Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » CCS PIC Compiler
Sziasztok
PIC CCS Compilerhez keresek 16F84.h include file-t, mert a demo-ban nincs benne
Én is CCS Compilerhez keresek egy fájlt, de nem akarok új témát nyitni neki. A neve EX_USB_SCOPE.c
A gyári mintaprogramok közül való, de a demo-ban szintén nincs benne.
Hali!
Itt a fórumon a teljes progit is kerestem, mert ha csak a hiányzó *.inc file-t teszed be azt írja, hogy hibás a file...(magyarán: nem lehet becsapni)
Uraim!
Adjatok egy címet, akármit, ahova feltehetem, elküldhetem a programot. Majdnem 10 MB, a levelezőrendszerem kifekszik ekkora csatolt file-tól. Verzió: 3.241, nem demo Üdv: Toto
Sziasztok!
Feltettem ide, azt hiszem 30 napig letölthető. Az oldalon kattintsatok a FREE gombra, várjatok fél percet, utána már értelemszerűen megy a dolog. Ez itt egy halott link helye... Az Erő legyen veletek! Toto
OFF!
Ez az oldal pedig viszonylag gyors, nekem 30k-val jön most is. Csak néha nem indul el a letöltés, mert túl sokan vannak rajta.
Tudom kicsit off, de egy problemával most ütköztem.
A következő a feladat: (16F877) EEPROM-ban van egy szöveg. Ami kb. 200 karakter hosszú. Az EEPROM-ba belefér, mert 256 bájt elég rá. Csak nem tudok olyan változót deklarálni, amibe ez beleférne. A következőket próbáltam. char* buffer VAGY char buffer[200] Szóval ezekkel az a baj, hogy nem enged deklarálni ekkora változót. Max 128 karakter hosszú lehet. Hogy csináljak hosszú sztringet?
Sziasztok!
Valaki elküldené a progit a miklajos@freemail.hu címre, mert nekem a letöltés sehogyse indul. Köszönöm előre is. Miklajos
Szerintem küldd nyugodtan, legfeljebb miklajos kétszer megkapja...vagy többször. Max. megtelik a levelesládája.
Bár nem tudom, hogy a freemail fogad-e ekkora file-t. Apropó, egy izgalmas oldal lehet azoknak, akik CCS-sel fejlesztenek PIC-re: http://www.techdesign.be/projects.htm
Tudja valaki, mit jelent a Tools menüben lévő Mach-X menüpont?
Nálam azt írja, ha rákattintok, hogy nincs meg a c:\progra^1\picc\machx.exe
Raron! köszönöm a "nagy" levelet !
miklajos
Sikerült összerakni?
Működik? Szívesen.
Nincs valakinek meg? (machx.exe)
Nagyon köszönöm Toto-nak, ez tényleg egy nagyon jó fordító.
Igaz. Tényleg egy égetőprog., de már megtaláltam.
Sziasztok!
Megvan valakinek a CCS C Compiler valamelyik újabb verziója? Ha igen, akkor az legyen szíves, küldje el az e-mail címemre! Köszönöm!
Ha nem nagyon SOS, akkor délután elküldöm.
Ha tudnád, kérlek nekem is küldd el: Email
Hali!
Nekem is küldd el légyszi, mert az előző oldalon lévő link már nem működik... saraipeterKUKACgmail.com Köszi, hali!
OK, szívesen továbbítom, de már csak ma délután fogom tudni küldeni. (Tegnap viszonylag korán el kellett hagynom este a fórumot, ezért nem láttam a kéréseteket.)
Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |