Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Szép régi darab. A panel másik oldalát le tudod fotózni?
Azt sajnos nem,mert írtam,hogy nem nálam van a végfok és ezt e-mailben küldték el a képet,kérésre.
Szia!
Itt vannak az én T.amp 2400 méréseim: Mérési eredmény 4 Ohm műterheléssel, 2 csatornán, 1 kHz 0,775 V bemenő szinuszjellel: 59,4 V / ch 882 Wrms / ch Mérési eredmény 8 Ohm műterheléssel, 2 csatornán, 1 kHz 0,775 V bemenő szinuszjellel: 70 V / ch 612 Wrms / ch A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2015
Értem, de úgy gondoltam, hogy megkéred őket még néhány kép készítésére. Hidd el, nagyon nehezet kérsz tőlünk. .
Jó értem na,csak erős bölcsességfog fájás mellett szétmegyek
Próbáltam rákeresni színkódok alapján,de azért próbálj te is..google..hátha...
Siasztok. Van nálam egy GORM ET350 EBS basszer kombó. Nem találtam róla manuált. A gitáros legények mindig segíteni akarnak a basszerosokon. Megint ez történt. valami kábel bedug, búgás ezerrel, de nem kapcsolták ki, így elnémult szegény. 2db 10" eminence, meg a végfok röppent el. A végfokot vissza tudom rajzolni, de a van egy csomó ki/bemenet rajta, kétoldalas nyákon, úgy hogy nem tudom lekövetni, hogy mi hova megy. A károkozók nem tudták megmondani, hogy melyik csatlakozóba dugáskor jött a brumm. Konkrétan az előfok kapcsolási rajza segítene.
A harmadik hozzászólást olvasd el.
Bővebben: Link
Üdv. Én is olcsó kínai PWM modult használok a pc- re kötve tesla dobozokkal, gond nélkül. Viszont egy discman-ről, amit meghekkeltem mert a füles kimenete kicsit zajos volt, a hangerő poti elől van a jel kivezetve, már nem szép a hangja. Lineáris erősítővel (TDA2030) sokkal szebb. Azt gondolom, hogy a nem megfelelő lowpass filter lehet az oka. A telóban ( nálam a discman-ben) és az olcsó PWM erősítőben sincs elég meredek aluláteresztő szűrő, Így a mintavételező jelek összevesznek.
Szia! Igazán nincs mit!
Sziasztok! Tudnátok nekem rajzolni egy sztereó változatot erről az erősítőről? Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2015
2db -t megépítesz belőle, és kész a sztereo!
Nem értem a kérdést. Csinálsz belőle kettőt. Mit kell ezen rajzolni?
Amúgy ebben a végfokban nincs túláram-védelem, úgyhogy óvatosan használd, mert a zárlatot, túl kicsi terhelőimpedanciát nagy hangerővel nem fogja kultiválni.
Biztos valamit frissíteni kéne, de lényegtelen, mert a többiek megoldották a problémád.
Nem vagyok jártas audio technikában, szeretnék látni egy példát hogyan van a két erősítő összekapcsolva, és milyen változtatás kell a tápoldalon.
Előre is köszi!
Használd a keresőnket: Bővebben: Link
Kondikat duplázd meg a tápban, más teendő nincs vele.
Szia! A TEXAS 25W témából is meríthetsz kivitelezési ötleteket.
Napok óta azt csinálom Programmal is próbálkozok,amikben benne van a színkód alapú keresés,de hiába....
Ezen az oldalon már jártam és már felvettem a kapcsolatot F.Gáborral és elküldtem neki tegnap a képeket az alkatrészről és a panelről is,amin rajta van.Azóta várok a válaszra.
Üdvözlök mindenkit!
Egy Pioneer A656 erősítőbe cserélem a Power tranzisztorokat... Az egyik akril hővezető lapka kettévált! Jó még az ha összerakom? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2015
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek-e , ( remélem )? A kérdésem az lenne hogy , van egy Sony str-db 940qs erősítőm , és menet közben ( filmnézés dts ) egyszer csak elkezdtek a hangfalak ütemesen pattogni , egyik bemenetre se reagál se radio , a dekódoló kék lámpa az világit dts-nél tehát minden működik csak nem jön hang. Van bármi ötletetek hogy mi lehet a hézag ?
Jesszus.. Teljesítménytranzisztor nem jó, muszáj angolul írni??
Nem, kettévált csillámot nem rakunk vissza, filléres alkatrész, nem szabad spórolni rajta.
A hangerőszabályzó körül néznék szét ( Ha IC-s) ,illetve az előeerősítő fokozatnál. Ellenőrizd ezek tápfeszültségeit.
Megjöttek a kért képek. Ahol be van karikázva,az a két dióda helye és sorba vannak kötve egymással..
Sajnos ha, így haladunk, ki fog halni a szép magyar nyelv, a reklámok is ontják az idegen főleg (angol) szavakat. Az se érdekli őket hogyha esetleg nem értik a reklám célját. Én ilyenkor szoktam csatornát váltani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |