Fórum témák
» Több friss téma |
Sajnos ezt nem tudom kipróbálni, mert horvátországban található az eszköz. Azért tudok csak ennyire hiányosan fogalmazni, mert telefonon kaptam az információkat. Teljesen értetlenül állok a probléma előtt.
Pedig ezzel kiszűrhető lenne , hogy mis is valójában a hiba .Csak egy másik kábel kellene , és egy próba a másik porton. .
Csak feltételezem, hogy a többi port is halott lehet, mert cserélték a modemeket. Állítólag nagyon büdösek voltak és füstöltek is. Estére ígértek képeket.
Lehet
Esetleg nem FTP (árnyékolt UTP) kábel van közöttük és egy böszme földhurok? Anno jártunk így modemnél ilyen kábellel, meg USB kábellel való csatlakozásnál is, bár az nem égett el, de a monitort is zavarta és melegedett is...
Ha RB750UP, akkor igen.
Mellesleg az egyik kedvenc pici routerem volt, most is van az asztalon ketto belole Anno az volt a legegyszerubb (es legolcsobb) eszkoz internetes tavvezerlesre...
Sima Belden Cat5e kábel kb 15méter. Nem gondolnám huroknak. Két éve működik (működött) a rendszer. Egy DVR távoli elérése volt megoldva. Azért kellett a MikroTik, mert a szolgáltatós modem elég gyakran került cserére és a konfigokat a telekom nem állította be (nem is az a dolga). Létre lett hozva egy VPN ami az itthoni 2011-hez csatlakozik és akár hányszor cserélték a modemet a VPN mindig felépült.
Passzolom a pontos típust. A gyári adaptere van felhasználva és a DC csatlakozón kapja a tápot. Ha jól emlékszem a modem LAN aljzataiban hiányoznak a 4-5-7-8-as lábak.
Sziasztok, tudtok ajánlani egy olyan programot PC-re, amivel egy szervert és a kommunikációt lehet tesztelni, monitorozni? Olyasmit mint a docklight, csak nem soros portra, hanem IP címre.
Pl: ha elküldök eg GET kérést, akkor lássam mit ad vissza a szerver.
A válaszom zsoltee0001
Átvittem a gépet a szomszéd szobába és már ott semmi jel nincs. A válaszom uniman A routeren a V4 freewarevan a legujab
Egy próbát kellene tenned bármilyen külső USB WiFi vevővel...bár, ha mobiltelefonos WiFi vétellel is ugyanez a helyzet, akkor valami más hiba lehet.
Pl.: mivel a routered fix antennás, talán szakadt annak a vezetéke ?
Sajnos nincs usb wifiwevőm mert ami volt anyuéknak adtam a gépel együt
Ezt meg tudod oldani?: "Ha most vásároltad, akkor talán vissza kellene vissza vinni a boltba és kicseréltetni..." Talán valóban "gyári hibás". Választhatsz helyette egy 54 Mbps, de "Extended Range" típust...
Nem tudom pontosan mire gondolsz, esetleg ezt ezt ki lehet próbálni.
Ezt ismerem, cégnél használjuk. Hálózati analyzer program. Ez nem olyan.
Valami olyan terminál szerű programot keresek, amiben lehet szervernek adatot küldeni. PL: GET /data/valami HTTP/1.1 Host: 192.168.0.123 Connection: close Ha ezeket a programmal elküldeném a szervernek, akkor a választ látnám mit küld vissza. Ez egy GET kérés volt, tudom ez megy böngészőből is, de nem szabványos GET kéréseket akarok küldeni, hanem bármit. Küldök egy szót a szervernek, hogy "mennyi" Visszaküldi, hogy "sok". Valami ilyesmi kommunikációt akarok tesztelni vele.
AutoIt! script írása szóbajöhet? Elég sokoldalú nyelv.
Kétfajta Wifi netet lehet beállítani. Az egyik, a Wifi-free , az valóban lassú.
A másik Wifi beállításnak gyorsnak kell lennie.
Szia nem hanem antenna hungáriás azaz helyi internet
Bocsi, de ezt nem így értettem, hanem fogod a routert és a lapost elviszed valahova, tök mindegy 10 utcával arrébb és ott próbálod.
Üdv
Na jó let a netem van it az enyém közelébe 4 wifis router mindegyik 6 csatornán az enyém is ezen a csatornán volt. most jelenleg a 13 csatornán van
A mikrotik CAPsMAN-t használta már innen valaki? Mennyire stabil, ill. mennyire megbízható dolog ez?
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Wifi kártya vásárlás előtt állok. Túl sok pénzt nem szeretnék rá áldozni mert csak a próbatermünkbe lenne egy XP-vel futó számítógépbe.(ritkán lenne használva netezésre) A wifi forrása kb 60m re van és két fal van közben. Telefonnal nagyon gyenge a vétel, de érzékeli.Ezek közül esetleg?:Bővebben: Link
Szia!
Ha wifi és messze van, akkor USB- adapter. Nagy teljesítménnyel és bizonyos mobilitással rendelkezik. Bővebben: Link.
Köszönöm a válaszodat!Valóban nem rossz ha mobil a dolog. Ezek az usb kütyük is megbízhatóak? Sajnos nincs tapasztalatom a témában.
Nagyon sokáig neteztem ilyennel, 100m-re lévő hotspot-ról. Az a nyitja, hogy a CD-jén lévő power control-os drájvert is fel kell telepíteni. Érdemes hosszabb USB-kábelt használni és a legjobb kapcsolatot biztosító helyen elhelyezni a számítógép körül.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |