Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én láttam ma egy légdeszkást a városban. Ezekszerint McFly-t láttam?
Nincs az olyan messze: Link
Bruhaha!!!
Téli álmot aludtál?
El tudod képzelni, amikor a gitáros/énekes beugrik a közönség közé bodyszörfölni?
Elég lenne, ha bedobná a fázist. Lenne bugie.
Sok munka lehet benne. Gitárok is ehhez készültek. Hogy veri a kis muki a lábgépet. : ))
Egy kis zenei ajánló - tőlem:
Üdv! Egy egész jó kis lakodalmas-jazz felvétel, Pohjola apóról, aki visszaemlékezik a 60 évvel ezelőtti esküvőjére és találóan megjegyzi, egyúttal ez a refrén a végén: Kynttilöitäkin vain yksi! ... és igaza van! Pohyola3 Énekeljük együtt!!! Aztán itt a következő zeném. Egy nagyon kedves szalonzenekar sajátos dallamvilgából. A rövid történet a szöveg alapján: Nanook, az eszkimó elindul fókát szedni. Felesége sokáig integet a hókunyhó - iglu - muskátlis ablakából, jól megrakva a kandallót a bőséges zsákmány reményében. A furfangos Nanook persze, hogy betér egy kupica ájtatosságra a sarki (Északi asszem) sztriptízbárba, aztán elindul a nagy Fehérségbe lékhalászni. A következő strófa arról szól, ahogy a neje, miközben a bálnavadász szigonnyal terítőt horgol, ügyesen aggódik, nehogy ez a csélcsap férje egyen a sárga hóból, amit az Írás már annak idején is szigorúan tiltott. Miközben erről ábrándozik, dörömbölnek a hókunyhó ajtaján és hozzák a szomorú hírt, Nanook-ot elragadta egy vérvadlúd. Aztán jönnek a siratóasszonyok, de csak összedörzsölik az orrukat - a rosseb tudja, mi okból - és énekelik a Szent Igét: Ne égy a sárga hóból, sárga hóból, csuhaj... Itt ér véget a szomorú dal. Ha csak egy sorral tovább tart, pont elérte volna a hepiendet a Nanook, aki eltévedt és a másik sarokról (Déli asszem) kis kerülővel, de megjött. Perdüljünk hát táncra együtt: Ne egyél a...!!!
Azt a részt kihagytad amikor találkozik Micimackóval aki a keleti és nyugati sarkot kereste...
Mikozben énekelte a jol ismert dalát.... A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2015
Azt tudom erre mondani, hogy miért nem részleteztem Micivel, amit Tyson felelt arra a kérdésre, hogy legutóbb miért bal kézzel ütötte ki az ellenfelét:
- Emberség is van a világon...
Nekem tetszik. Itt ott felfedezhető benne némi Jethro Tull-os beütés. A két link az ugyan az.
Valamit elrontottam, itt a kiválasztott dalocska.
Természetesen ezek nekem tetsző zenék is, bújtatott reklám. A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2015
Megkímélek mindenkit egy régebben, meghallgatott, látott zenei élménytől - mint említettem, emberség is van a világon - így csak a mű esztétikai boncolásáról néhány megállapításom:
A jelzettet következetesen végig szenvedtem, nem akartam elhinni a művészeknek a látványt, hallottakat. Valahol ott lehet a magyarázat, mint egy amerikai múzeumban, ahol egy ferdén a falhoz támasztott kék deszkadarabról oldalakat írtak a műértők, mit is akart a művész mondani az alkotással. Később elvitte a deszkát egy munkás, aki ottfelejtte a zsaluzáskor, így csak a mementó ítész rajongó soraival tudunk emlékezni rá... Egyébként a "zeneművet" színesíthették volna, ha egy zongorát terhes macskával csapkodnak, de nyilván az első néhány joint után a művészeknek még nem volt meg az ihletük. Csak gratulálni tudok, aki lélekben ezzel a művel rezonálni tud, érdekes lelke lehet. Azért nem kell ám ezért az élményért meszire menni, drága pénzeket fizetni, kiöltözni. Olcsóbb és közelebb van, amikor a betont gyémánt tárcsával vágják az úttesten, miközben lágyan fuvoláz a háttérben a légkalapács és a szádfalazó pöröly adja a basszust. Ja az nem jó, annak ritmusa van, sorry... A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2015
Mára az utolsó kínzóeszköz - majd máskor jó viselkedtek!
Most érkezett mix: Macskák-ból a Heródes... Brandenburgi citeraszakos emofrizurás dzsesszbalett szekciótól a Kedélybeteg rénszarvas posztumusz sirámai... Vagy DJ Enterting: Az elszabadult kettőhuszas körfürész ódája c. dal - cselesztán. (utóbbi 10 évet ült, mert véletlenül pentaton dallamsoron kapták a szerencsétlent, aztán volt csak hajlandó a fekete billentyűkön is játszani) Itt az egyetlen archív felvétel a Mestertől, utána pár percen belül elrabolta egy elvakult Kodály alapítványos geng és kilőtték szegényt a Plútóra. Tessék, ne!
Az új modiknak szerettel! Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2015
Számítógép születése címmel találtam egy oldalon.
Megmosolyogtató, ugyanakkor tiszteletet érdemlő.
Nem sokan tudnák utána csinálni. Ahogy ezt se A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2015
Hehehe...
Egy fórumon olvastam: Egy Palm m505 boldog tulajdonosa vagyok. ; ) Szeretném bővíteni a memóriáját egy 32 megás kártyával... ...Nem csak képeket szeretnék tárolni rajta, hanem programokat, szövegeket is, egyszóval mindent.
Képek, programok, szövegek. 2003-ban micsoda királyság volt egy 32MB-os kártya.
Uraim, a mai zenei ajánlatom és kötelezően először megtekinteni, hiszen alatta a magyarázat a dalhoz.
Kíváncsi voltam a történésekre és a szövegre, így megkaptam kb. feléíg a hű fordítást. A ZENEI PRODUKTUM Szóval minden elismerésem, a testbeszéd és zene - csodálatos. A feléig lejegyzeteltem. Tunak, tunak Tun – jazzbalett a Közel-keletről: Renááááááááááááááááááááta….v alahooooooooooooool,……… iiiiiiiiiiiiiiiitt…. vaaaaagy? Tuluk vagyok dádádá! 1,A piros sapis énekes nem meri a zöld sapis szeméből kipiszkálni a bogarat, csak ígérgeti. 2, A zöld sapis integet a többieknek, hogy lambadázzanak együtt. 3, A piros sapis mutatja, mekkora halat fog hétvégén, ha horgászni megy. A két sárga gömbbel mutatja, mekkora szemekkel néznek a haverok, ha hazajön. 4,A refrén a rettenetes, kétoldalra fertőződött bimbótekeredést szimbolizálja. 5, A piros sapis mutatja, hova bukjon az, akinek nem tetszik a szám, de ha tetszik, felállhat. 6, A másik a vállára támaszkodva mondja, hogy szerinte is. 7, A zöld sapis kijön a színes mosodából és próbál haverkodni a többiekkel, azok nem vegyülnek vele. 8, A piros sapis közben röhög rajta, hogy nyitva maradt a másik slicce. 9, Most mindketten ezt mutatják és röhögnek: „Tuluktuluk töllölle = Wazze nemcsak nyitva van, de le is h_gyoztad a nadrágod!”) 9, Már hárman röhögnek rajta. 10, Itt jön a fogaskerékugró tánc, hogy kinek csípi be utoljára. 11, Ugyanez hajócsavarral. 12, A piros sapis mutatja, szerinte amarra kéne forogni a csavarnak és hogy a többiek ehhez úgyse értenek – röhög. 13, Utána azt mutatja, van nála zsé a belső zsebbe, de úgyse hívja meg a többieket egy pofa sörre, mert az előbb kiröhögték. 14, A zöld sapis mutaja, akkor hova menjen. 2:27-ig ez van… Nagyon jó…
Zseni vagy!
Érdekes karikatúrák.
A kilencvenes évek...
Azok a szép kilencvenes évek!
Áram szünet volt és unatkoztam.Épitettem egy kocsit!
Ügyes vagy... a gumigörgő mibe való?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |