Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   412 / 586
(#) qwertzu30 válasza stevepapa hozzászólására (») Ápr 14, 2016 /

csak holnap tudok feltenni képet inverteres 3 piros 2 sárga vezeték megy bele bár ez lehet nem sokat segít
(#) Tityi hozzászólása Ápr 14, 2016 /

Sziasztok!
Kaptam egy ARDO FL 147 D típusú mosógépet, kicsit viseletes állapotban. A kijelzője a képeken láthatóan csíkos,illetve azon kívül üres. Kérdésem,hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni a javításával? Csak azért,mert erről a vezérlőről nem sok jót olvastam,meg amúgy is már mókerolták ahogy elnézem...
Üdv: Tityi
(#) botesz válasza Tityi hozzászólására (») Ápr 15, 2016 / 1

Érdekes a Kolegám szokta mindig így kivezetékelni a garetz et mert ha telepakolod ruhával akkor gyakorlatilag tojást lehetne rajta sütni.Meg kéne próbálni egy másik kezelőpanellal ha azzal se akkor elektronika csere de én a helyedben túl sok energiát nem ölnék bele.A beko után az első legrosszabb gép a piacon...ha ez nem akkor majd lesz más baja.
(#) botesz válasza bfarago hozzászólására (») Ápr 15, 2016 /

Ha abnormálisan kileng az üst akkor meghaltak a lengéscsillapítók.Alul van 2 db.Csere.Lehet hogy a fűtőtest szakadt és azért nem centriz de lehet táphiba is.
(#) murena72 hozzászólása Ápr 15, 2016 /

Sziasztok! Végre össze állt a Gorenje wa65205,majdnem minden rendben működik,egy dolgot kivéve,a 2000 és 1600-as centri egyszerűen eltűnt,mintha Sosem lett volna,csak 1400-ig állítható. Tud erre valaki valami megoldást? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv Gyula
(#) qwertzu30 válasza stevepapa hozzászólására (») Ápr 15, 2016 /

üdv még nem fotóztam le a motort de beletettem egy másik gépbe és ott megy a motor az tuti hogy jó
(#) Dino71 válasza qwertzu30 hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Szia! Motorvezérlő IC csere ? Fénykép van ?
(#) Tityi válasza botesz hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Szia Botesz! Köszönöm a hozzászólásodat!Sajnos nincs más kezelőpanelom.Ahhoz pedig eléggé le van lakva a gép,hogy érdemes legyen rákölteni....Igazad van,nem is vesztegetem rá az időmet,irány a MÉH telep!
(#) botesz válasza Tityi hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

A kollégám volt ennek a márkának a márkaszervizese.Hát mesélt érdekes dolgokat.A helyi Aldiba eladtak ebből 50 db-ot abból 49 nála kötött ki.Mesélt olyat hogy a 2 hetes gépben tönkrement az elektronika csere után megint 1 hét és kiszállt belőle az eprom,akkor volt olyan hogy letört az 1 hetes gépben a motorfelfüggesztés.Ja!A márkaképviselet azt nyilatkozta hogy a középkategóriát célozták meg a gépeikkel....Hát nagy félre céloztak.....
(#) Tityi válasza botesz hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Az azért nem gyenge! Akkor ahogy elnézem alsó kategóriának is gyenge! Egyik barátom Deewoo mosógépet vett a Metróba. Kb. egy hónapig használta és szétesett a csapágyazása. Javítás után szintén....
(#) Sendi hozzászólása Ápr 16, 2016 /

Van egy Bosch WFD 2460 mosógépem. Mosás közben, (terheléstől függően, ha jól érzem) égett (talán) műanyag szagot érzek. Én a szíjra gondoltam. Szétszedtem, de úgy tűnik, hogy nem feszíthető a szíj. Tényleg nem feszíthető. Esetleg másnak lehet szaga?
(#) Tityi válasza Sendi hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Nem a motor melegszik?
(#) Sendi válasza Tityi hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Nem tudom, olyan műgyanta szaga van. Megnéztem: kb. egy fél órája állt meg, MOST nem meleg.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2016
(#) Tityi válasza Sendi hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Vedd le a hátulját,aztán úgy járasd,hátha látható valami.Ha pedig égett szag jön,akkor állítsd meg,HÚZD ki a konnektorból a csatlakozóját és úgy próbáld behatárolni a melegedés okát.
(#) Sendi válasza Tityi hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Köszönöm a tanácsodat. Reggel kicsit feszítettem a szíjon. Majd tapogatom, de már minimum fél éve érzem ezt a szagot. Az én gyakorlatomban, ilyen szagot akkor éreztem, amikor egy szelep tekercse menetzárlatos volt. De mondom, megy minimum egy fél éve, és semmi gond vele.
(#) botesz válasza Sendi hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Lehet hogy fűtőbetét saruja égett le.Vedd le az elejét és látni fogod.
(#) lóri válasza botesz hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Kár, pedig olyan bizalomgerjesztő márkája van.
(#) botesz válasza lóri hozzászólására (») Ápr 16, 2016 1 /

Pár éve sikeresen elmeszelték a nevet a piacról.Cserébe most elektrolux néven árulják a merloni(ardo) gépeket.
(#) botesz válasza lóri hozzászólására (») Ápr 16, 2016 / 1

Mondjuk nekem egy Miele vagy egy AEG vagy Eudora sokkal bizalomgerjesztő mint egy ilyen hulladék.
(#) qwertzu30 válasza Dino71 hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Vasárnap teszek fel képet
(#) palko0125 válasza Sendi hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Szia!
Esetleg nèzd meg az ajtózárat. Az tud melegedni/égni. A bimetal folyamatosan meleg, elképzelhető, hogy az "olvasztja" a házát.
Üdv, Palkó.
(#) tyurrusz hozzászólása Ápr 17, 2016 /

Sziasztok!

Van egy Gorenje WA65205 mosógépem, még az É.panelja jó, de mosás közben F4 hibakódot írt ki.
V.ki segített és azt találta a neten motor INVERTER HIBA. Ha a gépet kikapcsolom, majd be a "please wait" felirat jelenik meg. A dob forog és a szivattyú folyamatosan megy. kp 1-2 perc , utána F4.
(#) feppa20 hozzászólása Ápr 17, 2016 /

Sziasztok!

Lehet nem tartozik ide ,de olyan kérdésem lenne,hogy nem régiben cseréltem egy cimborám indesit típusú mosó-szárítógépében üstszájgumit.A gép kipróbálásakor egy bizonyos fordulaton tipikus gumi nyöszögés hangot adott a gép.A mosás végeztével a dob belseje apró gumiforgáccsal volt tele.
Első blikkre nem láttam,hogy rosszul lenne felhelyezve a gumi....lehetséges,hogy ez normális és idő kell amíg esetlegesen bekopik az új vagy biztosan rosszul áll,amit esetleg nem láttam?

Segítséget eéőre is köszönöm!
(#) dobo hozzászólása Ápr 17, 2016 /

Sziasztok adott egy Privileg felültöltős mosógép.
Centrifugázás közben nagyon ugrált és a háziasszony a programkapcsoló eltekerésével állította le a gépet.
Azóta a gép nem indul el csal a ledek és a funkciógombok működnek.
A sart/pause gomb ledje zölden villog.
Ha nyomom a start és a mellette található gombot akkor E51-es hibakódot ír a kijelző.
Ez elvileg triak zárlatot jelez.
A szivattyúk mágnes szelepek ajtó retesz teljesen élettelenek. A motor sem fordul semennyit.
Ötlete van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban?
Zanussi is használta ezt a panelt egyes gépeiben.
(#) Tityi válasza feppa20 hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Biztos,hogy ugyanolyan gumit raktál be,mint az eredeti?Szerintem a gumiforgácsolás egyáltalán nem normális dolog.Vagy nem kotyog a dob esetleg?
(#) lóri válasza botesz hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

A bizalomgerjesztő jelző csak idézőjeles, nem vettem volna ilyet, meg a kinézete is csúnya.
(#) botesz válasza dobo hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Megválaszoltad magadnak a kérdést.Motor triac hiba.Csere és próba.Egyébként ha ugrál akkkor valószínűleg elfáradtak a lengéscsillapítók is.
(#) botesz válasza feppa20 hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Egyáltalán nem normális akkor csinál ilyet ha nem mindenhol egyforma és és ferdén raktad rá.Tehát nem pont középen áll.
(#) Sendi válasza palko0125 hozzászólására (») Ápr 18, 2016 /

Helló. Megvan a hiba.Levettem a tetejét, a hátulját, mindent. Megnéztem a fűtőszál csatlakozása nem melegszik e . Semmi. Bekapcsoltam, mosott, semmi rendellenes melegedés. És a műanyag szagot csak érzem. A fürdőszoba kicsi, így minden jól érezhető. Mi volt az, ami melegedett? A villásdugó. Jól megvezetett.
(#) peterkolto hozzászólása Ápr 19, 2016 /

Üdv Urak,
van egy ilyen csodamasinám:
whirlpool awe9725
Tönkrement a szivattyú benne, típusa 68882/292079.
Tud valaki egy univerzális szivattyút ajánlani hozzá, ami jó?
Előre is köszönöm!
Következő: »»   412 / 586
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem