Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   597 / 1159
(#) Edimax válasza Bakman hozzászólására (») Jan 22, 2016 /

Szerintem gombokkal nem lehet gong ,mert kipróbáltam, mikor instaláltam be a Ubut, közbenn.
Sima Win-nél nincsgond,mert egy gépbe játszottam be.
Már bróbáltam más Ubu val de ua.
(#) Bakman válasza Edimax hozzászólására (») Jan 22, 2016 /

Nem is azt mondtam, hogy a gombokkal lehet gond, hanem a billentyűzet kiosztással, ami SW-ből megy. Gondolok itt pl. a qwertz, qwerty, azerty stb. kiosztásra. A bejelentkezésnél elvileg két mezőbe tudsz írni (rég foglalkoztam már Linux-szal). Az egyik a felhasználónév, a másik a jelszó. A felhasználónévhez próbáld beírni a jelszavad, hogy ott jól jelennek-e meg a karakterek.
(#) golem válasza Hx-2 hozzászólására (») Jan 22, 2016 1 /

Biztos van még
(#) Edimax válasza Bakman hozzászólására (») Jan 22, 2016 /

Nem nem jelenik meg semmi. Csak a login-ba enged. Szépen a nevet.
De a passz-ba semmi, nyomkáhatom bár melyik gombot. Semmi.
Kösszi.
(#) jdani hozzászólása Jan 23, 2016 /

Informatikusok!?
XP alatt miért nem nyit oldalakat? Valamiket kinyit, de az oldalak nagy részét nem. Mi a megoldás?
(#) Zsolt2 válasza jdani hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Probald meg frissiteni a Firefox-ot
(#) jdani válasza Zsolt2 hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

A legujabbat frissen húztam le. Opera, Explorer se megy. Tanúsítvány gondok..
(#) nedudgi válasza jdani hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

A számítógép óráját beállítottad? Az nem okozhatja a gondot?
(#) gerleimarci válasza jdani hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Szinkronizáld az órát!
(#) szucsistvan123 hozzászólása Jan 23, 2016 /

Helló!
Mi lehet a gond, hogy ha egy gép (ASrock AM2NF6G-VSTA alaplappal) nem ismeri fel az USB-s egeret.
PS2 átalakítóval működik. Több egérrel próbáltam, de egyik sem jó. Oprendszer: Windows 10
xp-vel működött.
Előre is köszi!
(#) steelbird válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Jan 23, 2016 / 1

Mást rádugva az USB -re, az működik?
Ehhez az alaplaphoz Vista -ig volt driver, az eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver?
([Windows]+[x] -> Vezérlőpult -> Eszközkezelő)
(#) jdani válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Egyszer volt már ilyen gondom, igen az óra volt rossz. De most pontos dátumot, időt mutat.
(#) szucsistvan123 válasza steelbird hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Igen, működik! billentyűzet, pendrive mind tökéletes. Nincs semmi ilyesmi. Lehet, hogy a chipset driver-ét kellene felrakni?
(#) sastas01 válasza jdani hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

A weblap írja, hogy 2003-ra van állítva az órád. A FF mindig kiírja hova van állítva. Ezt a tanusítványgondot eddig csak akkor láttam, hogyha rossz az órabeállítás.
(#) sastas01 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Jan 23, 2016 / 1

Ha nem akarsz vele "szenvedni" az IObit-nek a driver boosterjét rakd fel, csak a sima ingyenes verziót. A telepítésnél vigyázz, mert ha nem egyénileg telepíted felrak valami szerinte jó vackot is... (ki kell venni egy pipát még az elején). Ez pár perc alatt átnézi a gépedet és leszedi az újabb driver verziókat. Nekem működni szokott... Aztán fogom letörlöm, és nem is zavar tovább.
(#) szucsistvan123 válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Köszönöm szépen a válaszod!
(#) Placi84 válasza Edimax hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Ha a konzolról beszélünk, ott attól, hogy nem látod, még beveszi amit írtál. A linux ilyen. Legalább is amivel én találkoztam.
Csak üsd be rendesen a jelszót, figyelve a korábban már említett billentyűzet kiosztásra.
Ha nem megy, akkor rossz jelszóval próbálkozol vagy rossz user-t írsz be vagy ilyesmi.

Üdv.: PLaci
(#) jdani válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Bakker, tényleg. Pedigaz volt az első, amit megnéztem, igaz rosz volt, de beállítottam. Utána ujra próbáltam és nem ment. Gyenge lenne a batri?...
(#) soos csaba válasza KTobi hozzászólására (») Jan 23, 2016 /

Szia!
Órajelek rendben vannak mindenhol, le mértem őket többször is, és a többi is amit le írtál.
Az R85-ös valószínűleg hiányzik a panelról de meg nézem!
A készülékek nem tudom hogy mennyi ideig álltak, erről nem kaptunk adatot. De meg próbálhatom hogy egy jó panelról át pakolom az eeprom-ot a rossz panelra, és meg látjuk.
De amúgy is le lesznek selejtezve (SCRAP) a készülékek, ha nem fognak működni!
(#) nagym6 hozzászólása Jan 24, 2016 /

Üdv. Win7 frissítés a közelmúltig rendben ment, egy ideje azt írja ki, hogy 35 frissítés letöltése, de 1 órán keresztül sem indul el a letöltés. Mi lehet az oka?
Köszönöm.
(#) steelbird válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 24, 2016 / 1

Sokszor van olyan, hogy nem írja, hány százalékon áll, egyszercsak azt látod, hogy majdnem kész. Ha sok frissítést kell telepítenie a gépnek, akkor több óráig is tarthat, géptől, hálózati sebességtől, napszaktól függően. Függ attól is, hogy milyen rendszerkomponensek frissülnek.
Hagyd magára és várd ki, amíg megcsinálja.
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2016
(#) nagym6 válasza steelbird hozzászólására (») Jan 24, 2016 /

Megpróbálom így, köszi.
Még egy problémám van. A " Microsoft C# " free program letöltése sem megy, kb. 85% -ig letöltődik, ott mintha megállna a letöltés. Nem ír ki semmit, csak áll. Kb. 2 óra alatt lejön a 85%, utána 5 óráig semmit sem mozdul az állapotjelző csík, akkor kikapcsoltam. Többször ismételve mindig ugyanaz a helyzet.
Köszönöm.
(#) steelbird válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 24, 2016 / 1

Meg kellene próbálnod máshol, más internet csatlakozással. (Meg a frissítést is). Nagy a fájl mérete, de akkor sem szabadna ilyen sokáig töltődnie. Előfordulhat, hogy meg is szakad ennyi idő alatt a letöltésed, akár többször is. Ez lehet oka a frissítési hibának is.
Modem is belassulhat, nekem volt modem miatt ilyen gond. Állandóan belassult, meg-megszakadt a letöltés. Reset után egy-két napig megint ment, mint a kisangyal..
Az ookla sebességtesztje grafikonon is kirajzolja a teszt eredményt, csinálj pár tesztet és kiderül, hogy a kapcsolatod milyen.
(#) nagym6 válasza steelbird hozzászólására (») Jan 24, 2016 /

A WIN7 frissítés rendben megtörtént, úgy volt, ahogy írtad.
A C# megpróbálom máshol letölteni.
Köszönöm a segítségeket.
(#) steelbird válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 24, 2016 /

Nincs mit.
(#) Edimax hozzászólása Jan 24, 2016 /

Üdv: Hogy tudnák rávarázsoni PclinuxOs -re magyar nyelvet. Csak Angolom van.
Köszi elöre.
(#) tornadoplus hozzászólása Jan 24, 2016 /

Sziasztok!
Van egy régi HP ScanJet 3300C szkennerem. Nem találok hozzá telepítőt. A HP honlapján se található. A régi gépemen jól működött xp alatt, de sajnos az alaplapja tönkrement. Most Win10 van a laptopon. Kérem, ha tudtok segítsetek!
Előre is köszi!
(#) abcdabcd válasza tornadoplus hozzászólására (») Jan 24, 2016 /

Ezt próbáltad esetleg? Bővebben: Link
Azt írja, hogy XP-hez van, de ki tudja, lehet, hogy jó mégis...
(#) Edimax válasza Edimax hozzászólására (») Jan 24, 2016 /

Ugy látszik hogy megoldódot. De sajna most megint ahogy lett frissitve az előbi van.
Kép. Most egyszerüen irtam de ugy sem.
Mit kell akkor.
(#) Gombszem válasza tornadoplus hozzászólására (») Jan 24, 2016 /

Nekem megvan az eredeti gyári telepítő (sőt a szkenner is, ami mellesleg nem kel), és az összes hozzá kiadott Update (62 MB). Azért van meg, mert minden ilyet elmentek, és megtartom.

Abban ellenben nem vagyok biztos, hogy Win10-en fog működni, mert ez XP-hez (és alatta) készült.

Szerk: most látom, van link a letöltéshez (ez a nagy méret). Az Update-ek kicsik, Email mellékletben is elmegy esetleg, ha másutt nem tudod megszerezni..
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2016
Következő: »»   597 / 1159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem