Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A kávéfőző működik. Azonban az a bajom, hogy be szeretnék lépni a szerviz módba(kulcsom az van a mód előhívásához, ám a szervizhez egy 1-8 gombos kombinációt kér, a kód pedig 4 jegyű). Az lenne a kérdésem, hogy a kódot nem lehet valahogyan feltörni. Próbálkozzak különböző kombinációkkal?...tanácstalan vagyok.
Hát igazából x kávé(most x=95) lefőzése után szerviz kell neki, de az meg Németországba van.
Itthon is van szervize. Ők. Nem lehet hogy csak tablettával történő tisztítást kér?
Az is lehet...Erre nem is gondolam...Azért jó lenne a szervizbe belépni
Mi lenne ha próbálgatnák...Szerintetek butaság?
Bizonyos menüpontokba csak kártyával tudsz belépni. Ha jól emlékszem a lefőzött kávé adagok számlálóját nem is lehet nullázni. Még kártyával sem. Kártyája meg csak a szerviznek van.
Bocsi.Nem írtam.Nekem olyan tipusú gépem van amin nincs kártyanyílás.De amúgy teljesen olyan, mint a fönti. Kulccsal amúgy engedi nullázni, de pl a kazán hőjét csak a 4 jegyű kód megadása után lehet. Tehát ennél a szériánál a kód helyettesíti a kártyát.
Próbáld meg megkérdezni tőlük. Hátha segítenek. Google nem tud segíteni a típus alapján?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Philips HD Senseo Latte Select Kávéfőzőgép bekapcsolásakor csak a piros lámpa villog nem vált állt folyamatosra semmit jelét nem adja a vízmelegítésnek sem ,illetve a kávéfőzésnek még a kiválasztási lehetőségét sem ,tehát semmit nem csinál.Tudd nekem valaki ebben segíteni !Köszönöm!!!
Sziasztok adott ez a típusú kévégép meg szeretném venni Krups xp7240d na most ez 05 hibakodot ír ez mit jelent?köszi a válaszokat.üdv Peti
Szia! Nekem erre a hibakódra ezt írják: átfolyás nulla, dugulás. Nem egy nyerő húzás ennek tipusnak a vétele. Használtan, hibásan pedig vakmerőség szerintem. De kérdezz ilyet javító kollégákat. Én el sem vállalom. Üdv!
sziasztok
Van egy saeco vienna kv főzőm s ahhoz szeretnék segítséget kérni. A gép bekapcsolás után rendesen megcsinálja a tesztkört, lelégtelenítem oldalt a gőztekerővel folyik is rendenesen a víz (nem csöpögve, nem "prüszkölve" hanem mikor a falicsapot megnyitod), felfűt a kazán is. készítenéd a kávét ledarálja rendesen tömöríti is és utána megváltozik a hangja s olyan erölködve nehézkesen fözi át a kávét. Tű vékonyságba folyik ki a két kifolyókán de megcsinálja, s legvégén öblít is. Az eddíg megszokott kávémennyiséget nem adja le, a "megszokot" manuális tekerő beálításon, ha félig eltekerem a tekerőt akkor adja a presszókávé mennyiséget. Szétszedtem : a szivattyút nem vízköves dolgozik rendesen. a szivattyútol a kazánba és az öblítéshez menő cső, a nagynyomású csövek mi a kazánból megy a gözhöz illetve a központi egységhez, egyik sincs eldugulva nem vízköves, kazán szintén nem vízköves. "áramlásmérőt" (a víztartályból egyenesen abba megy a viz s onnan a szivattyúba) azis müködik. Daráló 8- as álláson volt mindíg, míg jol ment akkor is, azt nem piszkáltam. Központi egység fémszörőjét fözö részlegét habosítógolyót szétszedtem pucoltam levízköveztem. Mit csináljak még vele? Várom válaszotokat! Ui.: bocs a nem szakszerű alkatrész megnevezésekért. T.
Legvalószínűbb ,hogy túl finom az őrlemény és nagyon nehezen tudja átnyomni a szivattyú.Ez az egyik probléma ,a másik gond lehet amiért változik a kávé hossza ,hogy valahol elfolyik a főzéshez használt víz.A központi egység felső részén van a szűrőszorító tengely ott is folyhat mellé vagy repedt a pipacső,főzőhenger.Azt ajánlom nyisd ki az ajtót az ajtó érzékelőt támaszd ki és lámpával nézd meg hol engedi el a vizet.
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni?! Krups xp7240 rendben dolgozik,nem ereszt, ki is van takarítva, mégis egy hibát produkál. A kávét csak kb. a fele üzemig folyatja ki, majd sima víz jön a folyókán. A mennyiség rendben, csak viz ízű, azaz felhígul a kávé. És zacc pogácsa kilökés után,amikor visszament alapállapotba a dugatyú, hallom h még mintha rotyogna víz bent a kazánba? Szétszedve nem látni semmi szivárgást, szimmeringeket már cseréltem. A darálót is kicseréltem, de nem változott semmi. Ötletből már kifogytam.
Sziasztok!
Van egy Delonghi Magnifica EAM3000 tipusú kávéfőzőnk, és a következő a problémám vele. Főztem vele reggel, meg gőzöltem vele két adag tejet, amit meg is csinált rendesen. Utána kikapcsoltam a gépet, majd egy pár óra elteltével bekapcsoltam a gépet, és elkezdte a procedúrát végigcsinálni. Bepozicionálja a főzőfejet, és elkezdi fűteni a kazánt, ám onnan nem megy tovább, egy idő után elkezd világítani a hibakelző led. Kinyitottam a gőzcsapot, és csak hideg víz folyik rajta. Szétszedtem, rámértem a kazán fűtőbetétére, ám nem mutatott ellenállást. Békapcsolva rámértem, és 160V körüli feszültséget mértem. Ez nem túl alacsony feszültség, nem 230V körüli értéket kellene mérjek? Azt gondolom, hogy a cekasz elszállt benne, de szerintetek más is sérült? Esetleg hőérzékelő, hővédelem? Azt hogy tudom kimérni? Cekaszt hogy tudok benne a leg költséghatékonyabban cserélni? Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: István
Üdv
Típus hibája ezeknek a gépeknek a fűtőbetét szakadás, nem lesz ott semmi más probléma. Szerezni viszont nem egyszerű hozzá bontottat. Újba itthon horror árba mérik, érdemes Ebay en rendelni.
Szia! Ha nem tudsz mérni a fűtőszálon ellenállást,(kb 40-50 ohm) akkor a kazán kuka. Nem cserélhető a fűtőszál. Marad a bontott, ami nagyon ritka, vagy az új, ami kb 18000 plusz posta. Nem jó hírek... Üdv! Feri.
Sziasztok!
Köszönöm a gyors választ! Azt már én is néztem, hogy elég húzós az új kazán ára. 17.500+ postáért találtam a legolcsóbban eddig. Bontottban nem nagyon gondolkoztam, mert nem szeretnék azzal is így járni. Karácsonyra kaptuk a gépet, használt volt, elvileg rendbe is lett rakva, hát eddig bírta. Megnézem az Ebay-en, hogy mennyibe kerül ott, esetleg hátha lehet kapni kazán alsó részt. A másik alternatíva, hogy úgy néztem, hogy a fűtőbetét nincs beleolvasztva a kazán házába, csak bele van peremezve. Így arra gondoltam végső megoldásnak, hogy elviszem Kecskemétre. és gyártatok bele méretpontos fűtőbetétet. A rosszat kiforgácsolom belőle, és belepréselem az újat. Azért, ha valakinek van ötlete, hogy miként tudom megoldani a problémát, azt szívesen fogadom. Üdv: István
Üdv mindenkinek.
Nekem van eladó 2 db Seaco Famili autómata kávéfőzőm nagyon jó állapotban az ár után telefonon lehet érdeklődni. Tel számom **** Erre van az apróhirdetés! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2016
Sziasztok!
Adott egy Szarvasi kávéfőző. Az a gondom hogy a zárócsavarnál a szelepnél nyomja ki a vízet. Van itthon 3 db tető mindegyikkel ezt csinálja. Benne található golyó mozog. A kazánba lévő U- alakú cső tiszta. Szűrő tiszta A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2016
Sziasztok
Kis segitség kellene.Van egy Krups EA80 tipusu kávéfőző és semmit nem csinál bekapcsolás után csak villog a négy lámpa pirosan.Hibakód a kis ablakon -10 Szétszedtem zacctartó kapcsolója jó Kis szűrő szintén jó Daráló jó Kazán fűtőszál szerintem szakadt de nem tudom biztosra és nem kezdi el a vizet sem szívni.
Üdv.Mindenkinek.
A gép Zelmer 13ZO18,.A készülék nem fűt, a fűtőszál nem szakadt. Három hőérzékelőből kettő vezet egy nem,de lehet annak akkor kell ha felmelegedett,nem tudom.fotóztam amelyik a panelhoz csatlakozik.Egy rajz segítség lenne de,vagy egyéb tanács a hibakereséshez,és nagyon köszönöm.
A vízszintjelzőt és a vízáramlás jeladót nézted?
Sziasztok!van egy Saeco talea giro ami állandóan a főzőegységet feltolva érzi 0 pontnak,miután elindul a főzés akkor mindent a nyers kávét és ügye a vizet is alulra teszi,a fogaskereket hiába teszem 0 pontra ő úgy látja ,hogy fent van a 0 pont!valakinek valami ötlet?a hátsó alap lapra gondoltam mert már az előlapot is kicseréltem,a mikro kapcsolót is a fogaskeréknél de semmi javulás!
A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2016
Ellenőrizd a helyes bekötést.Motor polaritásra figyelve legfőképpen.
Sziasztok !Tud nekem valaki segíteni ?van egy Saeco Super Automatica Family kávéfőzőgép ami darálja a kávét és ugy főzi le!Akérdés hogy egy motor viszi körbe egy mechanikát amin körbe mikrokapcsolók vannak. ezeket hogy tudnám beállitani mikor melyiknek kell kapcsolni! Vagy valami rajz ill részletes leírást nem tud valaki!Egyébként nagyon jó gép lenne mert régen volt a cégünknél ilyen de ez csak akkor müködne ha ezek a kapcsolók/ami a programokat adja be kellenev állitani!De csak ugy nem tekergethetem!Köszi előre is a válaszokat!Sziasztok
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Szarvasi Mini Espresszó kávéfőzőnél, közvetlenül bekapcsolás után, csak átfolyik a kávén a víz hidegen, langyosan. Vajon mitől lehet? Pedig a víztartály meleg, sőt forró! Vajon mi lehet a gond? Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
Két lehetőség van.
1. Kilyukadt a szifoncső alul a menetnél vagy kitört. 2. Elzáródott felül a kanyarban a pici lyuk. Eltömte a vízkő.
Üdvözlet mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Saeco Intelia kávéfőzőm a probléma az vele, hogy a kávé erősségnek( mennyiségégnek) a leggyengébb beállításakor a zacctartóba vizes a zacc. ez az utóbbi időben keletkező problémám vele a többi állásban rendben működik. Segítenétek hogy mi lehet a problémája Köszi
Kedves Erbe!
Nagyon szépen köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |