Fórum témák
» Több friss téma |
Nincs semmi hangjelzés, a vga-t kivettem úgysem indult el.
És eddig induláskor pittyent? Ha igen, és most nem, akkor nagy valószínűséggel alaplap hiba. Ha sehogy sem ad képet, az is lehet alaplap hiba. Kondik nem púposak? Másik táppal próbáltad már?
Na akkor már meg is van mert induláskor nem pittyen
![]()
Bár nem írtad milyen gép, régebbi asztalinál volt hasonló gondom, ott a procit kivettem, alapos kifúvatás, visszahelyezés után indult hibátlanul minden....
Üdv!
PC-nél ilyen esetben az első amit meg kell nézni, hogy az alaplapon (mint ahogy már írták) vannak e púpos/kifolyt kondenzátorok. Főleg akkor érdemes, ha már idősebb a gép 3-5 évnél. Ha igen, akkor egyértelmű a kondicsere. A tápegységet sem árt megnézni ebben az esetben. Ha minden jónak látszik, akkor sok esetben segít, ha teljesen szétszedjük szépen kitakarítjuk és összerakjuk.
A ramot is vedd ki töröld meg, és nézd meg hogyha kiveszed a ramot, akkor pittyeg-e?
Sziasztok!
Ez a hibaüzenet jelentkezik pc-m inításakor: The system has experienced boot failures because of overclocking or changes in voltage. Last settings in BIOS setup my not coincide with H/W states. Tüntetek: Korábban nem indult el a windows vagy csak csökkentett módban indult (4évig hozzá sem kellett nyúlni). Induláskor a windows logo betöltéséig jutott, majd lefagyott. Felállt a rendszer, de nagyobb munkánál lefagyott. Megpróbált elindulni, de azonnal leállt és újraindult és ezt ismételgette, amíg nem áramtalanítottam. Windows újratelepítése és egy új C ssd bepakolása után 10 napig tünetmentesen működött végül jött a fenti üzenet. Megpróbáltam elindítani, de azonnal újraindult és ezt ismételgette, mint korábban is. Jelenleg visszaállítottam a biost (ami egyébként nem volt elállítva soha) és épp működőik normálisan. Mi lehet a probléma? Táp, alaplap, proci? 1600as ramok vannak a gépben és valamiért 1333-on futnak alapból. A bios mutatott nagyon minimális kb egyszázados áramingadozást az újratelepítés előtt. Alaplap: Gigabyte H55M-USB3 Proci: Intel core i5 Ram: Kingmax DDR3 1600 Táp: Chieftec 500 Körülbelül 4-5 éves gép. Köszi a válaszokat!
Szia!
Púpos kondik tápban, alaplapon? Bővebben: Link.
Szia!
Az alaplap teljesen rendben. A tápot nem mertem szétszedni. A biosban megnéztem most van-e áramingadozás. Vcore alapállapotban 1.232 és néha ugrál 1.216-1.252-re. Korábban az 5V-nél volt minimális ingadozás. Most stabilan 4.892-t mutat. Ez ingadozott körülbelül 4.880-ra. Tehát nem túl sokat.
Eléggé kevés az az 5V. Műszerrel mérve mekkora feszültség jön ki a tápegységből a 12 és 5V-os ágakon? Persze legyen bekapcsolva a számítógép mérés közben.
Sajnos nem tudom mivel megmérni a feszültséget
![]() Táp probléma lehet a hiba oka? Gondolom, hogy hardver probléma lehet.
Nyilván hardverhiba lesz és valószínű, hogy táperedetű a probléma. Cseréld ki a tápegységet és próbáld ki!
Köszi a segítséget! Ki fogom cserélni!
4-5 év alatt pont kimerül egy BIOS elem. 100Ft egy új, azt is vegyél.
Sziasztok! "Az oldal amely nem válaszol" hibaüzenetetnem lehet valahogy Google Chrome-ban kikapcsolni? Vagy legalább szerencsétlen várja ki az öt percet, amíg végez szerencsétlen a betöltögetéssel. Háromszor kell erre a hülyeségre kattintanom, hogy várjon, mire betölt.
Ha jól tudom, akkor a Chrome a windows saját kapcsolat időtúllépését használja, azt pedig a registry-ben lehet átállítani valahol.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2015
Sziasztok,a Chrome szerdán este még jól müködött,de csütörtök este már nem akart müködni.
A probléma az,hogy (lásd képek) a YouTube-nál a feltöltő neve, a hozzászolások nevei és a főoldalon a címek nem jelennek meg. Minden más oldalt probléma nélkül betölt. Szerintetek mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Telepítsd újra a böngésződet! Tehát ununstall majd letöltöd és telepíted. Víruskeresőd van?
Köszönöm a válaszod,viruskeresőm nincs.
Ujratelepítem perceken belül.
Az ADP nekem is bent van a kezdetektől, sose volt ilyen hibám
![]() Elsőre ajánlom a böngészési adatokat, és minden egyebet törölni.
Sima adblockot használok, és volt már hogy egy adott oldal adott aloldalra szóló linkjét megölte. Évekig ment gond nélkül, de az utóbbi időben már nem bízom benne annyira.
Minden kiegészítőt letörültem a Chrome-al együtt,újratelepítettem,de ugyanúgy megy.
A Firefox-ban gondnélkül bejönnek az oldalak.
Jelentkezz ki a youtube fiókból. A google beléptet. A G+ is ha úgy állítod be.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2015
Kiléptem,de így se jelennek meg a dolgok.
Ha Win7 akkor az AppData -Roaming mappában mentsd le a Chrome mappát egy másik helyre majd töröld ami a Roaming ban van. Aztán uninstall a Chrome-t.Ha még most sem megy akkor akkor futtasd az Adwer-cleaner. és a Malwer bytes progikat vírusra.
Sziasztok.
Adott egy Hp6910-es laptop, igaz nem mai darab, de eddig jól működött. Olyan problémám van a géppel kapcsolatban, hogy az egérkurzor mellett állandóan megjelenik a töltést jelző kis karika. Olyan mint amikor megnyitok valamit, és forog amíg be nem töltött. Nem értem ezt miért produkálja.
Szia. Meg kell nyitni a feladatkezelőt és akkor látni fogod, mi foglalja le a gépet.
Nem írtad, milyen oprendszer van a gépen. A hardver konfigról is jó lenne infó. Milyen proci, mennyi RAM, stb.. Tegnap tett közzé a Microsoft egy újabb frissítő csomagot a Windows Update -en, lehet, hogy a háttérben futó frissítés miatt homokórázik a géped. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2015
Hali.
Win.7 van rajta. Intel core2 T7300, Ati mobility x2300, 2,5gb-ram A feladatkezelőben nem fut semmi. Már tettem újra a rendszert. és frissítések nélkül is csinálja. Még azt vettem észre, hogy mikor ezt produkálja, villog a merevlemez ikonja is. Lehet hogy a merevlemez lenne rossz? Pedig Elvileg 100%-os, a hp merevlemez ellenörzője szerint. Idézet: Ez lehetetlen. „A feladatkezelőben nem fut semmi.” ![]() ![]() A részletes processz listánál meg lehet nézni, hogy melyik folyamat használja éppen a merevlemezt. (Nem minden Win7 verziónál érhető el) Bizonyos mértékig normális az, ha villog a HDD led, mert gyakorlatilag nincs olyan pillanat, hogy ne nyúlna a merevlemezhez a Windows. A homokórázás azt jelenti, hogy valamire vár a rendszer. Ennek nyoma kell, hogy legyen a rendszer monitorban. Ezt okozhatja töredezett meghajtó is, vagy nagy méretű fájl, amivel dolgozik a háttérben. Vagy akár valamelyik hardver, amire gyakran várnia kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |