Fórum témák
» Több friss téma |
Szia, Itt találsz, a "Technical Resourcers" alatt többet is, nem tudom, melyikre van szükséged?
A képen látható P110-ez keresek. Mérete mindegy.
Szia!
Keresgess a Polytronics oldalán: Bővebben: Link. A Google képkeresővel találtam rá, használd te is kitartással!
Köszi mindkettőtöknek, meg is találtam.
Egy kérdésem volna: az adatlap azt írja, hogy max. 8V ha a teljes megengedett 1.5A megy át rajta. Ha kevesebb ampert küldök át rajta, pl. csak 1A-t, akkor lehet a feszültség akár 12V is?
Ez a rajta eső maximális feszültség, ami határadat. Ez a Vmax az Imax-al együtt értendő és ekkor kijön az az ellenállás, amely jellemzi az eszközt a reagálási idő alatt. Ha nem lépik túl a határadatokat, akkor nem károsodik a biztosíték és így többször el tudja látni a feladatát.
A képen látható nyákon ahová be van rajzolva a két dióda (kondik alatt) oda keresem az oda való alkatrészeket (meghibásodás miatt). Az egyik hibás diódára az van írva h ON 536 36A (ON gondolom, hogy ON Semiconductors) a másikra pedig, hogy SJ 56 és utána a gyártó logója(Vishay) de egyszerűen nem találok róluk semmit és így elég nehéz őket cserélni.. Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv! A 2n3442-es tranzisztorhoz milyen, komplementer pár való?
Itt nézegesd
Nézegetem, kösz a választ!
Szia, SJ56= 1N5222B , tehát 2,5V-os.
Köszönöm szépen! Másikra tipped sincs? :/
Nem találtam, de mi ez tulajdonképpen? Hány V-osak a kondik? A "füles" 3 lábú micsoda? A többi kondi ill. tekercs, csak szűrés benne, ha jól látom.
Ez egy Siemens S7-200-as PLC 1. (Burkolatban a legalsó) nyákja. A kondik 35V-osak a 3 lábú fülesek pedig S0540 N TS4141 (tranzisztorok). Remélem ezzel előrébb leszünk mert, tényleg már csak az hiányzik. Tényleg köszi még egyszer a segítséget!
Ez kérdés volt?
Ha igen, akkor a válasz: nem valószínű.
Elbírni éppenséggel elbírja, de szépen fog világítani. (egy darabig)
Kérdés az, hogy hány másodpercig???
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2015
Nincs több ötletem, sajna, s arra sincsen miért van összekötve a középső, és a szálső lábuk.
"S0540 N TS4141 (tranzisztorok)." de ezekről sem találtam infót.
Talán ITS4141?
Sziasztok!
Szeretnem tudni hogy a CD4053BE integralt aramkort ,lehet-e helyetesiteni a HCF4053BE aramkorel?Koszonom.
Szia! Igen lehet.
Szia, Köszi a tippet, erről a hozzászólásról lenne szó, de az adatlap után sem tiszta nekem, hogy melyik lába micsoda, és miért vannak összekötve .... A "fül" és a középső, más-más lenne?
Koszonom!
Nem. Az a gyártástechnológiából adódóan van összekötve.
Sziasztok!
Van 3db N 75 típusú ebböl az alkatrészből, viszont nem tudom mire való, és egyáltalán hol lehetne alkalmazni, vagy hogy működik? Valaki kitudna segíteni ezzel az infóval, mert ilyennel még nem találkoztam. Előre is köszönöm
Köszönöm, én egész mást olvastam ki különböző oldalakból, de így már értem!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |