Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2505 / 3610
(#) zenetom válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 14, 2015 /

Van benne valami, de azt is tapasztalni, hogy az ismétlődő dolgok, amik rutinszerűek, és nincs bennük új, az pont hogy lassaban telik, mert nincs az agyad annyira elfoglalva az új információk/akármik feldolgozásával.
Endless - loop.
(#) szamóca hozzászólása Okt 14, 2015 /

Srácok! Mi ez a zene?
(#) Buvarruha válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2015 /

Kérdezd a kiadót, vagy nézz körül a mostanában kiadott zenéik között.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2015 / 3

Mosógépbe szorult tornacipő?
(#) Kovidivi válasza zenetom hozzászólására (») Okt 15, 2015 /

Lehet, hogy gyorsabban telik az idő, ezt még nem vettem észre, de hogy sosincs elég időm, az tuti!
(#) zolika60 válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 15, 2015 / 1

Majd észreveszed. Gondolj arra, hogy ha gyerekkorodban azt mondták valamire, hogy majd holnap, az szinte beláthatatlanul hosszú időnek tűnt.
(#) Kovidivi válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 15, 2015 /

Én mindig azt mondom, majd holnap megcsinálom, de minden nap azonnal itt van a holnap
Még az Ebay-es cuccok is gyorsan érkeznek meg, pedig biztos várnom kell 2-3 hetet!
A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2015
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 15, 2015 / 1

Idézet:
„Még az Ebay-es cuccok is gyorsan érkeznek meg, pedig biztos várnom kell 2-3 hetet!”
Ez a jobbik eset. Mire megérkezik, már elfelejtem, hogy miért rendeltem...
(#) Kovidivi válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 15, 2015 /

Ez velem inkább úgy van, hogy megrendelem, de mire ideér, rájövök, hogy felesleges, meg máshogy meg lehet oldani, egyszerűbben, jobban.
(#) jani1987 hozzászólása Okt 15, 2015 /

Sikerült a melóhelyemen doboznak valót vágni. 15mm vastag az anyag és egy kisebb tárolót készítek belőle. Még gondolkozok mi egyen belőle. Gondolkoztam rajta, hogy a torzítónak lesz egy doboza. Csak több típus kerül bele.
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 15, 2015 /

Közben észrevettem, hogy a kenyeret amit kint hagytam egy madárka megtalálta. Jó étvágyat. Van nálam szalonna is. Drága muri de teszek majd ki abból is.
(#) jani1987 hozzászólása Okt 16, 2015 /

(#) kaqkk hozzászólása Okt 17, 2015 /

Hogyan gyártsunk műanyagot otthon ...
(#) nagym6 hozzászólása Okt 17, 2015 /

Nem találok megfelelő topicot, nem is elektronika.
Annyi lenne a kérdés, hogy 17 éves citroen xsara kuplungot engedem fel, középtájon ahol fogni kezd, "megpuhul" a pedál. Mintha nem akarna jönni a talpam után, majd kissé ugorva jön tovább, ezalatt a kocsi rántva indul. Nem berágódás, folyamatos akadásmentes a pedál mozgása, csak puhább lesz pont a lényeges fogás szakaszon. És ez változó, néha jobb, máskor roszabb. Ezen kívül tökéletesnek tűnik a működése, nem csúszik. A bowden ezért cserélve volt, nem lett jobb. Automata utánállítós. A teljes kuplung 4 éve volt cserélve.
Ha valaki tud segíteni köszönöm.
(#) jani1987 válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Mi a vegyész korszakomban rendes műanyagot csináltunk de már nem emlékszek hogyan.
(#) 20sz Jófiú válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Ropi még csak lenne de a polip beszerzése körülményes.
(#) zolika60 válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Ez egy Laár Andris találmány.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 17, 2015 / 1

Lehet gond a kinyomó csapágy villájával, vagy a kuplungszerkezet kezd elfáradni. Esetleg a pedál tengelynél is lehet kopás.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
(#) jani1987 hozzászólása Okt 17, 2015 /

Egy kedves lány barátommal mennék kirándulni de nem tudom hova menjünk. Nincs nyár így az időjárás sok mindenbe beleszól. Ilyenekre gondoltam hogy sóbarlang, vagy termál vizes fürdő stb. Minden megoldást elfogadok Szolnok megye környékén.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Vagy ha bovdenes a kuplung, esetleg rojtos a bovden és akad.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Azt írta kicserélte.

Most hogy még 1X megnéztem tényleg
Kicsit rá vagyok izgulva, hogy egy nap volt a hétvége...... behívtak honlap egy 8 órás túlórára, ami jó mert akartam is legalább egy napot, 250%-os bért fizetnek Nagy meló nem legy csak egy pár lógó kábel kötegelése
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 17, 2015 / 1

Vagy akad a kinyomócsapágy a nyelestengely csúszóhüvelyén.

Jók ezek a piros betűsek, rendesen fizetnek, ha dolgozni kell.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Az is lehet.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Hétvégét azért minden cég jól fizeti, már csak a törvény miatt is. A szombati nap is 100%-os plusz. A vasárnap meg még több.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Az enyémről ez nem mondható el.
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Kicsit húzós volt a hetem, mert meló után délutánonként mentem "második műszakba"
Múlthét vasárnap kezdtem egy MTZ50-es traktort szétszedni (elektromosan).
Minden kábel ki lett szaggatva, kivéve az önindító kábelét, aztán mindent újra kábelezni, lámpák, indexek, duda, féklámpa, munkalámpa, izzítás, töltésjelző, stb stb....
Vasárnap este 7 ig nyomattam ,majd még a héten 3 délután, csütörtökön kész is lett de este 10 után végeztem, olyan lett mint ami most jött ki a gyárból, minden működik rajta

Gratulálok hozzá. Bár kétlem, hogy olyan lett mint a gyári, mert te szerintem precízebb vagy mint az oroszok.

Köszönöm, igen, talán túl jóra csináltam, de még 20 évig elkerepel
De ha már itt tartunk, érdekes, az oroszok is "trehányan" dolgoztak, de az ezelőtt 10- 15 évvel gyártott eszközeik mind működnek.
Bezzeg a kínaiak....
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
Következő: »»   2505 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem