Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   706 / 982
(#) szamóca hozzászólása Okt 20, 2015 /

(#) zsoltee0001 hozzászólása Okt 20, 2015 /

Már egy nap sincs hátra:
Bővebben: Link
Úgy néz ki semmi nem jött be ebből...
(#) kistee válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 21, 2015 /

Én láttam ma egy légdeszkást a városban. Ezekszerint McFly-t láttam?
(#) erikabanhidi válasza kistee hozzászólására (») Okt 21, 2015 /

Nincs az olyan messze: Link
(#) Udvari Zsombor válasza gernerakos hozzászólására (») Okt 21, 2015 /

Bruhaha!!!
(#) erikabanhidi válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Okt 21, 2015 /

Téli álmot aludtál?
(#) q765 hozzászólása Okt 21, 2015 / 1

Robot zenekar.

MIt neked 5 tengelyes CNC. : D
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2015
(#) bbb válasza q765 hozzászólására (») Okt 21, 2015 /

El tudod képzelni, amikor a gitáros/énekes beugrik a közönség közé bodyszörfölni?
(#) q765 válasza bbb hozzászólására (») Okt 21, 2015 / 2

Elég lenne, ha bedobná a fázist. Lenne bugie.

Sok munka lehet benne. Gitárok is ehhez készültek. Hogy veri a kis muki a lábgépet. : ))
(#) Orbán József hozzászólása Okt 21, 2015 /

Egy kis zenei ajánló - tőlem:
Üdv!
Egy egész jó kis lakodalmas-jazz felvétel, Pohjola apóról, aki visszaemlékezik a 60 évvel ezelőtti esküvőjére és találóan megjegyzi, egyúttal ez a refrén a végén:
Kynttilöitäkin vain yksi!
... és igaza van!
Pohyola3
Énekeljük együtt!!!

Aztán itt a következő zeném. Egy nagyon kedves szalonzenekar sajátos dallamvilgából.
A rövid történet a szöveg alapján:
Nanook, az eszkimó elindul fókát szedni.
Felesége sokáig integet a hókunyhó - iglu - muskátlis ablakából, jól megrakva a kandallót a bőséges zsákmány reményében.
A furfangos Nanook persze, hogy betér egy kupica ájtatosságra a sarki (Északi asszem) sztriptízbárba, aztán elindul a nagy Fehérségbe lékhalászni.
A következő strófa arról szól, ahogy a neje, miközben a bálnavadász szigonnyal terítőt horgol, ügyesen aggódik, nehogy ez a csélcsap férje egyen a sárga hóból, amit az Írás már annak idején is szigorúan tiltott.
Miközben erről ábrándozik, dörömbölnek a hókunyhó ajtaján és hozzák a szomorú hírt, Nanook-ot elragadta egy vérvadlúd.
Aztán jönnek a siratóasszonyok, de csak összedörzsölik az orrukat - a rosseb tudja, mi okból - és énekelik a Szent Igét: Ne égy a sárga hóból, sárga hóból, csuhaj...
Itt ér véget a szomorú dal.
Ha csak egy sorral tovább tart, pont elérte volna a hepiendet a Nanook, aki eltévedt és a másik sarokról (Déli asszem) kis kerülővel, de megjött.
Perdüljünk hát táncra együtt:
Ne egyél a...!!!
(#) jucsaba válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 21, 2015 /

Azt a részt kihagytad amikor találkozik Micimackóval aki a keleti és nyugati sarkot kereste...
Mikozben énekelte a jol ismert dalát....
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2015
(#) Orbán József válasza jucsaba hozzászólására (») Okt 21, 2015 / 1

Azt tudom erre mondani, hogy miért nem részleteztem Micivel, amit Tyson felelt arra a kérdésre, hogy legutóbb miért bal kézzel ütötte ki az ellenfelét:
- Emberség is van a világon...
(#) zsoltee0001 hozzászólása Okt 21, 2015 / 2

no comment...

7531.jpg

(#) mineral válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 22, 2015 / 1

Nekem tetszik. Itt ott felfedezhető benne némi Jethro Tull-os beütés. A két link az ugyan az.
(#) Orbán József válasza mineral hozzászólására (») Okt 22, 2015 /

Valamit elrontottam, itt a kiválasztott dalocska.
Természetesen ezek nekem tetsző zenék is, bújtatott reklám.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2015
(#) Orbán József válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 22, 2015 /

Megkímélek mindenkit egy régebben, meghallgatott, látott zenei élménytől - mint említettem, emberség is van a világon - így csak a mű esztétikai boncolásáról néhány megállapításom:

A jelzettet következetesen végig szenvedtem, nem akartam elhinni a művészeknek a látványt, hallottakat.
Valahol ott lehet a magyarázat, mint egy amerikai múzeumban, ahol egy ferdén a falhoz támasztott kék deszkadarabról oldalakat írtak a műértők, mit is akart a művész mondani az alkotással.
Később elvitte a deszkát egy munkás, aki ottfelejtte a zsaluzáskor, így csak a mementó ítész rajongó soraival tudunk emlékezni rá...
Egyébként a "zeneművet" színesíthették volna, ha egy zongorát terhes macskával csapkodnak, de nyilván az első néhány joint után a művészeknek még nem volt meg az ihletük.
Csak gratulálni tudok, aki lélekben ezzel a művel rezonálni tud, érdekes lelke lehet. Azért nem kell ám ezért az élményért meszire menni, drága pénzeket fizetni, kiöltözni.
Olcsóbb és közelebb van, amikor a betont gyémánt tárcsával vágják az úttesten, miközben lágyan fuvoláz a háttérben a légkalapács és a szádfalazó pöröly adja a basszust. Ja az nem jó, annak ritmusa van, sorry...
(#) Orbán József válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 22, 2015 /

Mára az utolsó kínzóeszköz - majd máskor jó viselkedtek!

Most érkezett mix:

Macskák-ból a Heródes...

Brandenburgi citeraszakos emofrizurás dzsesszbalett szekciótól a Kedélybeteg rénszarvas posztumusz sirámai...

Vagy DJ Enterting: Az elszabadult kettőhuszas körfürész ódája c. dal - cselesztán.

(utóbbi 10 évet ült, mert véletlenül pentaton dallamsoron kapták a szerencsétlent, aztán volt csak hajlandó a fekete billentyűkön is játszani)

Itt az egyetlen archív felvétel a Mestertől, utána pár percen belül elrabolta egy elvakult Kodály alapítványos geng és kilőtték szegényt a Plútóra.

Tessék, ne!
(#) mineral hozzászólása Okt 22, 2015 / 4

Az új modiknak szerettel! Bővebben: Link
(#) kala1982a hozzászólása Okt 22, 2015 / 3

Számítógép születése címmel találtam egy oldalon.
(#) sonajkniz válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 22, 2015 /

Megmosolyogtató, ugyanakkor tiszteletet érdemlő.
Nem sokan tudnák utána csinálni.
Ahogy ezt se
(#) Totottkaposzta24 válasza kala1982a hozzászólására (») Okt 22, 2015 /

Hehehe...
(#) mineral hozzászólása Okt 23, 2015 /

Egy fórumon olvastam: Egy Palm m505 boldog tulajdonosa vagyok. ; ) Szeretném bővíteni a memóriáját egy 32 megás kártyával... ...Nem csak képeket szeretnék tárolni rajta, hanem programokat, szövegeket is, egyszóval mindent.

Képek, programok, szövegek. 2003-ban micsoda királyság volt egy 32MB-os kártya.
(#) Orbán József hozzászólása Okt 23, 2015 / 2

Uraim, a mai zenei ajánlatom és kötelezően először megtekinteni, hiszen alatta a magyarázat a dalhoz.
Kíváncsi voltam a történésekre és a szövegre, így megkaptam kb. feléíg a hű fordítást.

A ZENEI PRODUKTUM

Szóval minden elismerésem, a testbeszéd és zene - csodálatos.
A feléig lejegyzeteltem.

Tunak, tunak Tun – jazzbalett a Közel-keletről:

Renááááááááááááááááááááta….v alahooooooooooooool,……… iiiiiiiiiiiiiiiitt…. vaaaaagy?

Tuluk vagyok dádádá!

1,A piros sapis énekes nem meri a zöld sapis szeméből kipiszkálni a bogarat, csak ígérgeti.
2, A zöld sapis integet a többieknek, hogy lambadázzanak együtt.
3, A piros sapis mutatja, mekkora halat fog hétvégén, ha horgászni megy. A két sárga gömbbel mutatja, mekkora szemekkel néznek a haverok, ha hazajön.
4,A refrén a rettenetes, kétoldalra fertőződött bimbótekeredést szimbolizálja.
5, A piros sapis mutatja, hova bukjon az, akinek nem tetszik a szám, de ha tetszik, felállhat.
6, A másik a vállára támaszkodva mondja, hogy szerinte is.
7, A zöld sapis kijön a színes mosodából és próbál haverkodni a többiekkel, azok nem vegyülnek vele.
8, A piros sapis közben röhög rajta, hogy nyitva maradt a másik slicce.
9, Most mindketten ezt mutatják és röhögnek: „Tuluktuluk töllölle = Wazze nemcsak nyitva van, de le is h_gyoztad a nadrágod!”)
9, Már hárman röhögnek rajta.
10, Itt jön a fogaskerékugró tánc, hogy kinek csípi be utoljára.
11, Ugyanez hajócsavarral.
12, A piros sapis mutatja, szerinte amarra kéne forogni a csavarnak és hogy a többiek ehhez úgyse értenek – röhög.
13, Utána azt mutatja, van nála zsé a belső zsebbe, de úgyse hívja meg a többieket egy pofa sörre, mert az előbb kiröhögték.
14, A zöld sapis mutaja, akkor hova menjen.
2:27-ig ez van…

Nagyon jó…
(#) szucsistvan123 válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 23, 2015 /

Zseni vagy!
(#) zolika60 hozzászólása Okt 23, 2015 /

Érdekes karikatúrák.
(#) kérdező hozzászólása Okt 23, 2015 / 1

(#) Totottkaposzta24 válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 24, 2015 /

A kilencvenes évek...
(#) Csupasz válasza Totottkaposzta24 hozzászólására (») Okt 24, 2015 /

Azok a szép kilencvenes évek!
(#) Totottkaposzta24 hozzászólása Okt 24, 2015 / 1

Áram szünet volt és unatkoztam.Épitettem egy kocsit!

DSC_0003.JPG

(#) (Felhasználó 46585) válasza Totottkaposzta24 hozzászólására (») Okt 24, 2015 /

Ügyes vagy... a gumigörgő mibe való?
Következő: »»   706 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem