Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Köszönöm a segítő magyarázatokat, de ez a párna éppen ilyen esetben elérhetetlen magasságban van. Mégiscsak más oka lehet.
A motorháztetőbe épített sörétes, központizár motorral inkább a ki-mit épített kategóriába való.
Két napja hirdet valaki ilyesmit a fórumon, nála fél méterre kerekítve lehet kapni, akár háromfázisú kivitelben is.
Itt egy másik program lefuttatása történik:
Ha ez a program lefut, visszaad 42 -t. A visszaadott értéket írja ki a
Szerintem nem láttad a Galaxis Útikalauz Stopposoknak című filmet.
Az idevágó részlet.
A film kb. a 10 %-át adja vissza az öt részes trilógia első részének. Ajánlom olvasásra!
Öt részes trilógia?
Ez valóban vicces. A regény is jó, egyébként hat részes. Tehát zetralogia.
Hát, hat részesnek hat részes, de a hatodikat már nem Adams írta
Tiszt a katonaságnál:
Maguk ott ketten! Az a triumvirátus !
Az író nyilatkozott így róla (?). Wikipédia, "Regények" rész, második bekezdés.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2016
Kapcsoltam:
Mennyi? 30. Mi 30? Mi mennyi? ---- return 30; Nekem 8. ---- return 8;
Mi a hatodik rész címe? Ki írta? Csak az első öt részt olvastam, a hatodikról nem tudtam.
Azóta gondolom megtaláltad a kettővel előtted lévő posztot.
Ha lenne, valószínűleg jobb szerszámokat használna, de ahhoz képest nagyon is jó lett a NYÁK.
Hogyan készíts otthon időzített relét.
Szerintem a törökülésbe fűrészlappal a kézbe (hopp egy kis vágókép) aztán a végén mégis nyílegyenes nyák a legjobb.
Mai nap gyümölcse.
Ágakat daraboltam, karos meTSZő ollóval, közbe vigyáztam, nehogy belevágjak a fúrógép zsinórjába, azzal nem is volt, gond, csak a hosszaBbító... dirr A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2016
Alapiskolás osztálytársam húga papírvágó ollóval esett neki az íróasztali lámpa vezetékének. Érdekesen nézett ki az olló utána.
Viszont nyugtass kérlek meg, hogy ilyen hosszabbító volt.
Nem és én is pont erre gondoltam, hogy nem is tudtam, hogy földeletlen volt, még jó, hogy rájöttem
Tehát, poén, de nem az áram alatti vezeték elvágása a veszélyes, hanem ilyen hosszabbítóval dolgozni. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2016
Próbálom elképzelni a szituációt, de nem nagyon megy.
Mit keres egy fúrógép zsinórja a fán??? Mert, ha elektromos láncfűrész, vagy sövény nyíró lett volna, (sok-sok kérdőjellel) akkor még OK.
Föl volt futtatva valami növény egy lugas szerű valamire ami rejzer csavarokkal volt összefogatva, az egész ki volt száradva és ki lett vágva.
Most, meg, hogy bejött ez a *** jó idő gondoltam, betüzelem, de először szét kellett csavarozni, ehhez kellett a fúrógép. Egyébként jópár csípőfogót amortizáltam le, hasonló helyzetekbe " -Van benne áram? -Á, nincs, nyugodtan elvághatod...." Szóval, ez nem egy rendkívüli dolog nálam. A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2016
Vegyél érintés nélküli fáziskeresőt, nagyon jó dolog, mert a vezeték szigetelésén keresztül is jelzi ha a vezeték feszültség alatt van. Csak mellé teszed a vezetéknek, és jelez, ha van mit.
Nekem ilyen van:Bővebben: Link.
Jó ötlet, kettős szigetelésnél is működik?
Igen, gond nélkül. Ami nekem van, elég ha a vezetéket megközelítem, kb 1-2 centiről is "látja" ha van benne delej.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |