Fórum témák
» Több friss téma |
Lehet, hogy az egyik antenna kábele eltörött a zsanérnál egyik wifit zavarja, másikat nem kitudja
![]()
Azért egy három antennás rendszernél olyan körülményeket elérni, hogy a fading miatt egyáltalán ne legyen értelmezhető jel, elég nehéz. Inkább a sérült koax-ra, antennára tippelnék már. Ha nem az a baja, akkor passzolom én is.
Tedd már fel azt a Wifi Analyzert és egyből kiderül.
A modemre is be kellene lépni, megnézni a beállításokat, meg csinálni egy szoftveres Reset -et. A legtöbb modem a 192.168.0.1 IP címen érhető el a saját hálózatból. admin/admin, vagy admin/password, vagy hasonló lesz a jelszó, de ez mind rögtön kiderül, ha rákeresel a modem pontos típusára a neten. A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2015
Azt megpróbáltam
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2015
Mármint volt egy ilyen lapod, és ilyen proci volt benne?
Rendben. Most leszedtem a telóra és itthon elindítottam próbából. Na de mit kell majd néznem? ,mivel még nem használtam nem tudom.
Szia nekem van egy Amd athlon X2 5000 és X2 5200+ om, ha gondolod megbeszélhetjuk privátba
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2015
Elindításkor rögtön a főablakban látod a közelben fogható wifi állomásokat. Ott kell látnod köztük a nagybátyád wifijét is. Alapból a 2,5GHz -es sávot mutatja, ha még nem váltottad át. A figyelt sávot kijelzi felül, bal oldalon a "Wifi Analyzer" felirat alatt. Oda rábökve át tudod váltani a másik sávra. Látod, hogy melyik wifi melyik csatornán üzemel, látod a térerőket, meg sok más infót, a főablak jobbra-balra lapozható.
Csatoltam két képet, nálunk most ez van a két sávon. Értelemszerűen, a saját wifis modemem a legerősebb. A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2015
Köszönöm a választ! Kipróbáltam a telefonomon amit írtál,azon nem mutatja azt a részt ahol át lehet váltani 2,4 vagy 5 Ghz-t . Aztán kipróbáltam tablettel azon igen. Nálam ha átváltom 5-re nem mutat semmit gondolom a környező wifik mind 2,4 Ghz-sek. Na jó és ha odáig eljutok hogy ott is látom a 2,4Ghz-t mi van tovább? ,persze megnézem a modemet is amit írtál.
Sziasztok! Azt mivel lehet kiküszöbölni hogy: asztali Pc beindítás után (minden egyes beindításnál) kéri hogy nyomd meg az F1-et ,addig nem lépik tovább amíg meg nem nyomom.
Okot ír, hogy miért kéri? De leginkább az elem haldoklásánál találkoztam ilyennel.
Van floppy meghajtód? Lehet tényleg azzal van baj... ha lehúzod teljesen, akkor is van ilyen hiba? Persze ha a bios-ban is letiltod a lehúzás után?
Ha meg nincs floppy-d vagy akkor is ha van, akár lemerült bios-elem is lehet a hiba oka... De az is lehet, hogy akár az alaplapi végén csúszott ki valahogy a floppikábel és attól... kitudja... vagy ilyeneket végigpróbáltad már?
Biosba kapcsold ki a floppy meghajtót és nem fogja keresni.
Az fdc vezérlőt tiltani kell ha nincs benne floppy meghajtó.
Floppy driveot biosba kapcsold le, és nem lesz gond vele.
Na de tiltva van ,vagy nem jó helyen nézem?
Ja igen ott a None benne csak nem választottam ki
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2015
Sziasztok. Futottatok már össze olyanjelenséggel, hogy az adatfolyam megáll?
Érthetőbben fogalmamzom meg: Böngészni tudok, minden oldal betölt mint a villám, viszont a stream jellegű adatfolyamok véletlenszerű időközönként megállnak. Olyanoknál fordul elő mint a youtube videók, vagy nagy fájlok letöltése. A youtube veideó megáll, és csak homokórázik, majd 20 perc múlva folytatja a lejátszást. Ha egy fájlt letöltök, elkezdi szépen letölteni, majd megáll, és 4-5 perc mulva hibával megáll, viszont ha folytatást nyomok, akkor tudja folytatni egy ideigmegint aztán megint megáll. Egyszerűen nem értem miért fordul ez elő. Ez a dolgozós gép XP -s, de van másik is, meg laptop win7 -el, droid telefon miegymás, a gond csak ezzel a géppel van.
Sajnos ez az xp és a flashplayer szökevény hibája.
Kevés ram és ide winyó párosítás ebben az esetben horror. Figyeld meg hogy amikor megáll akkor tekeri a winyót mint a lüke.
Azt hittem, hogy a flash hibája egy ideig, de a letöltéseknél is előjött, ahol pedig a flashnak semmi szerepe nincs. A HDD nem teker, egy gyors WD SATA -HDD dolgozik gépben, a CPU is 16-22% -körül kihasznált, és a RAM -ból is bőven van, nincsen limit illetve, ritkán ír virtuális memóriába. A win7 játszikkönnyedséggel elfutna rajta, de nekem amire kell arra za XP - legjobb megoldás. Úgy érzem, hogy más probléma lesz. Mikor megállnak a letöltések, akkor a számítógép pár százalék kihasználtságot mutat, ugyan úgy tudodm használni a gépet, egyszerűen ez a letöltés idegesít, de most már nagyon. COM+ services -eknek van köze hozzá? QoS szervices fut és hibamentes.
Kukuccs meg Bővebben: Link
Nincsen ilyen fertőzés, minden folyamatot ellőriztem, ráadásul a probléma is meglett, ami nevetségesen egyszerű volt. Letöröltem a firefoxot, létező összes nyomával együtt, újratelepítettem, minden rendben van. Annyira idegesített, hogy egy 200 megabájtos fájl 10 megabájtonként tudtam leszedni.
![]() ![]()
A Siker csak részleges, a letöltések még mindig ugyanolyan hibával elhasalnak.
Lenne még egy kérdésem. A 2.8 Ghz ból nem csak 1.4-et használ? Ha igen, az első képen ott kell át állítani?
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |