Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekifekszel és kicibálod. Amúgy ehető. Salátának, főzeléknek jó. Kapható olyan gyomirtó amelyik a kétszikűeket kiöli. Mindet!!!!!
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2015
Nálam jól bevált módszer:
Pörkölt! Hmmmm.
![]()
Csak miután megette a füvet!
![]()
Füves tyúkpörkölt.
![]()
Szerintem is ez a legjobb, ezért én is ezt alkalmazom. Nekem most 15 van.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2015
Csak az a baj ezzel, hogy néha a járdán látom a végterméket... (Mert pont ott kell ülniük!!!
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2015
Teljesen jó gyomirtó csak nem szelektív. Nálam minden zöld illetve nem csak zöld, mozgó és nem mozgó dolgot megpiszkálnak, kikaparnak, lecsipkednek, de kivétel nélkül finomak
![]()
Ilyenkor amikor a kertben már semmi haszonnövény nincs szabadon garázdálkodhatnak a kertben. Legalább minden férget, bogarat, gizgazt kicsipegetnek. Ott aztán sz@rhatnak is kedvükre, az csak trágya a jövő évi növényeknek. Aztán tavasztól ki vannak onnan rekesztve.
Sziasztok!
Hogyan lehet 16 bites programot telepíteni, és futtatni windows7 esetén?
Örülök ha neked talált olyat amit én linkeltem, de nekem nem talált.
Próbáld így: Bővebben: Link
Sziasztok!
Keresek egy képet. Már a gépemet és a "fél internetet" áttúrtam, de sehol sincs. ![]() Ez egy rádió képe lenne amely egy halvány zöld színű kerámia házba épített egyszerű csöves cucc. 1960 -körül készülhetett winerberger ajándék rádió. Amit én látta az egy törött, de reparált darab volt. Első ránézésre egy cserépkályha téglához hasonlít leginkább. Aki látta az kérem ossza meg velem.. Előre is köszönöm! Zsolt.
Elnézést, nem szándékos volt a félrevezetés. Gondoltam a hosszú, összefüggéstelen szöveg nem érdekes, hanem az alatta lévő képek szerint nyomtatóba való tintát keresel. Mindenesetre mosolyt csaltál az arcomra, 2015-ben ilyen gagyi kinézetű webshop, múzeumba való...
![]()
Univerzálisat így sem találok
![]() @Bakman: Igen eléggé gagyi, de hogy honnan szerezhetik be?
Csak külső tartállyal még nem találkoztam sehol. Ha az kellene keress meg pü-ben.
Sziasztok!
Iskolásoknak való elektronikai szakkört keresek Kecskeméten. Tud valaki ilyesmiről?
Sziasztok!
Nem találok topicot ehhez. C# programnyelvhez valaki tudna utasításlistát szintaktikával? Ami anyagokat neten találtam, nincsenek benne egy könnyen áttekinthető listában az utasítások, hanem az egész nagy anyagban kell keresgélni akár egyetlen utasítás értelmezése miatt. Ami basicet ismerek, ott ez pár oldalon felsorolva, ebből minden infó azonnal megvan. Ilyenre gondolok. Köszönöm.
Üdv!
Jó ideje programozok már C#-ban, és azt kell mondjam, túl magas szintű nyelv ahhoz, hogy egy utasításlistával le lehessen rendezni (persze nem tudom, mit akarsz kihozni belőle, java meg hasonlókkal ha volt már dolgod, tudod, miért mondom ezt). Milyen utasításokat keresel pontosan? Tudom ajánlani az MSDN-es dokumentációt, ebben minden benne van, logikus rendbe szedve. A legalapabb infokért tudom ajánlani ozkari93 YouTube csatornáját. Kezdők számára tökéletes és minden videó címe frankón leírja, hogy mikről van benne szó. Könyvként ott van a "C# 21 nap alatt mesteri szinten" c. iromány, ez valamivel magasabb szinten tárgyalja a dolgot, mint ozkari93, de a cím ellenére nagyon is az alapokról szól. A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2015
Üdv!
A fiam most szeptemberben kezdte tanulni suliban, csak néha segítséget kér tőlem. Ami anyagokat írtál jobbak mint amiket találtam, jó segítségek. Köszönöm.
Egy új találmány a vájtfülű hifistáknak !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |