Fórum témák
» Több friss téma |
A technika ördöge megszállta a gépemet. Ez a másik hozzászólás is neked volt vímezve, valamiért mégis nekem szól. Az R 020, 20 Ohm/ 3W-os. Az L 304-es ( vagy 403-as) mikroinduktivitás értékét sajnos nem találom. De viszont kezembe akadt két fórumtárs javítási tanácsai. Fórum 226-ik oldal. Ők kiveséznek mindent, ezzel a táppanellal kapcsolatban.
Sziasztok! Van egy gorenje wa65205 -ös szörnyetegem ami nem hajlandó forgatni a dobot,minden más működik. A dob csak pöccen egyet és kész,közben fűti a vizet csak nem mozdul a dob majd egy idő után leáll f7 hibakóddal és ki szivattyúzza a vizet. Érdekes mer Elvileg az f7 szivattyú probléma v dugulás v ilyesmi. Viszont ilyen problémája nincs. A motor vezérlő inverteren pufferén mértem feszt és amikor kéne indulni a motornak akkor húz a relé és megjön a 325V előtte csak 200. Nagyon tanácstalan és nagyon amatőr vagyok. Hibásan vettem a gépet olcsóért,de ha nem sikerül megjavítani a nejem megöl. Kérlek segítsetek ha tudtok. Köszönöm Gyula....
Meg kéne próbálni meghajtani a motort külön.Tachogenerátort(forgásérzékelő) ellenőrizd.Elvileg mágnes van a végén egy tekercsel de lehet már HALL generátoros is.Vezetékszakadást keress.
De most nézem nagy valószínűséggel érintőpanel csere lesz.
Ezt nézegesd meg rendesen: Bővebben: Link
Forgás érzékelő működik szépen,ez még mágneses,érintő panelt egyszer már cserélték elektronikával,de az működik is rendesen. Kicsit olyan mintha szénkefe hiba lenne,csak hát ez nem szénkefés motor...
Hello mindenki,a Hoover mosogepemmel valtozott egy kicsit a helyzet,mondjuk most viz nelkul probaltam elinditani a gepet,eddig mosas kozben probaltam es 2x verte ki a bisztositekot a lakasban,most viszont viz nelkul probaltam es annyit csinal,hogy epp meginditja a dobot a gepben es egybol leis al,es kiad egy olyan fura hangot mintha zarlatot kapna vagy aram tultoltodes lenne es ez jol hallhato is,de viszont nem veri ki a bisztositekot a lakasban mint azelott es a gep is bekapcsolva marad minden rendesen csak egyszeruen a dob all le es semmit nem csinal tovabb,tudtok ere nekem valami segitseget adni? szetszedtem a futoszallnal minden rendben van ahogy en lattam,a motornal is a szenkefek is minden rendben,a kabelek is es megse tudom mi lehet...valaki tud segiteni ebben ???
Esetleg azt tudja valaki hogyan tudnám resetelni a Gorenje elektronikáját? Volt dugulás az előző tulajnál lehet azért hozza vissza az f7-es kódot?
Ebbe elvileg van egy aqua sensor ott hátul valamelyik csőben.Azt nézd meg.Két infra led egymásnak fordítva.
Szivattyú után a kifolyó csőben van valami elektronika,az lenne az?
Sziasztok! Ariston AD 1200 IT Mosógép f07-es hibakód azt takarja hogy nem fűt? Illetve egy manuál ha van valakinek az sokat segítene mert eddig ilyennel még nem találkoztam.
Sziasztok. Még mindíg szívózok amosógépünkel,daewoo qwq f 1011. Panelt néztem kondik jók,táp jó. Ma elindítottam egy 2óra 20 perces mosást 95 fokon. Nem volt vele baj még nem kellet volna neki centrizni,mert akkor minden eltünt róla. Fűti a vizet meg ki is szivattyúzza. Mi lehet vele a gond?
Még annyit,hogy 400-as fordulaton működik,800-ra veszem már nem.
Szénkeféket nézd meg. A nagy fordulathoz szükséges nagyobb áram már gondot okoz nekik.
Sziasztok!
Van egy Fagor elöltöltős mosogép olyan hibával, hogy bekapcsol, világít a kijelző, lehet programot választani, de amikor az idít gombot nyomom, kikapcsol a mosogép. Kihúzom a villásdugót, majd forítok rajta, akkor működik. Következő alkalommal megint nem jó, akkor visszafordítom a villásdugót, megint jó. És így tovább. Mi lehet a problémája? Én a zavarszűrőre tippelek, mert ha csavarhúzóval összeérintem a villásdugót, akkor jó.
Szerintem meg paneltáp gondja lesz vagy ilyesmi.
Hali,még mindíg küzdök a Gorenje WA65205-el. Ha tudja valaki,hogy tudnám resetelni az elektronikáját,és ezt meg osztaná velem nagyon megköszönném.
Gyanús,hogy program hibája lesz,bekapcsoláskor mindíg a saját program jelenik meg,centrit csak 1400-ig tudom álítani,beírt program mentve,de még sincs,régit törlöm de mégis megmarad stb.... Elvagyok szomorodva.....
Igen, lehet még az is. Kiszedni a panelt nem merem, mert félek, hogy beesnek a gombok, szétugrik a kijelző.
Na és? nyugi ha szétugrik összerakható.
hello,adodott egy ujjab problemam a zanker mosogepemmel,megpedig az a helyzet hogy tegnapelott odaadtam valakinek,nalam meg mukodott es mikor nala hazavitte beszerelte nala mar nem akart mukodni,vagyis elindul a mosogep de akarmilyen programra allitja nem csinal mast csak szivja a vizet es nyomja ki a vizet,aztan megint szivja es megint nyomja kifele a vizet,de a dob nem indul el abszolut,meg centrifugan sem,mi lehet a problema ?
jo de igy eggyik naprol a masikra semmi hibakod nelkul hirtelen,nem lehet hogy a szallitas kovetkezmenyeben lett valami,mert oldalra volt fektetve ?
Nem ugyanis ez nem dob hibakódot csak teszt módban.
vagy nem lehet hogy szofthiba vagy panel hiba lett?
Start plusz ahhoz legközelebbi gombot nyomvatartod és bekapcsolod a gép a programválaszt jobbra való elfordításával (közben folyamatosan nyomod a gombokat majd amikor átvált a led sor tesztre.Ekkor elengedheted őket és a programválasztó léptetésével teszteli a perifáriákat.De szerintem neked egyszerűbb lesz kivenni a motort és megnézni a keféket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |