Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kedves fórum társ, ha sokat lovagolsz ezen a lovon, le fog dobni!
Egy kérdés, felelek zajlott pár sor erejéig....nincs benne több, ne húzd tovább Vásárlók részére egy utolsó eligazítás, postán maradó csomagokhoz, és téma vége részemről PostaPont.
Akkor hagyd abba a butaság terjesztését. Csupa ellentmondást írkálsz.
Tudom, épp ezt mondom, előtte meg a 950Ft-os feladási díjat linkelte.
Vaterafutár, MPL futárral, 20kg-ig utánvéttel 2000Ft-ból kijön.
80 000 forintos készpénzfelvétel postán számláról 900 valahány forint. A kártya még nincs kézhez kapva.
Elnézést ha off a téma de szeretném kérdezni hogy mailcímet lehet változtatni a korábbiról egy újra?
Az adatlapon ott van az opció hogy mailcím változtatás, de hiába írok be másikat, nem történik semmi, megerősítő emailt sem kapok a változtatási szándékról
Nálam működik. (Most próbáltam) Azonnal megkaptam az új címre a teendőket.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2015
Természetesen mentettem, illetve lent egy "módosítás" gomb van arra kattintottam de nem történik utána semmi.
Ezek szerint akkor működik a dolog, lehet nálam van probléma ( két böngészőből is próbáltam) de melóhelyen vagyok, este majd megpróbálom otthon, valószínűleg akkor nekem is sikerülni fog
Nem a régire megy. Annak nem sok értelmét látnám. Nekem is az újra jött.
Ott sincs, mert kerestem ott is.
Szólj egy modinak majd javítja!
Pedig van abban logika ha a régire megy.. Mert ha pl valaki bejut a fiókba ( akár figyelmetlenül nyitva hagyott böngésző oldalon, bármi másképp) akkor ha az új címre megy a jóváhagyás, azonnal át tudná venni a fiókot rosszindulatú felhasználó, a régi hiába kérne jelszó emlékeztetőt az is már a másikra menne.
Viszont ha a régiről kell jóváhagyni, kicsit összetettebb a dolog. Nem tudom nálam mi lehet a gond, mobilról is próbáltam de nem kapok értesítést sem se a régi sem az új címre , spam mappában sincs. ha a bejelölt topicba érkezik hozzászólás, arról megkapom az értesítést, tehát a meglévő fiókomat eléri az oldal..
Ti kicserélnétek egy olyan ceruzaelemet ami még jól működik egy műszerben..?
Konkrétan ezt. (nekem gyanús hogy öreg..)
Én úgy szoktam, hogy ami jó, azt nem bántom. Mire gondolsz egyáltalán?
Már az ország sem létezik évtizedek óta...
Örülünk
Majd a következő találkozón elmeséled hogy milyen volt.
Röviden sz@r.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2015
Ejnye-ejnye; ergya, merga, végtermék, ürülék, stb., na de sz..? Örülünk, hogy jobban vagy, épülj fel.
Viszont remélhetőleg innentől jobb lesz. Gyógyulj hamar.
Magyarra fordítva : Igen csak kellemetlen volt. Jobbulást!
A 2.emeleti lakásban eldugványoztam a fokhagymát. Hogy lesz e belőle valami majd kiderül. A többi zöldséget is átteleltetem a házba. Nem lesz olyan mint a tavaszi vetés, de addig se kell a piacra rohangálni.
Mi az oka, hogy a Beszólóka topicban nem lehet hozzászólást írni? Fagyasztva van? Akkor miért nincs ez kiírva?
- Téves. -
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2015
Hová? Mert ha én írok, ide kerül onnan is.
Sziasztok. Felismeri valaki a képen látható növényt? Az én tippem a homoktövis, amiből tudnék lekvárt vagy dzsem-et főzni.
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |