Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Nálam néhány hete (3-4) a PC (Gigabyt GA-M61PME-S2P) hangereje folyamatosan halkul, már 100 %-on van a hangerő, de szinte alig hallani. A hangkártya beállításai is fullon vannak, de semmi erősödés. Szerintetek lehet ennek az oka, hogy egy külön merevlemezre feltettem egy Linuxot Mint 13-at? mert ott még tűrhető a hangerő. Amúgy hogyan lenne célszerű a Linux eltávolítása? Elég hogy a merevlemezt formázom, és a Win 7 telepítőlemezen futtatom a Windows javítást? Előre is köszönöm a válaszokat.
Próbáld már ki egy másik hangszóróval, vagy fejhallgatóval, mert roppant gyanús, hogy nem a Linux az oka..
A fejhallgató még halkabb. Másik hangszóróm nincs.
Sziasztok!
Most, hogy itt a kánikula, s a szobámban az emeleten forróság van, a kis x220-as ThinkPad-em ventije állandóan fúj, nagy erővel. Ugyan ezt tapasztaltam, amikor télen bedurrantottam a fás kazánba, és forróság volt. Mi lenne a megoldás? Cooler pad? Az a probléma, hogy ez a gép picike, 12,5"-os, s én csak nagy pad-eket láttam még eddig a boltokban.
Hacsak nem ágyon használod sokmindent nem tehetsz. Csak ne tedd takaróra, lepedőre és semmi ilyesmire, hogy ne takarja el a ventilátor szívónyílását semmi és szöszt se tudjon beszívni. Egyébként nem feltétlenül probléma, hogy dolgozik benne a ventiáltor, ez a meleggel jár. Hűtőpaddal próbálkozhatsz, de szerintem attól még meleg marad a szobában.
Nálam ilyet sosem csinált a 10, a vinyót sem tekergeti, de úgy jártam a programok telepítésével való próbálkozások után, hogy folyamatosan 70-80%-on ment a proci. Megnéztem, valami sentineldrv vagy hasonló exe dolgoztatta, amit nem is tudtam letörölni csak csökkentett módban. Azóta nálam is hasonló elfoglaltságok vannak.
Szét kell szedni, tele lehet kosszal rendesen, meg ha van gyárilag hővezető trutymó a procin akkor azt is el kell távolítani (cserélni) mert semmit nem ér, beszárad, aztán inkább szigetel mint vezet.
Nekem a 10 colosban is csak akkor pörög fel ha igénybe van véve a proci.
Az lehet, hogy a pasztázás ráférne, csak sajnos semmi eszközöm nincs itthon hozzá. Több mint 4 éves darab, télen lett utoljára fújatva. (kompresszorom sincs).
Ha egy egyszerűbb játékot futtatok, már akkor is eléggé begyorsul a hűtés, meg ha HD videot nézek, akkor is. Buvarruha: köszi a válaszodat. Igyekszem a takarót mellőzni. Igazából még sosem volt hűtőpadom. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2016
Csak tegyél alá egy kemény borítójú konyvet, én például LCD kijelzőből bontott plexit szoktam alá tenni.
Én is könyvet szoktam használni, vagy úgy, hogy a térdeimre rakom, és a hűtőrácsos rész a levegőben van.
Egyébként az újrapasztázás jó ötlet, de csak minőségi pasztával és addig ne szedd szét amíg nincs paszta. Bővebben: Link Áldozz rá egy keveset a notiknál nincs olyan mértékű szorítás mint a tranzisztoroknál, ezért a jó paszta 5-10°C-al is alacsonyabb hőt produkálhat, mint az átlagos fehér paszták.
Sikerült egy képet csinálnom , miről is van szó.Mondjuk itt DVD lemezről történik a beolvasás , de HDD-ről is ilyen jelenséget produkál.(látható hogy csak a KMP ikon látszik, a többinek csak a helye.)
Ahhaaam... akkor ezek szerint "előléptették".
Bár ettől még szerintem nem ér többet, mint korábban. Köszi a helyreigazítást! Üdv.: PLaci
sziasztok
Egy olyan problémám adodott egy PC-vel hogy WIN7 alatt a Firefox és a Chrome böngésző is elindítás után egyből kék halált ad. A gépösszeállítás a következő: Asrock V4P88 alaplap, Intel Pentium 4 3Ghz processzor, 1Gb RAM, Nvidia AGP-s videokártya,40Gb Maxtor winchester Lett már cserélve RAM,winchester, tápegység,videokártya. Ezek után már csak az alaplap maradt és a proci. Azt nem értem hogy miért pont csak a böngésző elinditásakor csinálja ezt. Előre is köszönöm a segítséget. Tivadar
Ha más nem használja a hálózatot, akkor lehet a lan is hibás. Mit ír amikor bekékül?
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2016
Más gép is használja a hálózatot, meg táblagép és mobiltelefon is. Ez a gép usb-s wifi vevőn használja vagyis használná a netet ha müködne. Internet exlorer 8as versioval megyeget a böngészés csak kicsit lassu.
A te géped fagy, tehát nyílvánvaló, hogy a Te gépedről van szó és a te gépedben lévő (mint utólag kiderült) wifi kártyáról, amiknél tipikusak ezek a tünetek, tehát már bátran merem álítani, hgy a wifi adapterrel van baj, ami a Te gépedben van, tehát nem a routerben vagy bármi másban.
Ma ki fogom próbálni wifi nélkül, odaviszem a gépet ahol lan kábel van és azzal próbálok csatlakozni a netre.
Sziasztok
Hozám került egy Hp 655, újraraktam és most van az a problémám hogy nem "működik" az audio illesztő (vagy azt írja hogy realtek digital output vagy hogy digitális hang SPDIF) ha meg sikerül úgy telepíteni hogy a jó driver kerül fel akkor meg egy ujraindítás után megint azt írja hogy "nincs csatlakoztatva hangszóró vagy fejhallgató" Ezt hogy tudom megoldani? Idézet: Ez meg honnan származhat? „újraraktam”
Bocsi nem értem
Azt úgy értettem hogy újra felraktam rá a win7-et
De ne akadjunk fel ezen kérlek, hétfőre meg kéne hogy legyen, segíts légyszi (vagy valaki)
Szia az eszköz kezelőben nincs véletlen ismeretlen eszköz? illetve a hp honlapjáról drivereket szed le.
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2016
Van ujraindítás után, aztán telepítődi, fent a zárójelben említettek közül valamelyik
Tudom banális kérdés, de van bedugva csatlakozó a kimenetre?
Mert ugye, azt mondja, hogy nincs. Pl, a céges gépem is olyan volt W7-el, hogy ha ment a zene, és közben kihúztam egy pillanatra is a jack csatit, akkor rögtön megszüntette a windows a hangeszközt (letiltotta a kimenetet amíg nem volt bedugva semmi).
Ezek után is van még ismeretlen eszköz?
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2016
Nem az egyébként nincs is csak ameddig az illesztő telepítődik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |