Fórum témák
» Több friss téma |
Na igen. Elnézést, én voltam figyelmetlen, de azért kíváncsi vagyok ki az az SCS.
Köszönöm.
Én nem tudok ilyenről, persze attól még létezhet. De láthatóan a gugli sem ismeri, mint félvezető gyártót.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
Lehet, hogy elírták és SGS akart lenni.
Mint írtam, az STM, és az SGS ugyanaz a cég, az adatlapon ST. Olvasd már el amit linkeltem! Ott a cégtörténet.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
Igen olvastam amit írtál, és köszönm, a guglit is átböngésztem, de azért mert kíváncsi vagyok, még nem kell legorombítanod.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
STATS ChipPAC Pte. Ltd.
5 Yishun Street 23 Singapore 768442 Tel: 65-6824-7888 Fax: 65-6822-7822 Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
Hajdan (70') volt egy SGS-ATES olasz cég, talán ma már SGS-THOMSON a neve.
Ez abban az esetben igaz, ha feltételezzük, hogy a HQ-nál elírták az SGS-t, SCS-re.
Ha nem, akkor marad nagy valószínűséggel az általam említett STATS ChipPAC Singapore (SCS) nevezetű cég.
Eszemben sincs vitatkozni, csak egy kis történelmet idéztem.
De, ha jól olvasom, nem félvezető gyártó cég, hanem szolgáltatásokat nyújt félvezető gyártó cégek számára, például csomagolás. Meglehet innen került a HQ első oldalára, de ha tovább lapozunk, feltűnik az STM, mint gyártó, ill. a linkelt adatlapon már ST szerepel.
Egyébként biztos arról van szó, évek során többször váltott tulajdonost, és nevet.
Azért a csomagoláson kívül van még ott más is. De mindegy is, Kínában annyi minden van, sosem találjuk meg a valós gyártót. Az adatlap pedig nem mérvadó, bárhonnan csatolhatták hozzá pont azt. Pl mert nem találtak mást. Másrészről simán lehet elírás is, mert a googlebe beírva az "SCS BUX48A"-t valós találatod ad vissza SCS megjelöléssel, de az adatlap már SGS ír. OCR program és/vagy emberi hiba. A HQ-t kellene megkérdezni továbbiakban.
Ha 230V-ot akarsz kapcsolni vele, akkor csúnyán nagyot fog csattanni, ha a nullát is rákötöd, ugyanis a visszajelzője 12V-os. Ha 12V-ról beszélünk akkor azt testnek hívják.
Szervusztok!
(Nem) megy ez nekem: ECO3020 dióda még mindig nincs meg. Új: Texas!(a logo rajta) SN49710P, de Texaséknál nem ismerik. Ez is 2 valami egy tokban, de mi? Köszönöm: Kálmán
Köszönöm!
Sajnos rosszul látható; főleg a 6. láb, mi? Az 5. lábat sem látni, hova megy. A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2016
A 49711-et használtam, az ennek a 60-as osztású párja.
Köszönöm; az 50-es osztó lejött, de az ábra gyatra.
Azért küldtem a tesójáról a rajzot, ugyanaz a bekötés...
Szóval a 6. láb is mehet a testre. Valami krix-krax van oda írva.
A dióda talán: Bővebben: Link
Sajnos nem, mert olyan, mint egy BY299.
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A mai napon találtam 2db Colombo-e nevű készüléket. HA jól tudom ezek a készülékekkel meg lehet találni elvileg a falban a vezetéket, de ha nem erre való akkor elnézést én úgy halottam. Sajnos egyik sem működik a sárga dobozú bekapcsoláskor a led villan egyet és ennyi vezeték közelében sem világít, új elem van benne, a kapcsolása már javított újabb kondik vannak benne. A másik fekete dobozú meg kondi cserére szorul, de elvileg az sem működött. HA lehetséges szeretném megjavítani őket, esetleg találhatok hozzájuk kapcsolási rajzot ?
A maradék képek.
Van két egyforma kütyüd, kb 5-6 alkatrésszel. Vissza kéne rajzolni a nyákról (max. 10 perc) !
Rajzot nehezen fogsz találni, már csak azért is mert elég régi a cucc, az internet előttinek nézem. Ami jól látszik, hogy a fekete nyákját megette az enyészet, ott drótozni is kell. (a másik nyákjáról nem mutattál képet)
Hali!
Kemény szőrű fogkefével jól át kell pucolni. A 7704-es képen két helyen tisztán látható szakadás.
Szia!
Hiányzik mindkettőből a ferritrúd, aminek a középső részén van az érzékelő tekercs. Azzal a kis darab kék színű vezetékkel nem is fog működni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |