Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem gombokkal nem lehet gong ,mert kipróbáltam, mikor instaláltam be a Ubut, közbenn.
Sima Win-nél nincsgond,mert egy gépbe játszottam be. Már bróbáltam más Ubu val de ua.
Nem is azt mondtam, hogy a gombokkal lehet gond, hanem a billentyűzet kiosztással, ami SW-ből megy. Gondolok itt pl. a qwertz, qwerty, azerty stb. kiosztásra. A bejelentkezésnél elvileg két mezőbe tudsz írni (rég foglalkoztam már Linux-szal). Az egyik a felhasználónév, a másik a jelszó. A felhasználónévhez próbáld beírni a jelszavad, hogy ott jól jelennek-e meg a karakterek.
Nem nem jelenik meg semmi. Csak a login-ba enged. Szépen a nevet.
De a passz-ba semmi, nyomkáhatom bár melyik gombot. Semmi. Kösszi.
Informatikusok!?
XP alatt miért nem nyit oldalakat? Valamiket kinyit, de az oldalak nagy részét nem. Mi a megoldás?
A legujabbat frissen húztam le. Opera, Explorer se megy. Tanúsítvány gondok..
A számítógép óráját beállítottad? Az nem okozhatja a gondot?
Szinkronizáld az órát!
Helló!
Mi lehet a gond, hogy ha egy gép (ASrock AM2NF6G-VSTA alaplappal) nem ismeri fel az USB-s egeret. PS2 átalakítóval működik. Több egérrel próbáltam, de egyik sem jó. Oprendszer: Windows 10 xp-vel működött. Előre is köszi! ![]()
Mást rádugva az USB -re, az működik?
Ehhez az alaplaphoz Vista -ig volt driver, az eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver? ([Windows]+[x] -> Vezérlőpult -> Eszközkezelő)
Egyszer volt már ilyen gondom, igen az óra volt rossz. De most pontos dátumot, időt mutat.
Igen, működik! billentyűzet, pendrive mind tökéletes. Nincs semmi ilyesmi. Lehet, hogy a chipset driver-ét kellene felrakni?
A weblap írja, hogy 2003-ra van állítva az órád. A FF mindig kiírja hova van állítva. Ezt a tanusítványgondot eddig csak akkor láttam, hogyha rossz az órabeállítás.
Ha nem akarsz vele "szenvedni" az IObit-nek a driver boosterjét rakd fel, csak a sima ingyenes verziót. A telepítésnél vigyázz, mert ha nem egyénileg telepíted felrak valami szerinte jó vackot is... (ki kell venni egy pipát még az elején). Ez pár perc alatt átnézi a gépedet és leszedi az újabb driver verziókat. Nekem működni szokott... Aztán fogom letörlöm, és nem is zavar tovább.
Köszönöm szépen a válaszod!
![]()
Ha a konzolról beszélünk, ott attól, hogy nem látod, még beveszi amit írtál. A linux ilyen. Legalább is amivel én találkoztam.
Csak üsd be rendesen a jelszót, figyelve a korábban már említett billentyűzet kiosztásra. Ha nem megy, akkor rossz jelszóval próbálkozol vagy rossz user-t írsz be vagy ilyesmi. Üdv.: PLaci
Bakker, tényleg. Pedigaz volt az első, amit megnéztem, igaz rosz volt, de beállítottam. Utána ujra próbáltam és nem ment. Gyenge lenne a batri?...
Szia!
Órajelek rendben vannak mindenhol, le mértem őket többször is, és a többi is amit le írtál. Az R85-ös valószínűleg hiányzik a panelról de meg nézem! A készülékek nem tudom hogy mennyi ideig álltak, erről nem kaptunk adatot. De meg próbálhatom hogy egy jó panelról át pakolom az eeprom-ot a rossz panelra, és meg látjuk. De amúgy is le lesznek selejtezve (SCRAP) a készülékek, ha nem fognak működni!
Üdv. Win7 frissítés a közelmúltig rendben ment, egy ideje azt írja ki, hogy 35 frissítés letöltése, de 1 órán keresztül sem indul el a letöltés. Mi lehet az oka?
Köszönöm.
Sokszor van olyan, hogy nem írja, hány százalékon áll, egyszercsak azt látod, hogy majdnem kész. Ha sok frissítést kell telepítenie a gépnek, akkor több óráig is tarthat, géptől, hálózati sebességtől, napszaktól függően. Függ attól is, hogy milyen rendszerkomponensek frissülnek.
Hagyd magára és várd ki, amíg megcsinálja. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2016
Megpróbálom így, köszi.
Még egy problémám van. A " Microsoft C# " free program letöltése sem megy, kb. 85% -ig letöltődik, ott mintha megállna a letöltés. Nem ír ki semmit, csak áll. Kb. 2 óra alatt lejön a 85%, utána 5 óráig semmit sem mozdul az állapotjelző csík, akkor kikapcsoltam. Többször ismételve mindig ugyanaz a helyzet. Köszönöm.
Meg kellene próbálnod máshol, más internet csatlakozással. (Meg a frissítést is). Nagy a fájl mérete, de akkor sem szabadna ilyen sokáig töltődnie. Előfordulhat, hogy meg is szakad ennyi idő alatt a letöltésed, akár többször is. Ez lehet oka a frissítési hibának is.
Modem is belassulhat, nekem volt modem miatt ilyen gond. Állandóan belassult, meg-megszakadt a letöltés. Reset után egy-két napig megint ment, mint a kisangyal.. Az ookla sebességtesztje grafikonon is kirajzolja a teszt eredményt, csinálj pár tesztet és kiderül, hogy a kapcsolatod milyen.
A WIN7 frissítés rendben megtörtént, úgy volt, ahogy írtad.
A C# megpróbálom máshol letölteni. Köszönöm a segítségeket.
Üdv: Hogy tudnák rávarázsoni PclinuxOs -re magyar nyelvet. Csak Angolom van.
Köszi elöre.
Sziasztok!
Van egy régi HP ScanJet 3300C szkennerem. Nem találok hozzá telepítőt. A HP honlapján se található. A régi gépemen jól működött xp alatt, de sajnos az alaplapja tönkrement. Most Win10 van a laptopon. Kérem, ha tudtok segítsetek! Előre is köszi!
Ezt próbáltad esetleg? Bővebben: Link
Azt írja, hogy XP-hez van, de ki tudja, lehet, hogy jó mégis...
Ugy látszik hogy megoldódot. De sajna most megint ahogy lett frissitve az előbi van.
Kép. Most egyszerüen irtam de ugy sem. Mit kell akkor.
Nekem megvan az eredeti gyári telepítő (sőt a szkenner is, ami mellesleg nem kel), és az összes hozzá kiadott Update (62 MB). Azért van meg, mert minden ilyet elmentek, és megtartom.
Abban ellenben nem vagyok biztos, hogy Win10-en fog működni, mert ez XP-hez (és alatta) készült. Szerk: most látom, van link a letöltéshez (ez a nagy méret). Az Update-ek kicsik, Email mellékletben is elmegy esetleg, ha másutt nem tudod megszerezni.. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |