt árammal a motoron gyönyörüen forgat! Tudja valaki, hogy mi lehet a baj? Logikai panel hiba lenne? Ha valaki tud kérem irja meg! Előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2015
@ocsaiur: A frissen nyitott témád áthelyezve ebbe a már létező témába, kérlek a továbbiakban itt tedd fel kérdéseidet. Köszi (T)
üdv. olyan hogy búvárcső kávéfőzőgépek esetében nem létezik, felszállócső a szakszerű neve, de a vasipariban lúgozott csőnek is nevezik.
Garancia szervizben dolgozom,Szarvason de ilyent még nem hallottam. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2015
Most nyelvészkedünk vagy javítunk ? Én amikor még javítottam búvárcső néven vásároltam de teljesen mindegy ,te is egyből tudtad mire gondolok. Egyébként hogyan sikerült éppen egy 5 éves postra válaszolni ?
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2015
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy a kávét nem a kifolyón engedi ki, hanem az alsó tálcára! Ez egy bosch benvenuto B70 további szép napot
Sziasztok!
Krups XP 7240 kávéfőző 06-os hibüzenetet "kűldött".Amennyiben valaki ismeri a hibakódok jelentését, kérem segítsen! köszi
Szia!
Fenntartásokkal fogadd el, de egy külföldi fórum alapján: Vízszűrő hiba. Húzd ki a gépet a hálózatból. Szedd ki a vízszűrőt a tartályból (henger a tartály közepén). Mosd ki (cseréld). Tedd vissza. Majd kapcsold be a gépet és hagyd, hogy az öntesztet lefutassa.
Szia!
Nézd meg a 3 járatú mágnesszelepet, ez engedi el a nyomást a karról amikor ,,lejött" a kávé. Alaphelyzetben a csepptálcába engedi a kazánról a vizet, ha megy a pumpa, akkor be kell hogy húzzon, így jut a karra a nyomás. Nálad elvileg így néz ki, de nem láttam még ilyen gépet.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy a delonghi caffe corso kávéfőzőnknek a kávé kifolyásakor nagyon hangos a szivattyúja. Néztem nem ér oda az oldalához. Lenne valami tippetek mi lehet vele a probléma? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok,
Van egy kb. 5 éves Solac félautomata kávéfőzőm, mostanában rendszeresen előfordul, hogy a szivattyú ugyan működik, de vizet már sem a gőzölő, sem a kávékészítő felé nem ad. Teljesen véletlenszerű, hogy ezt eljátssza-e, vagy sem. Van esetleg tippetek, hogy merre érdemes elindulni? Üdv, Gábor
Szép napot!
Van egy Delonghi EAM3000.B EX:B kávéfőzőm A pároló nem mozdul el, pedig a hajtóműben lévő menetes orsó forog. Kivettem a párolót és annak tartója sem mozdul, viszont kézzel a tartót viszonylag könnyen tudom föl-le mozgatni. Mi lehet a gond? Komplett hajtóművet 20e-30e nem tudok venni Üdv: Laci
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni egy krups xp7240-es kávéfőzővel kapcsolatban. A jelenség hogy bekapcs után előfűt majd mikor kiválasztom hogy öblítés, elindul a dugattyú lefelé szépen le is ér, de a disztributor szelep nem veszi el tőle a nyomást hanem tovább nyomja, emiatt a lelövi a csövet a hengerről és 6-os hibakóddal megáll. Már szinte mindent kitakarítottam benne, a disztribútort még nem szedtem szét mert állítólag ez soha nem lesz belül hibás. A motor ami hajtja szintén működőképes. Lehet esetleg valami dugulás a kazánban? Már nem tudom mire gondoljak. Előre is köszönöm. Jani
Sziasztok. Ha a szarvasi kávéfőző kazán tömítését beragasztom hőálló tömítés ragasztóval, nem lesz valami egészségre ártalmas gond? Vasalóknál bevált,de abból nem isznak.
Péter.
Nem kell ragasztani , ha rendesen meghuzod a csavarokat ..
Oké. Köszi. Megvolt húzva rendesen, alig tudtam meglazítani, de az egyik oldalon folyik, ezért a kávé le sem folyik, mert elengedi a nyomást.
Cseréld ki a tömítést és húzd meg egyenletesen a csavarokat .
Üdv mindenkinek,
Kérdezném hogy esetleg nem tud valaki Krups XP 7220-as kávéfőzőhöz olyan helyet ahol beszerezhető szövetbetétes szilikoncső belátható időn belül. Elméletileg 3x5 méretű. Én csak 160mm-es darabokat találok 3-4 ezer forintokért és több hetes szállítással. Esetleg ha van ötletetek és megosztanátok velem nagy segítség lenne. Előre is köszönöm. Jani
Sziasztok!
Használtan vásároltam egy BELEZZA SPIDEM kávéfőzőgépet. Már pár hónapja használom, hibamentesen. Tegnap azonban egy pirosan világító gomb kigyulladt. Alá egy szögletes edényben hullámos vonal van rajzolva. Sajnos használati utasítást nem kaptam a géphez, így nem tudom megnézni mi lehet ez a hibakód, azt meg pláne, hogyan tudnám a hibát helyrehozni. Örülnék, ha tudnátok segíteni! Előre is köszönöm! Krisztina
Parancsolj! Használati utasítás.
Bakker, megelőztél
![]() Az a része vicces, hogy a "zacctartály" üritést csak bekapcsolt állapotban érzékeli ![]()
Van egy Saeco Vienna Digital kávéfőzőgépem amelynek tönkrement a digitális kijelzője szaggatott sorhiányos lett. Segítségre lenne szükségem,Hogyan lehetne resettelni a programot, valaki cserélt e már ilyen kijelzőt, vagy van e más mechanikus megoldás.
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |