Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   42 / 695
(#) q765 válasza ronin75 hozzászólására (») Júl 7, 2015 /

Gabó -nak elküldtem már az LCD-t. Véletlen ittmaradt mégegy amit félreraktam neki. Már biztos átvette, így mindegy. Bár nemírt nekem, hogy "újjvé".
(#) Gabó válasza q765 hozzászólására (») Júl 7, 2015 /

Roninnal pont most folyik az átvételről az egyeztetés (mostanába kevés időm van fent lenni, ezért vannak elmaradások, de utólag is köszönöm )
Megbeszélem vele, ha megy megint, akkor a másikat is és egybe veszem át akkor a kettőt.
(#) Temela válasza q765 hozzászólására (») Júl 7, 2015 /

Hát, akkor bocsánat..., túl nagy a távolság, lemondok más javára.

Azért köszönöm szépen. Jó lett volna!

További szép napot!
(#) Bakman hozzászólása Júl 10, 2015 / 1

Sziasztok!

Kábel vetkőztető ingyen elvihető. Bemutató videó itt: YouTube

Figyelem! A videón vagy sokkal ügyesebbek a kezelők mint én, vagy eleve megvágott kábelekkel dolgoztak, esetleg én nem pont olyan gépet vettem. Számomra ez is egy tipikus eBay-es kidobott pénz volt. Kb. két napig szenvedtem vele, de használhatatlan. A kábelt (kb. minden típussal megpróbáltam) vagy be sem vágja, vagy egyszerűen kimászik a hengeres kés alól jobbra vagy balra, tetszés szerint. Akkor félreraktam, hogy majd foglalkozom vele, de egyszerűen elfeledkeztem róla és okafogyottá is vált a masina birtoklása. Most megtaláltam, ingyen elvihető.

Mivel a "gép" értéke kb. a vele megegyező súlyú vas/alu hulladék, így a postázást nem vállalom (a megértést köszönöm). Jelentkezni érte csak és kizárólag itt, a topikban lehet. Az ördögi szerkezet Dusnokon van. Kb. e hónap végéig megőrzöm, aztán megy a vashulladék közé (előtte rávágok párat kalapáccsal, levezetésképpen, és azért, mert megérdemli).
(#) q765 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Milyen frankón lehetne vele dolgozni, akár a sínek mellett is.
(#) illesoszkar válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Szia ! sajnos én nagyon messze lakom tőled ,Mosonmagyaróvár mellett ,nem tudom milyen súlyú lehet semmi képpen nem megy a posta ?
(#) illesoszkar válasza illesoszkar hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Vagy esetleg Futár nagyon megköszönném
(#) szamóca válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

"előtte rávágok párat kalapáccsal, levezetésképpen, és azért, mert megérdemli"
Ez kész!
(#) Bakman válasza illesoszkar hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Szia!

Azért írtam, hogy nem szeretném postázni, mert még annyit sem ér, nem akarok senkit átverni vele. Ha "határidőig" nem jelentkezik érte senki személyesen, akkor postaköltség fejében elküldöm, de a hónap végét mindenképpen kivárom vele.
(#) illesoszkar válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Küldöm a Postaköltséget csak ird meg hova ?
(#) ronin75 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

De elötte azért megbünteted, ugye?
(#) Bakman válasza illesoszkar hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Türelem, tornaterem! Ha a hónap végéig nem jön el érte senki, akkor a tiéd, de várjuk ki azt a pár napot.

Kedves ronin75!
Leginkább magamat kellene büntetnem, hogy regisztráltam az eBay-re. A cuccok 80 %-a, amit ott vettem, egyszerűen szemét és nem több. Annak viszont elég drága. Vannak történeteim, de ez nem ebbe a témába való.
(#) kocsgab002 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

A videón 2:07-nél látszik, hogy eleve vágott kábelt rakott be
(#) Bakman válasza kocsgab002 hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Nem mellesleg az is látszik, hogyan mászik el a kábel, a videót nézve balra.
(#) ronin75 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Kedves Bakman: sajnos a magyar oldalon is sok a szemét, és itt az árak is magasabbak. Bár tudom, hogy ez nem vigasztal.
Elhoztam q765-től a cuccokat, minden érdekelt jöhet érte.
(#) Remci válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Szia!
Engem érdekel a cucc, egy volt kollégám szokott arra járni, ő el tudná hozni.
(#) Bakman válasza Remci hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Rendben, továbbiakat privát üzenetben.
(#) Dióda válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Én építettem egy nagy cégnek egy gépet erre a célra mondjuk ott komplett több 100-1000 méteres tekercseket kellett lecsupaszítani de ezen az elven soha sem működik a dolog ahogy ez a gép össze van rakva.
(#) kalmi.kalmi válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

A kettő gép hasonló de a 2 vezető kúpos rész recéi nem azonosak, ez a baj a gépeddel.
A videón jól láthatók a sűrű recék.
(#) Bakman válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Az a baj a gépemmel, hogy így, ebben a formában nem működik. A linkelt videón sem működik, az is csak egy "ügyes" kamu. Fátylat rá. Ezt is felírtam magamnak, mint egy ostoba vásárlást az eBay-ről.
(#) proli007 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 /

Hello! Ránézésre a görgős kés nem alkalmas erre a feladatra. Ez nem elvágni, csak benyomni szeretné a kábel esőkabátját..
Fix kés, és sokkal kisebb élszöggel talán még működhetne is..
(#) Lázár Péter válasza Bakman hozzászólására (») Júl 10, 2015 / 8

Érdekes baleset ez a gép, nekem is gondom volt régen a kábelpucolással, így elővettem azt a kevés szürkeállományom amim van és rögtönöztem egy szerkezetet erre a célra. Történt ez már jó pár éve, azóta már egyet elnyűttem, megette az idő a bakelitet kinn az udvaron. Ez már textilbakelit igen régóta húzza már. Szerintem egyértelmű a felépítés, vastag bakelit lap, furatok a kábelátmérőknek, fémfűrészes bevágás a késnek és felül felcsavarozott fémlemezcsík késtámasznak. Éles hegyű kés ami épp szorul a vágásszélességbe, és lehet a megfelelő furaton áthúzni bármennyi hosszúságú kábelt. Érdekessége, hogy a tömör össze vissza elhajlott kábelt ha nincsenek benne csomók simán áthúzva kiegyenesedik, nem kell előre egyengetni.

IMG_5379.JPG

(#) kalmi.kalmi válasza Lázár Péter hozzászólására (») Júl 11, 2015 /

+100 pont
(#) illesoszkar válasza Bakman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /

Szia ? ezek szerint kiestem a kosárból ?
(#) Bakman válasza illesoszkar hozzászólására (») Júl 11, 2015 /

Írtam, ha nem lesz érte személyes jelentkező, akkor postázom. Ezt is csak a végső esetre tartogattam, mert tényleg nem ér annyit. Megértésed köszönöm!
(#) illesoszkar válasza Bakman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /

Ok ! köszi a jóságod

Baráti üdvözlettel Oszkár
(#) nyamnyam hozzászólása Júl 12, 2015 /

Találtam rámolgatás közben egy- két felesleges kacatot amit ingyen el lehet vinni !!
(#) illesoszkar válasza nyamnyam hozzászólására (») Júl 12, 2015 /

Szia ! Posta van ? mert engem érdekelne ha van
A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2015
(#) nyamnyam válasza illesoszkar hozzászólására (») Júl 12, 2015 /

Igen van ha átutalod a postadijat küldöm a csomagot
(#) illesoszkar válasza nyamnyam hozzászólására (») Júl 12, 2015 /

Pü ment
Következő: »»   42 / 695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem