Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
BSS139-hez hasonló kiürítéses FET-et keresek, csak P csatornás változatban. Nem kell nagy teljesítmény(max. 4mA), nem baj ha 0V-os gate fesz mellett nagy (100-1k Ohm körüli) a csatornaellenállás, ami lényeges viszont az a feszültség(200-250V) és lehetőleg SOT-23 tokos legyen. Egyáltalán, létezik ilyen? A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2015
Sziasztok! Ez milyen alkatrész lehet? Egy videokazetta lejátszoban van 2db ilyen egymással szemben. És mire jók ezek?
Két ilyen bigyóból infrasorompót lehet csinálni, ami érzékeli, ha közé áll valami.
Ha jól tudom ez érzékeli hogy benne van-e a kazetta vagy sem...
Kösz, ez gyors volt.
Szia, nyugodtan beteheted, ha elég a 600V, én BT 136 helyett raktam be s működik.
Szia. ok kösz az infót.
Sziasztok!
Lomisnál vettem egy ezresért. Nem jövök rá mi lehet. Ha kapcsolgatom a kapcsolókat, akkor vibrál valamelyik led is. 1,8 és 3,5V mérhető rajta. Szerintetek mi lehet ez? Belül van pár IC és ellenállás. Ezekből áll. Ha tudjátok mi ez, kérlek írjátok meg mire jó. Köszönöm előre is.
Szia!
A belsejéről is mutass képeket!
Sziasztok!
Nemrég elfüstölt egy Nordictrack E7.2 elliptikus traineremnek a konzolja. Sajnos nem figyeltem és a 6Vos adapter helyet egy 24Vost dugtam rá. A konzolon egy 8 lábú IC égett ki ami valószínű a szervó motor működésért felelős, mert minden más működik a gépen. A probléma az hogy nem tudom beazonosítani. A tetején egy 6210 szám szerepel az alján pedig egy logo azt hiszem "bI" aláhúzva. Eddig ezt a kettőt találtam: ACSL-6210 BD6210F Ha esetleg a kép alapján tudja valaki a pontos típust, kérem írja meg. Előre is köszi!
A képen látható nyák alapján esetleg ez: Bővebben: Link
itt találsz: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2015
Köszi sunside! Én is erre gondoltam. Üdv!
Valakinek van valami tippje hogy milyen műszer lehet a Müter BMR-80-as?
Ez valamilyen csőteszter? Hangfrekvenciás cuccokhoz is használható?
TV szerelők álma. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2015
Látszólag vadi új. Valószínű, hogy az LCD-k világában, már nem is lesz agyonhasználva.
A kérdés fordított, talán itt a legjobb helye: létezik-e olyan diszkrét (1- db egységet tartalmazó) IGBT amely tartalmaz meghajtást, védelmet is? Olyan mint pl. a FUJI vagy Mitsubishi IPM egy egysége. Ha ismer valaki ilyet, kérem írjon típust, esetleg beszerzési forrást.
Szia, Tápokban használatos,pld STR X 6750, nem tudom, hogy ilyenre gondolsz-e?
Sziasztok,
A fiam kiszerelte valamilyen elektronikai herkentyűből ezt az alkatrészt. Kérlek segítsetek, hogy mi lehet ez. Nekem valami kapcsolónak tűnik.
Szia!
Hasonlót kazettás magnóban illetve CD lejátszóban láttam. Üdv: Gábor
Sziasztok, ez mi lehet? Kapcsoló lenne?
Bocs a duplázásért!! A kérdés azért még áll.
Igen! Egy mikrokapcsoló!
És mi működteti? Az egész egy átlátszó műanyag tokban van, két lábbal az alján.
Hajlítsd el az átlátszó tokot és át fog pattanni.
Ha a képernyőn nézed a róla készült képet akkor felülről ha nyomás éri az átlátszó plexit akkor bekapcsol. Ha megnézed akkor látszódnak az érintkező pogácsák, ha azok összeérnek, akkor beekapcsol.
A cserkész ahol tud segít.
Szívesen!
Hi!
Amit javasolsz, sajnos nem jó. Egyébként ügyes eszköz. Nagy lenne a maradékfesz (Id*Rdson), nincs beépített áramérzékelés. De arra amire kitalálták nagyon jó lehet. Köszi a válaszod |
Bejelentkezés
Hirdetés |