Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   601 / 1159
(#) vladcepes válasza steelbird hozzászólására (») Jan 30, 2016 /

Ha elküldöd ezt a Windows Live CD-t azt megköszönöm mert most odáig jutottam Linux alatt hogy megtaláltam a képeket de hogy hogy kell ezeket másolni kiküldeni pendrivre az passz.
Úgy látom itt nem működik a Ctrl >C meg ilyesmi. Mit adjak email címet?
(#) abcdabcd válasza vladcepes hozzászólására (») Jan 30, 2016 /

Valószínű valami hasonló ikon van a pendrive-nak is, mint amivel a C meghajtót meg lehet nyitni, és akkor kinyitod a két ablakot, és áthúzod egyikből a másikba, valószínűleg...
(#) vladcepes válasza abcdabcd hozzászólására (») Jan 30, 2016 / 1

Megy a másolás
(#) steelbird válasza vladcepes hozzászólására (») Jan 30, 2016 /

Ment üzenetben a letöltő link.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jan 30, 2016 /

Helló
2 külömböző win 7-es gépen is behülyült a pdf creator (eddig jó volt) uninstallálni nem tudom, mert hiányzik egy ,dat file, de addig újat nem rak fel a másikon működne, de anem jelenik meg a nyomtatók listájába.
Ránézne valaki a sajátjára, hogy nála fut-e.
Egy kicsit gyanús nekem ez a nagy egybeesés...
Üdv
(#) hobbyboby válasza Gabó hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

De azért köszi a törődést ...
(#) abcdabcd válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Esetleg nem frissítetted mostanában? Lehet, hogy valami hibás verziót adtak ki és azért nem jó?
Bár lehet teljesen más a két eset, amit leírtál, mert az egyiknél mondjuk nem is írod, hogy miért akarnád uninstallálni, a másikon viszont ha jól gondolom az írásodból, hogy más jellegű a hiba mint az elsőn?
(#) zsoltee0001 válasza abcdabcd hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Igen, az símán előfordulhat.
Az egyik gépen megoldódott azzal, hogy uninstalláltam, majd a hivatalos oldalról letöltött verziót feltelepítettem.
Viszont az egyik gépen elrontottam és egy kémprogramokkal telenyomott verziót telepítettem, egyből rendszervisszaállítás, de velemit rosszul csinált mert most se kitörölni, se újat nem tudok fölrakni addig amíg rajta a rági, persze úgy néz ki, hogy már ez is megoldódott, mert kitöröltem a programfile könyvtárból a pdf creator mappáját.
Üdv
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2016
(#) vladcepes hozzászólása Jan 31, 2016 /

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a tegnapi kitartást,és a gyors válaszokat.,de végül csak az újratelepítés volt sikeres.(előtte végül sikerült kimenteni a dolgokat).
(#) abcdabcd válasza vladcepes hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Ha a mentés sikerült, akkor végülis tökéletes megoldás lehet... Az eredeti ram-mal is jó lett végül, vagy csak a próbára belerakottal?
(#) Annonymus hozzászólása Jan 31, 2016 /

Sziasztok
Tudom hogy nem ebbe a témába tartozik de SOSba kellene és nem válaszoltak még
Mi lehet a gond? (Lásd a képet)

image.png

(#) misi93 válasza Annonymus hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Szia!
Ha jól értem fénymásoláskor simán beveszi a papírt, de "sima" nyomtatásnál nem?
Nem lehet hogy elállítottál a papíradagoló tálcánál valamit? ( nyomtató Beállításai között) Esetleg egy reset? táp el táp vissza? Nekem szoftveres problémának tűnik, feltéve ha tényleg jól értelmezem Drivert újratelepíteni? Ezekkel próbálkoznék hirtelen

Minden jót!
(#) Annonymus válasza misi93 hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Hát lehet hogy a papír kevés benne ,viszont reset alatt a factory defaults-ot érted?
Gép nélkül próbáltam
Öndiagnosztikai oldalakat akartam vele kinyomtattatni
(#) misi93 válasza Annonymus hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Hát nem tudom hogy lehet gép nélkül nyomtatni ( jó ha tud pendrive-on akkor nem szóltam ) A factory default az szerintem inkább gyári beállítás visszaállítása ( bár nem vagyok angolos se németes se semmilyen) Inkább kihúznám várnék vele pár percet és vissza dugnám ( hülyén hangzik igen, de nekem már párszor segített) Majd írnak többen is
esetleg mikor fénymásoltál "több papír volt a tálcában" és mikor simán nyomtattál volna akkor pedig csak egy két darab maradt lehet ezt már nem bírja felvenni.
(#) Annonymus válasza misi93 hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Igen, a Factory defaults az gyári beállítások visszaállítása ,és ma már vagy 6x volt ki húzva (a nyomtató konnektorból) és nem ,csak egy lapot vett fel fénymásoláshoz és kb másfél ujjnyi vastag az az adag papír ami benne van
(#) Annonymus válasza Annonymus hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Mellesleg ha ki- aztán be kapcsolom (amikor bekapcsolt) mindig öndiagnosztikát futtat ("nyomtató ellenőrzése. Ez a folyamat több percet is igénybe vehet") vagy nyomtatófej tisztítást vagy igazítást
(#) Tylla1 válasza Annonymus hozzászólására (») Feb 1, 2016 /

Esetleg itt nézz szét, hátha
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2016
(#) ATOMIC hozzászólása Feb 4, 2016 /

Sziasztok!
Ezzel mit lehet kezdeni?
Vagy fél éve lett letörölve a program akkor még 100% volt, most feltettem és 75% meg észrevettem hogy nagyon magas a merevlemez használat 80% körüli, de nem volt mindig így. Win 10 van a gépen.

Névtelen.jpg

(#) mikrokapcsolo válasza ATOMIC hozzászólására (») Feb 4, 2016 /

Mivel azt írja, hogy az adatkapcsolattal van gond, érdemes elgondolkodni, hogy az elmúlt időben hányszor állt le szabálytalanul a gép (mint írja is, hard reset, kékhalál, stb) és ha ilyenek nem nagyon fordultak elő, akkor ki kellene cserélni a kábelét a vinyónak. Fizikai sérülése valószínűleg nincs a lemeznek.
(#) ATOMIC hozzászólása Feb 5, 2016 /

A kábelt megnèzem, de volt egy pár szabálytalan leállítás áram szûnet miat.
Ès a HDD pozíciója befojásol valamit? Mert jelenleg fûggőlehesen helyezkedik ell.
(#) Pacso hozzászólása Feb 6, 2016 /

Sziasztok ! Mi a véleményetek a "frissítsen win.10 re " érdemes a frissítés ? Most Win.7 van fent .
Csak nem szeretnék valami kellemetlen dologba belefutni !
(#) pont válasza Pacso hozzászólására (») Feb 6, 2016 /

Előbb utóbb úgyis ellehetetlenítik a 7-et is mint az XP-t. (Nem lesznek driverek, softwarek, támadják a vírusok, kéretlen alkalmazások stb.) Ez legalább ingyen van...
(#) steelbird válasza Pacso hozzászólására (») Feb 6, 2016 /

A frissítés -ugyanúgy, mint a többi Windows frissítés- visszavonható. (Elvileg)
(#) steelbird válasza pont hozzászólására (») Feb 6, 2016 /

Az új gépek már nem is kompatibilisek a 7 -tel, úgyhogy a gyártók is kezdik már leírni a 7 -est.
Nekem a 4 hónapja vásárolt laposom már csak Win 8 kompatibilis.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2016
(#) eSDi válasza Pacso hozzászólására (») Feb 6, 2016 /

Üdv!

Kellemetlen dolog nem nagyon lesz, inkább csak apró furcsaságok. Ez viszont abból éred, hogy folyamatosan fejlesztett rendszerről van szó és a felhasználók visszajelzése alapján (is, vagy nem) javítják, csinosítják. Tehát a furcsaságok idővel el fognak tűnni. Kezdetektől használom és azt kell mondjam nagyságrendekkel gyorsabb mint a W7-es a mindennapi használat során. Programokkal nincs gond minden fut, ami eddig is. Ha eredeti W7-es van a gépeden, akkor érdemes frissíteni, mert a későbbiekben pénzbe fog kerülni a W7 és W8(.1)-ről történő frissítés. Először mindenképpen frissíteni kell, hogy a W7 termékkulcsa regisztrálva legyen a W10-hez. Ezután már tiszta telepítést is csinálhatsz majd a telepítővel.
(#) Ge Lee válasza eSDi hozzászólására (») Feb 6, 2016 / 1

Folyamatosan, inkább visszafejlesztett... Kivették a 8-ból a start menüt, mert hogy a felhasználóknak az nem kell. Aztán kiderült hogy mégiscsak kell nekik és a 10-be visszarakták.
Nagyságrendekkel gyorsabb, persze... Kipróbáltam, semmivel sem volt gyorsabb mint a 7. Az sem igaz hogy minden ugyanúgy megy rajta, itt egy példa hogy pl. a Tina hogy néz ki, a teljes gombsorról hiányzik a felirat. Vannak oldalak ahol videók segítségével mutatják be, hogy pl. mik azok a dolgok amik egyáltalán nem fognak a 10-esen menni.
Ha minden szoftvert (játékok, szimulátorok stb.) ugyanúgy megírnának linuxra is, én már régen nem használnám a microsoft csúcstermékeit.

tina.jpg

(#) Gabó válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 6, 2016 /

Ezzel csak egyet tudok érteni. Mikor kijött, én is frissítettem, (úgy is érett az op újratelepítés) ismerkedés gyanánt, de kb 2 napig bírtam vele. Utána vissza a 7es. A sebesség növekedést pedig nem vettem észre a 7 és a 10 között. Az egész újraszabott kinézet, meg inkább hagyjuk. Nagyon nem tetszik. Az meg hogy a gép 20 vagy 40 másodperc alatt bootol, az valahogy nem izgat. A többi dolog, ugyan olyan gyors itt is ott is. Na meg szép és jó ez a felhősdi, de azért csak határokkal. A neten meg rengeteg "kiskapuról" lehet olvasni, hogy a microsoft ott nem nyúl bele a gépedbe ahol nem akar. Persze 7nél is megoldják szerintem.
(#) Gombszem válasza Gabó hozzászólására (») Feb 6, 2016 / 1

Egyetértünk. Nekem is egy fél órát volt fent a Win10, aztán ment a sunyiba. Amíg ilyen lesz (elpusztít régebbi programokat, a megjelenése sem tetszik), nekem biztos, hogy nem kell.
Ez van. Lehet dicsérni, ha valaki csak böngész, meg valami új baromsággal játszik. De aki komolyan használja, futtat régebbi, nagyon drága programokat, annak ez az izé így nem kell.

Ha meg kimoderálják a véleményem, akkor csinálják. De ettől még így van.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2016
(#) steelbird válasza Gabó hozzászólására (») Feb 6, 2016 / 2

Idézet:
„a microsoft ott nem nyúl bele a gépedbe ahol nem akar”
Hmm.. nálad ez miért probléma? Mi takargatni valód van a Microsoft elől? Imádom ezt a dumát, de nekem még egy fillért nem lopott le a Microsoft a bankszámlámról, pedig rendszeresen neten keresztül intézem a banki dolgaimat. Meg úgy egyáltalán... nem vettem még soha semmi olyat észre, ami számomra hátrányos lett volna és amiatt adódott, mert a MS túrkált esetleg a gépemben. Szóval, erről ez a véleményem. Túrkáljon. Jogos használója vagyok a termékének, tehát még ezzel kapcsolatban is nyugodtan turkálhat. Ha ezzel javul a szoftverének a minősége, tegye.. kit érdekel. Államvédelem, meg egyéb állambiztonsági szervek meg úgyis megoldják, Microsoft nélkül is, nekik meg tök mindegy, hogy milyen oprendszer van a gépen. Ha akarnak, benne vannak, ha akarod, ha nem...

@Gee Lee: Gyorsabb a W10, Linuxra pedig azért nem lesz minden megírva, mert ahány Linux disztró, gyakorlatilag annyi futtató környezet... Ez az átka, amikor mindenki megcsinálja a maga szuper Linux disztróját, aztán van ezerféle... Sosem lesz egységes, és ez megnehezíti a szoftvergyártók dolgát.
A Tina 8 nálam sem feliratos, a 9 -es viszont már igen. Valószínűleg olyan megoldással írják rá a gombokra a feliratokat, amit a 10 már nem támogat. Persze, bosszantó, de akkoriban, mikor azt kifejlesztették, még javában az XP volt a király. Azóta azért sok víz lecsorgott már a Dunán, rengeteg új eszköz megjelent, amit nem volt képes kezelni az XP, még foltozgatva sem..
Lehet szidni a 10 -est, de -személyes tapasztalat- stabil, gyors, kevesebb erőforrást zabál, sok kényelmi funkciója van, szóval igazából csak megszokás kérdése az a pár dolog megtalálása, amit máshová tettek. A Start menü problémára pedig ott van a Classic Shell, amivel egy teljes értékű Start menüt lehet a Win 8...10 -re varázsolni.
(#) Gabó válasza steelbird hozzászólására (») Feb 6, 2016 / 1

Jó tudjuk, most jön a reklám helye, meg hogy milyen szuper az új oprendszer, de ez is, hogy az új platform csak a w10et támogatja, meg programok stb, csak megint egy burkolt pénzlehúzás. Az meg, hogy ki merre turkál a gépedbe, és mi van rajta, vagy nincs, az megint más téma. Nem pont a bankszámla adatokra céloztam, hanem vannak ezer és más oldalak, programok stb.
De amíg ilyenek terjengenek a neten, addig van min gondolkozni. Ez csak egy példa: Bővebben: Link
De ez a vegyél új programot/licenc-t mert hát vettél másik gépet, igaz az csak w10 kompatibilis sry, ez elég csúnya dolog, főleg ha már egyszer fizettél egy nem olcsó programot.
A linuxosok meg tisztába vannak azzal, hogy ezer és egy verzió van kint, és tudnak válogatni, hogy ki mit akar használni, és mire.
Következő: »»   601 / 1159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem