Fórum témák
» Több friss téma |
Boldog
Új Évet Kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Tesla stereo b100-ról kellene mentenem hanganyagot. Hangkártya line-in bemenetét használnám. 5-ös DIN csatlakozó van rajta, azt hogyan kell bekötni? Béka "bácsi" úgy írta, hogy a középső felső, valaki berajzolná, hogy melyik érintkezők a kimenetek?
Bővebben: Link
Nincs kedvem karikázni.
Középen a felső aljazat, az a rádió bemenet és egy ben az erősítő kimenet is.
Az erősítő kimenet amit a hangkártya bemenetére is lehet kötni, a jobb alsó a 3-as pont a bal oldal, felette az 5-ős pont a jobb oldal, középen a 2-es, a föld pont. Üdv.
3-as, 5-ös és a 2-es érintkezőkre lesz szükség akkor ugye?
Neked a kimenő jel kell. 1-es 4-es. Meg a test ami a 2-es.
Nem, neki a 3-as és az 5 -ös kell, az a kimenete. A rádió aljzaton van egyedül kimenő jel, a rajzon az A és B pontokon kapja az aljzat a jelet a lejátszó erősítőről.
3: Bal csatorna 5: Jobb csatorna 2: GND (árnyékolás) A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2016
Sziasztok!
Tudja-e valaki, mekkora laposszíj kell a GX-4000D AKAI magnóhoz? Köszönöm előre is! Gábor
Szia!
Budapest amatőr boltban kérdezd meg, van néhány ember, aki kimondottam szalagos magnó alkatrészt árul./ vatera, jófogás/
Hozzám került egy B93-as felújításra. Elég sok mindent kellett vele csinálni, de a gumicuccok katasztrofális állapotban vannak benne. Elég sok mindent sikerült kicserélnem, de a szalaghúzó gumigörgő szinte használhatatlan. Nem tudnátok valami beszerzési forrást erre? Vagy , ha nincs más valamilyen módon fel kellene újítani. Köszönöm előre is a segítséget!
Pár sorral feljebb említették a boltot.
B100-hoz vettem ott görgőt. Szerintem ilyen is van nekik.
Néztem a boltot! Méret alapján nincs(vagy nem találtam), viszont 200Km-re van. Így nem járható út! Azért köszi!
Na ez jó ötlet! Megkérdezem tőlük! Köszönöm Neked is!
Üdv. Nem repesnek az ötlettől, ha postázásról van szó. Pár éve nekem is kellet volna onnan egy-két apróság, de elzárkóztak a postázástól, az volt a válasz, hogy inkább menjek be személyesen(ha meg tudtam volna oldani személyesen, akkor nyilván én sem bajlódok a postával).
Kár, mert sok régi (ÚJ) alkatrész van náluk ami már beszerezhetetlen. Aztán nem könyörögtem nekik, egyébként az oldalukon levő e-mail címre nem reagálnak, egyedül telefonon lehet elérni őket.
Szíjkészletet még árulnak hozzá az eBay -en.
A szíjakkal sikerült már dűlőre jutnom, az az beszereztük őket, de ez a nyomógörgő olyan állapotban van (kráteros, málik), hogy nem használható egyáltalán. Ilyesmit meg már sajnos nem nagyon árulnak sehol, illetve nem találtam.
Én azt tudom ajánlani hogy szerezz be egy donort amiben jó a görgő!
Sajnos csináltatni kell (nem tudom hol), anno egy barátom az EVIG-nél esztergált nekem (fusiba!) ilye(neke)t. Ott volt hozzá anyag, eszköz. Ha találsz megfelelő gumit, le kell fagyasztani, úgy megesztergálni.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2016
Én is azt hiszem, hogy csak ez a gyártás/gyártatás lesz az egyedüli járható út! Köszönöm az ötletet! Ez a fagyasztás nagy ötlet!
Másképp nemigen lehet gumit esztergálni, reszelni. Vannak ezek a fagyasztó sprék, de a mélyhűtő is megteszi (ha már nincs folyékony nitrogénünk).
Nem esztergálni kell hanem köszörülni! Saját tapasztalat,sokkal jobb felületet kapsz és a fagyasztó sprayét sem kell venni!
Igen ez lenne az utolsó fázis.
Sajnos, a finom gumi gyártás szinte teljesen megszűnt itthon.
Hogyan köszörülöd domborúra a görgő felületét?
Mert az új görgők domborúak..
Ha megirnád hol szereztél szijat (Akai 4000 D)
Megköszönném!
Ha valakit érdekel, (akai4000D ) Nem elégséges őrgőnnyomás problémára ,van megodásom...
Egy szerelőnél elfekvő készlet volt, de már nem foglalkozik ilyen javításokkal, így mindet (kb 50-60 szíj) nekem adta! Ha írsz méretet és van olyan akkor adok (küldök) szívesen!
Köszönöm a felajánlást ,ki kell bontanom abeépitéssböl és valahogy megmérnem.. Jövö héten megcsinálom. Köszi mégegyszer!
Mekereslek emailban ha gondolod? |
Bejelentkezés
Hirdetés |