Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   129 / 213
(#) Inhouse válasza Kovabe hozzászólására (») Jún 15, 2015 /

Nagyon úgy néz ki, hogy nem Pioneer, hanem Panasonic. Valamint, ha ISO csatlakozós lenne, akkor ahhoz pár száz Ft a csatlakozó, nem érdemes forrasztgatni, és a bekötés is szabványos és fent van a neten.
A linkelt képen az általad megadott típusú (nem pont, de egy sorozat, szinte biztos, hogy jó), de Panasonic márkájú fej csatlakozási pontjai szerepelnek, miért is nem jó neked?
Kezdd újra a kérdést!
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2015
(#) Norbii89 hozzászólása Jún 18, 2015 /

Sziasztok! Nekem olyan problemam lenne, hogy van egy Jvc kdr-412 tipusu fejegysegem. A gombok nem mukodnek. Taviranyitoval megy, de ha ugy gondolja elkezd tekerni magaatol. Heeeelp
(#) runor hozzászólása Jún 19, 2015 /

Sziasztok!
A bajom egy Sony CDX-GT220-al lenne, szépen bekapcsol, mutatja az órát, beállításokat is látom, viszont ahogy bekapcsolnám a rádiót rajta, egyszerűen kikapcsol. Mi lehet a baja?
(#) Kovabe válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Közben kicsit elkalandoztam, valoban panasonic de a legnagyobb probléma ott adodott hogy amikor a boltba bementem, ott is pioneer-hez kértem a csatit majd másnap mikor visszamentem, már vittem a fejegységet és kiderült hogy panasonic. A végeredmény: vettem csatit vezeték véggel és forrasztgattam egy kicsit. Működik és tökéletes szinte csak egy a bajom, az RCA kimenet a hátsó hangszorokkal párhuzamosan megy. Az megoldás lehet ha az első és hátsó hangszorokat lepárhuzamositom, és akkor az RCA-n mehet a mélyláda?
(#) Inhouse válasza Kovabe hozzászólására (») Jún 24, 2015 /

Ha egy pár RCA van, akkor az legtöbbször a hátsó kimenet szokott lenni.
Nem értem, hogy mit akarsz elérni. Nem párhuzamosíthatod a kimeneteket.
Milyen, és hány hangszóród van?
Miért zavar, hogy a hátsó kimenetek szólnak az RCA-n keresztül?
(#) Kovabe válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 24, 2015 /

Gyári hangszóró szett van a G astrámban illetvew egy kisebb mélydobozka és erősíő ami ugyebár az RCA-ról van hajtva. A problémám hogy a mélydobozka kisebb teljesítményű mint amit én szeretnék és gondoltam ezzel a kis változtatással meg tudnám oldani hogy a frontról a rear- re tolom kicsit a hangot és akkor el tudom érni a megfelelő mélyet.
Hozzáteszem nem vagyok valami nagy hifista csak szeretem a mély hangot illetve a fiatalságomra emlékeztete.
(#) Inhouse válasza Kovabe hozzászólására (») Jún 25, 2015 /

A külső erősítőkön van gain, vagy egyéb bemeneti szint állító, vedd az feljebb.
(#) monika82 hozzászólása Jún 25, 2015 /

Sziasztok
lenne egy symphony rádió és a cd részét nem tudom használni jól lenne tudni mi lehet a baja nem játsza le a zenét abszólút.Megköszönném ha tudnátok valami megoldást tanácsolni.
köszi

rádio.jpg

(#) zolika60 válasza monika82 hozzászólására (») Jún 25, 2015 /

Talán a mester megtudta volna távolból javítani, de sajnos már nem él.
(#) Bakman válasza monika82 hozzászólására (») Jún 25, 2015 /

mi történik, miután belerakod a lemezt? Ha csak pörgeti egy ideig és kiadja, akkor piszkos lehet az olvasófej. Esetleg az írott lemez túl nagy sebességgel készült és idő közben leromlott a minősége amit a gyengébb/piszkosabb olvasó már nem tud értelmezni.
(#) Fery04 hozzászólása Jún 26, 2015 /

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám:
Adott egy újonnan vett JVC fejegység, amit ha bekötök, nem kapcsol be. 12V-Battery-n, gyújtás a gyújtáson, föld a földön. Mást nem próbáltam, itt már megakadt a dolog. Kimértem a szálakat, van benne feszültség. Esetleg van ötletetek?
(#) Alkotó válasza Fery04 hozzászólására (») Jún 27, 2015 /

3 szálat kell bekötni. A testet (fekete), a tápot (sárga), és a kapcsolt szálat is (piros). Ha kocsiba teszed, ott a szabványos csatlakozó ez automatikusan megoldja, kocsin kívüli felhasználásnál a piros-sárgát össze kell kötni. A színek feltételezem nálad is ilyenek, mert ez az általános, de az új készülékhez részletes bekötési leírást is adnak, ahonnan ellenőrizheted.
(#) Kispotter hozzászólása Jún 27, 2015 /

Sziasztok! Van egy suzuki swift és egy pioneer fejegység. Vettem hozzá egy aktív mélyládát és annyi problémám lenne vele hogy amikor a rádió szól és mély hang van bezavarja a rádiót. Gondolom az RCA zavarhatja be mert az ott van az antennacsatlakozó mellett. Rossz az antenna kábelem azért lehet ez?? CD ről tökéletes!
(#) proba válasza Kispotter hozzászólására (») Jún 27, 2015 /

Mekkora erősítő és akkumulátor van benne? Rádión keresztül csak egy rossz erősítő képes zavarni. inkább az akkun keresztül zavarja.
(#) Kispotter válasza proba hozzászólására (») Jún 28, 2015 /

Ami gyátilag való bele a kisebb sarus akksi talán 34 Ah. A mélyláda meg egy aktív blaupunkt gtb 8200.
(#) carme hozzászólása Júl 1, 2015 /

Sziasztok!Az a problémám hogy amikor ezt a fejegységet szereltem be az autóba,a fejegység háza,a negatív része hozzáért a + hoz,ugyanis volt egy kábel ami kitudja mióta felvolt csúszva és nem vettem észre,na most a fejegység háttérvilágítása világít folyamatosan ha áramot kap,de semmi más nem működik rajta,a kijelző se kapcsol be..Szerintetek mi lehet a baja és érdemes-e vele bajlódni?Ha tud valaki segítsen,előre is köszönöm!
(#) proba válasza carme hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Keresd meg a kocsiban kiolvadt biztosítékot. A fejegységnek valószínűleg semmi baja.
(#) carme válasza proba hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Az megvolt még amikor megtörtént de nem ment ki a biztosíték,kilett szedve a fejegység,és rálett téve simán az aksira és ugyan azt produkálja...
(#) Inhouse válasza carme hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

2 szálon kell pluszt kapnia, a sárgán és a piroson (ISO csatalkozó). Az egyik kiment, amikor hozzáért a testen levő fémház. Ezért csak az egyiket kapja, amin a háttér megy. Amikor közvetlenül ráraktátok, akkor is csak az egyikre adtatok...
Minden egyéb esetben nem csak az történt, amit írtál, vagy eleve rossz volt.
(#) Kispotter válasza Kispotter hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Valaki valami ötlet?? Gondolom valahova kondit kéne rakni csak nemtudom hova meg mekkorát.
(#) Kispotter válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Ha földhurok lenne cd ről is csinálná nem? Vékony nem lehet másfeles kell neki legalább 6 ossal van összerakva. Testet egy helyről kap a csomagtartó aljából.. Nemtudom mi a baj de nagyon idegesítő minél hangosabb, minél jobban szól a mély annál jobban csinálja.. Ha kihúzom az rcat vagy lehalkítom a mélyet akkor jó.. Nem értem mi a baj..
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2015

Rendben akkor csak annyit kell csinálnom hogy az RCA külső részét nemhagyom érintkezni az erőlködővel ügye??

Így akartam igen kifogom ma este próbálni köszönöm!
(#) Kispotter válasza Kispotter hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Sajnos nem jó.. Raktam közé szigszalagot nem jó.. Antennával is kínlódtam annyit vettem észre ha az antennatartó műanyagnak kiveszem a csavarjait a tetőböl sokkal rosszabb amit nemértek megintcsak hisz műanyag. Szerintem egyébként tuti hogy az antenna körül lesz a baj..
(#) zoszka válasza Kispotter hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Tápos az antenna? (Rövid, kicsi) milyen eredetileg az antenna csatlakozója?
(#) Kispotter válasza zoszka hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Nem nem kap külön tápot ha erre gondoltál hagyományos hosszú.

Mármint mi hosszú a csati, vagy az antenna? Keress a neten képet az antennáról és tedd ide fel.

Ez egy átalakító és pont egy fantomtápos antennát alakít át normállá...... maga az antenna hogy néz ki.

Pontosan ilyen az egész az antennakábellel eggyütt. Manuálisan kihúzható.
Következő: »»   129 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem