Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   580 / 1158
(#) Buvarruha válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 3, 2015 /

Lehet, hogy az egyik antenna kábele eltörött a zsanérnál egyik wifit zavarja, másikat nem kitudja ...
(#) vladcepes válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 3, 2015 /

Értem. Köszönöm!
(#) eSDi válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 3, 2015 /

Azért egy három antennás rendszernél olyan körülményeket elérni, hogy a fading miatt egyáltalán ne legyen értelmezhető jel, elég nehéz. Inkább a sérült koax-ra, antennára tippelnék már. Ha nem az a baja, akkor passzolom én is.
(#) steelbird válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 3, 2015 /

Tedd már fel azt a Wifi Analyzert és egyből kiderül.
A modemre is be kellene lépni, megnézni a beállításokat, meg csinálni egy szoftveres Reset -et.
A legtöbb modem a 192.168.0.1 IP címen érhető el a saját hálózatból. admin/admin, vagy admin/password, vagy hasonló lesz a jelszó, de ez mind rögtön kiderül, ha rákeresel a modem pontos típusára a neten.
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2015
(#) Puklee válasza Szabi1 hozzászólására (») Dec 3, 2015 /

Azt megpróbáltam úgy elindult a táp de gyorsan ki is kapcsoltam. procival nem merem megpróbálni, nehogy elfüstöljön szegény pára. Van egy másik hasonló alaplapom az felkapcsol de nem ad képet. A hangvezérlő chip melegszik. Gondoltam olyan elvetemültségre, hogy leszedem a chip-et és kipróbálom úgy. De féltem a procimat az eféle kísérletekhez
(#) szucsistvan123 válasza Ge Lee hozzászólására (») Dec 3, 2015 /

Mármint volt egy ilyen lapod, és ilyen proci volt benne?
(#) vladcepes válasza steelbird hozzászólására (») Dec 3, 2015 /

Rendben. Most leszedtem a telóra és itthon elindítottam próbából. Na de mit kell majd néznem? ,mivel még nem használtam nem tudom.
(#) Szabi1 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Dec 3, 2015 / 1

Szia nekem van egy Amd athlon X2 5000 és X2 5200+ om, ha gondolod megbeszélhetjuk privátba
(#) steelbird válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 4, 2015 /

Elindításkor rögtön a főablakban látod a közelben fogható wifi állomásokat. Ott kell látnod köztük a nagybátyád wifijét is. Alapból a 2,5GHz -es sávot mutatja, ha még nem váltottad át. A figyelt sávot kijelzi felül, bal oldalon a "Wifi Analyzer" felirat alatt. Oda rábökve át tudod váltani a másik sávra. Látod, hogy melyik wifi melyik csatornán üzemel, látod a térerőket, meg sok más infót, a főablak jobbra-balra lapozható.
Csatoltam két képet, nálunk most ez van a két sávon. Értelemszerűen, a saját wifis modemem a legerősebb.
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2015
(#) vladcepes válasza steelbird hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Köszönöm a választ! Kipróbáltam a telefonomon amit írtál,azon nem mutatja azt a részt ahol át lehet váltani 2,4 vagy 5 Ghz-t . Aztán kipróbáltam tablettel azon igen. Nálam ha átváltom 5-re nem mutat semmit gondolom a környező wifik mind 2,4 Ghz-sek. Na jó és ha odáig eljutok hogy ott is látom a 2,4Ghz-t mi van tovább? ,persze megnézem a modemet is amit írtál.
(#) vladcepes hozzászólása Dec 6, 2015 /

Sziasztok! Azt mivel lehet kiküszöbölni hogy: asztali Pc beindítás után (minden egyes beindításnál) kéri hogy nyomd meg az F1-et ,addig nem lépik tovább amíg meg nem nyomom.
(#) Gabó válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Okot ír, hogy miért kéri? De leginkább az elem haldoklásánál találkoztam ilyennel.
(#) vladcepes válasza Gabó hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Ezt írja.
(#) abcdabcd válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Van floppy meghajtód? Lehet tényleg azzal van baj... ha lehúzod teljesen, akkor is van ilyen hiba? Persze ha a bios-ban is letiltod a lehúzás után?
Ha meg nincs floppy-d vagy akkor is ha van, akár lemerült bios-elem is lehet a hiba oka...
De az is lehet, hogy akár az alaplapi végén csúszott ki valahogy a floppikábel és attól... kitudja... vagy ilyeneket végigpróbáltad már?
(#) zoszka válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Biosba kapcsold ki a floppy meghajtót és nem fogja keresni.
(#) Dióda válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2015 1 /

Az fdc vezérlőt tiltani kell ha nincs benne floppy meghajtó.

Koszonom a válaszokat, nincs benne floppy máris csinálom.
(#) Gabó válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Floppy driveot biosba kapcsold le, és nem lesz gond vele.

Na de tiltva van ,vagy nem jó helyen nézem?
(#) KTobi válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

3. sor, nincs tiltva
(#) vladcepes válasza KTobi hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Ja igen ott a None benne csak nem választottam ki Most indul rendesen,köszönöm a válaszokat!
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2015
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 6, 2015 /

Sziasztok. Futottatok már össze olyanjelenséggel, hogy az adatfolyam megáll?
Érthetőbben fogalmamzom meg: Böngészni tudok, minden oldal betölt mint a villám, viszont a stream jellegű adatfolyamok véletlenszerű időközönként megállnak. Olyanoknál fordul elő mint a youtube videók, vagy nagy fájlok letöltése. A youtube veideó megáll, és csak homokórázik, majd 20 perc múlva folytatja a lejátszást. Ha egy fájlt letöltök, elkezdi szépen letölteni, majd megáll, és 4-5 perc mulva hibával megáll, viszont ha folytatást nyomok, akkor tudja folytatni egy ideigmegint aztán megint megáll. Egyszerűen nem értem miért fordul ez elő. Ez a dolgozós gép XP -s, de van másik is, meg laptop win7 -el, droid telefon miegymás, a gond csak ezzel a géppel van.
(#) Dióda válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Sajnos ez az xp és a flashplayer szökevény hibája.
Kevés ram és ide winyó párosítás ebben az esetben horror.
Figyeld meg hogy amikor megáll akkor tekeri a winyót mint a lüke.
(#) _ampervadasz_ válasza Dióda hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Azt hittem, hogy a flash hibája egy ideig, de a letöltéseknél is előjött, ahol pedig a flashnak semmi szerepe nincs. A HDD nem teker, egy gyors WD SATA -HDD dolgozik gépben, a CPU is 16-22% -körül kihasznált, és a RAM -ból is bőven van, nincsen limit illetve, ritkán ír virtuális memóriába. A win7 játszikkönnyedséggel elfutna rajta, de nekem amire kell arra za XP - legjobb megoldás. Úgy érzem, hogy más probléma lesz. Mikor megállnak a letöltések, akkor a számítógép pár százalék kihasználtságot mutat, ugyan úgy tudodm használni a gépet, egyszerűen ez a letöltés idegesít, de most már nagyon. COM+ services -eknek van köze hozzá? QoS szervices fut és hibamentes.
(#) Dióda válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Kukuccs meg Bővebben: Link

Nincsen ilyen fertőzés, minden folyamatot ellőriztem, ráadásul a probléma is meglett, ami nevetségesen egyszerű volt. Letöröltem a firefoxot, létező összes nyomával együtt, újratelepítettem, minden rendben van. Annyira idegesített, hogy egy 200 megabájtos fájl 10 megabájtonként tudtam leszedni.

A Siker csak részleges, a letöltések még mindig ugyanolyan hibával elhasalnak.

Lenne még egy kérdésem. A 2.8 Ghz ból nem csak 1.4-et használ? Ha igen, az első képen ott kell át állítani?
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2015
(#) Buvarruha válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

14x200=2800
(#) vladcepes válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 6, 2015 /

Értem ,és a következő képen ami engem megtévesztett az a 1,40 Ghz az mi?
Következő: »»   580 / 1158
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem