Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Így már én is jártam, csak nem lapossal síma pc táp venti, nálad egy picit bonyolódik a helyzet.
Csak növeld meg a fordulatszámot és jó lesz....
És egyből halkabb lett...megszünt a szélzaj is.
Ráadásul az áramfelvétele is csökkent.
Mai termés:
Kapunyitó motor összerak, próba: a láncnál enyhe szikrázás.....Hmmm... csak szedjük szét mégegyszer. Kicsit odacsíptem a kábelt LOL
A munkavédelmis meg főbelőtte magát, mikor meglátta.
Szerintem meg inkább a hajcsár főnök rúgott se*gbe valakit, hogy a drága villannyal fűtik a tarhonya ülését
Itt egy sokkal szebb példa, amikor megláttam nem akartam elhinni....
Érden, ismerős házat vett. Csak 1 példa a sok sz..ból: A bojlerhez menő vezeték (cca. 15 m) 4 helyen toldva, felváltva réz és alumínium! Ebből 1 kötés a falban, bevakolva.
Az semmi, nagyapáméknál telefonkábel van bevakolva, arról megy a bojler, immáron lassan 50 éve!
Az autó is csak akkor kerül a szerelőhöz ha már jelentkeztek a tünetek...
Szeretnék egy klasszikust idézni:
"-Ezt most innen vitte föl, vagy onnan hozta le?!
Hívtak, hogy erősen füstölt a falon a doboz, nem tudták eloltani, automatát lekapcsolták. Megnéztem, füstölt a réz alu drót összetekerésnél a szenesedett szigetelés, és pohárból öntötték rá a vizet, eloltani. Székre állva közvetlen közelről öntve, a fal tiszta víz volt. Megúszták. Régi eset.
Villanyszerelő cég által elvégzett munka "gyümölcse" és még az anyagot is mi szereztük be.
És az is érdekes, hogy pont 3x50 méter kábel kellett, 1 centi sem maradt
Ha legközelebb arra járok, fogok lőni egy képet, 21. századba épült irodaház, de hol a villanykapcsoló?? Mire megtaláltam, asztal lapja magassága altti dugaljsor szélén.
Logikus, mi van, ha törpék jönnek be.
Mennyire lehet "keveset használt" ez a Vidi, ha a bekapcsológombja fényesre kopott?
Vagy csak lekaparták róla?
Nem lehet, hogy eredetileg is fényes volt? Szerintem fémgőzölték, hogy jó legyen a vezetőképessége. Erre azért volt szükség, mert amikor hozzáértél, akkor egy áramkör lesüketítette a kimenetet, hogy ne legyen ki-be-kapcsolási koppanás. Ha jól emlékszem, nem a hangszórót kapcsolták le (ahogy azt ma tennék), hanem egy FET-el rövidre zárták a bemenetet.
Nekem úgy tűnik, hogy lefújták feketére és valami matrica szerűséggel feliratozták. De a betűből ítélve akár rotex is lehet.
A Very Well elég könnyen kopik a sarkokról, tehát akár igaz is lehet.
Az tény, hogy nincs a termék valami jó bőrben. Látszik, hogy lefújták, hiszen feketében sosem gyártották (akkor még az eloxált alu. volt a divat a Vidinél) Én csak a "fényes gombra" reagáltam.
Persze hogy lefújták! De miért? A gomb akkor sem attól kopott meg, hogy "keveset használt"!
Lehet, hogy volt rajta egy-két karcolás, amit így tüntettek el. Nem tudom, akarsz-e licitálni rá, de én egy ilyenért kb. egy fillért sem adnék.
Nem akarok, csak példának mutattam, hogy keveset használt.
Itt annyira nem jellemző, de van pár hirdetés, amire ráillik a leírás.
Idézet: „A gomb akkor sem attól kopott meg,” Most már valóban vicces és humoros.
Egy kicsit jobban megnézed, láthatod, hogy a bekapcsológomb sem az eredeti felületkezelt, hanem kopott.
Vagy Te jutalékot kapsz az eladás után? Ez pedig már nem vicces és humoros.
Remélem, senki se feledkezett meg róla: Ma a nyák napja van.
Nem, mert ma van az anyák napja!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |