Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Nagyon régen foglalkoztam már motorbekötéssel, de most már egyáltalán nem vagyok képben abban, hogy egy segédfázissal is ellátott motorra hova kell bekötni a MIHA-c relét? Adott a 2 kondi (javító, indító), de nem igazán értem hogy hova is kössem be a lábakat pontosan. Ha jól értem akkor keresztül vezetem a tekercs áramát a mihán, majd a kivezetésére párhuzamosan az üzemi kondi. A kapcsolt szálát a mihának pedig egy kondin keresztül a segédtekercsre teszem. Na de annak a tekercsnek adni kell 0-t is? Csak mert azt nem láttam egyik rajzon sem amik itt vannak fent. Várom válaszotokat! Üdv Attila
MIlyen inditórelé kell egy IMI 750W-osgéphez
150mF, fekete általában a külső színe, de olaszban van fehér. Az eladó szokta tudni mejik az indító.
Mivel indítóról van szó nem, igaz nem kondi hanem relét irt ifjzambogyuri . A linkelt adatok igazak elmentettem köszönöm, a jó pap is holtig tanul.
Sziasztok! Ma kaptam a képeken szereplő villanymotort, a képek szerinti állapotban. Jelenleg annyit tudok róla, hogy csapágyas, a forgórész 76mm átmérőjű és 65mm hosszú. Állítólag egyfázisú motor, és működőképes. A tekercsek szigetelési ellenállása rendben, az egyik tekercs 0,8-as huzalból van tekerve az ellenállása 10,3 Ohm, a másik 0,4-es huzalból van tekerve és 13,2 Ohmot mérek rajta. Gondolom az első a főfázis, a második a segédfázis. A típustábla hiányzik a motorról, ha valaki tudna infót mondani róla, azt megköszönném. Egy emelőasztal orsóját szeretném vele hajtani, 100-150W teljesítmény elég lenne nekem.
Ha van két fészek egy külső tengelynek az oldalán, amin képes a motor elbillenni, akkor régi mosógép motor. Kb. 3-400 W teljesítményű.
Nincsen rajta semmi, teljesen henger alakú a gép palástja, 2db 6-os menetes furat van csak rajta, illetve 3db 5-ös menetes furat, ami a kapocslécet tartja.
Már kapott új csapágyakat, és gyönyörűen megy, üresjáratban 3 mikrós kondival 1A körüli az áramfelvétele, és ami nekem nagyon jó, hogy mindkét irányba tudom forgatni
![]()
Nna felkerült a motor az emelőasztalra, viszi mint az álom, feltéve ha segítek neki elindulni...
![]()
Akkor holnap majd veszek egyet, jelenleg nincs itthon egy darab kondim sem, ezt a 3 mikrósat ami most van rajta próbaképpen úgy szedtem le a szellőző motorjáról, mivel már kb 15 éve nem volt elindítva.
Üdv, ha régi mosógép motor az lehet indító ellenállású is lehet. Ezeknek a segéd fázisa sárgarézzel van tekerve, de sok motor gyártódott indító ellenálásal. De volt amin csak relé volt, az 1A üresen szerintem sok. A felfogatás nem mond semmit.
Szia! Köszönöm a segítséget! A "Móricka rajzod" alapján sikerült! A kapocstáblát leszerelve szét tudtam választani a V1 pontot és átkötöttem X-re. De előtte az X-re menő tekercset áttettem V2-re (az úgyis közösítve van), és plusz egy 2áramkörös váltó kapcsoló beépítésével lehet a forgásirányt váltani. Azt még mindég nem értem, hogy ezt az állványos fúrógépet mire használhatták.
Szia!
Örülök, hogy sikerült. Hogy-hogy mire használhatták? Arra gondolsz, hogy kicsi a motor? Hobbi célokra megfelel. A boltokban kapható állványos fúrógépeken is kb ekkora motor van(250-370W), felül általában 5 pozicíóban lehet az áttételt változtatni. Nem egy ipari gép, de otthon jó 8-10-es fúróig. fúrógép Ezen eredetileg volt ez a motor? Én ilyennel régi(kb 60 éves) centrifugában találkoztam, bár az nem volt 250W-os, ha jól emlékszem talán 60W?
Szia! Valóban régi darab a motor is és az állvány is, én meg voltam győződve, hogy eredetileg együtt voltak. Most már nem így gondolom. 3 szíjtárcsás a sebesség váltása. Még1x köszönöm a segítséget! Szép napot!
Sziasztok! Van egy egyfázisú IMI típusú motorom, a bekötésben szeretnék segítséget kérni, a kapocs táblát és az adat táblát csatolom kép formájában. A kapocs tábláról a képet nem tudtam csatolni a fájl méret nagysága miatt, de itt egy link a kapocs tábla képéről.
Szia! Talán a mellékelt kép alapján kellene megpróbálni, remélem a fekete kivezetések a főfázis tekercsek kivezetései.
![]()
Köszönöm, Kondenzátor méretet esetleg tudsz mondani ?
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2015
Korán van és figyelmetlen vagyok
![]() ![]()
Még annyi kérdésem lenne hogy forgás irányt hogy fordítok ?
Sziasztok Mesterek !Lenne hozzátok pár kérdésem egy motorral kapcsolatban . Van egy IMI talán OZF 90C - 2KD villanymotorom . Egy kőrfűrész gépen volt fent , de elég trehány módon volt felrakva . A fűrészpor folyton ráment a motorra . Az lenne a kérdésem , hogy mivel nem találok hozzá bekötési rajzot esetleg ti tudnátok ebben segíteni . Illetve mekkora kondenzátor kellene pontosan hozzá . A másik , hogy mivel rossz helyen van a gépen a motor a forgás irányt szeretném jobbosról balosra cserélni ezt megtudom oldani ? Válaszotokat előre is köszönöm .
Köszönöm a segítséget kadarist ! Már csak az a kérdésem vajon megtudom fordítani a forgás irányt ? Motortest forgatása sajnos nem lehetséges hely hiány miatt
![]()
Nincs meg a kapocsléc fedője? Mert abban van egy rajz a bekötésről és forgásirányváltáshoz. De ezen túl is ajánlom a képek közötti keresést a bekötéssel és forgásirányváltással kapcsolatban.
Természetesen meg lehet a forgás irányt abban az esetben ha a 4 vég megvan a kapocslécen
Üdvözlöm a szakembereket!
Egy FO15-ös oszlopos fúrógépet újítok fel ,és szeretnék tanácsot kérni , a motorral kapcsolatban.Új csapágyakat raktam bele, mechanikusan gyönyörűen pörög, de áram alatt búg rezeg ,ha kikapcsolom akkor halkan még forog sokáig.Mi lehet a baja? 3 fázisú 350 W 1450 f/p IMI motor régi gömbölyű Tisztelettel: Sanyi
Szia
Forgórész szakadt. Tudom rövidrezárt de abba is elszakadhat a összekötő aluminium vezeték, és akkor a állórész túl van gerjesztve. (morog ) Szerintem ezért, nem használták. Cserélj forgórészt. (javítása, majdnem lehetetlen, ha nem tudsz aluminiumot őnteni. ) üdv. A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2015
Köszönöm a válaszokat . Akkor a legegyszerűbb a jófogáson keresni egy motort.
Ha valakinek van itt a fórumon azt is szívesen venném. Van egy ugyanilyen ,de 2800 f/p fordulatú motorom. Lehet-e cserélni forgórészt abból? Egyébként már majdnem készen van. Üdv: Sanyi
Szia! Talán azt a jó öreg kamrás kapcsolót kellene megvizsgálni, hogy át adja-e mind a három fázist vagy csak kettőt. A vezeték is törött lehet valahol ha lengőkábellel volt bekötve. Egy háromfázisú motort nagyon nehéz tönkretenni, persze nem lehetetlen.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |