Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » WiFi / WLAN alapkérdések

Témaindító: Tomszy, idő: Aug 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   45 / 64
(#) levaitamas válasza eyess hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Sajnos ezt nem tudom kipróbálni, mert horvátországban található az eszköz. Azért tudok csak ennyire hiányosan fogalmazni, mert telefonon kaptam az információkat. Teljesen értetlenül állok a probléma előtt.
(#) eyess válasza levaitamas hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Pedig ezzel kiszűrhető lenne , hogy mis is valójában a hiba .Csak egy másik kábel kellene , és egy próba a másik porton. .
(#) levaitamas válasza eyess hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Csak feltételezem, hogy a többi port is halott lehet, mert cserélték a modemeket. Állítólag nagyon büdösek voltak és füstöltek is. Estére ígértek képeket.
(#) Doky586 válasza levaitamas hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Idézet:
„A hiba jelenség az, hogy kigyullad (...) és füstöltek is. Estére ígértek képeket.”

pl ilyeneket..? LINK LINK
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2016
(#) levaitamas válasza Doky586 hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Lehet
(#) Inhouse válasza levaitamas hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Esetleg nem FTP (árnyékolt UTP) kábel van közöttük és egy böszme földhurok? Anno jártunk így modemnél ilyen kábellel, meg USB kábellel való csatlakozásnál is, bár az nem égett el, de a monitort is zavarta és melegedett is...
(#) cua válasza levaitamas hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Ha RB750UP, akkor igen.
Mellesleg az egyik kedvenc pici routerem volt, most is van az asztalon ketto belole
Anno az volt a legegyszerubb (es legolcsobb) eszkoz internetes tavvezerlesre...
(#) levaitamas válasza Inhouse hozzászólására (») Júl 12, 2016 /

Sima Belden Cat5e kábel kb 15méter. Nem gondolnám huroknak. Két éve működik (működött) a rendszer. Egy DVR távoli elérése volt megoldva. Azért kellett a MikroTik, mert a szolgáltatós modem elég gyakran került cserére és a konfigokat a telekom nem állította be (nem is az a dolga). Létre lett hozva egy VPN ami az itthoni 2011-hez csatlakozik és akár hányszor cserélték a modemet a VPN mindig felépült.
(#) levaitamas válasza cua hozzászólására (») Júl 12, 2016 /

Passzolom a pontos típust. A gyári adaptere van felhasználva és a DC csatlakozón kapja a tápot. Ha jól emlékszem a modem LAN aljzataiban hiányoznak a 4-5-7-8-as lábak.
(#) Panhard hozzászólása Júl 17, 2016 /

Sziasztok, tudtok ajánlani egy olyan programot PC-re, amivel egy szervert és a kommunikációt lehet tesztelni, monitorozni? Olyasmit mint a docklight, csak nem soros portra, hanem IP címre.
Pl: ha elküldök eg GET kérést, akkor lássam mit ad vissza a szerver.
(#) golem hozzászólása Júl 17, 2016 /

A válaszom zsoltee0001

Átvittem a gépet a szomszéd szobába és már ott semmi jel nincs.

A válaszom uniman

A routeren a V4 freewarevan a legujab
(#) uniman válasza golem hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Egy próbát kellene tenned bármilyen külső USB WiFi vevővel...bár, ha mobiltelefonos WiFi vétellel is ugyanez a helyzet, akkor valami más hiba lehet.
Pl.: mivel a routered fix antennás, talán szakadt annak a vezetéke ?
(#) golem válasza uniman hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Sajnos nincs usb wifiwevőm mert ami volt anyuéknak adtam a gépel együt
(#) uniman válasza golem hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Ezt meg tudod oldani?: "Ha most vásároltad, akkor talán vissza kellene vissza vinni a boltba és kicseréltetni..." Talán valóban "gyári hibás". Választhatsz helyette egy 54 Mbps, de "Extended Range" típust...
(#) golem válasza uniman hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

majd megnézem hogy mit tehetek vele
(#) ktamas66 válasza Panhard hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Nem tudom pontosan mire gondolsz, esetleg ezt ezt ki lehet próbálni.
(#) Panhard válasza ktamas66 hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Ezt ismerem, cégnél használjuk. Hálózati analyzer program. Ez nem olyan.
Valami olyan terminál szerű programot keresek, amiben lehet szervernek adatot küldeni.
PL:
GET /data/valami HTTP/1.1
Host: 192.168.0.123
Connection: close

Ha ezeket a programmal elküldeném a szervernek, akkor a választ látnám mit küld vissza.
Ez egy GET kérés volt, tudom ez megy böngészőből is, de nem szabványos GET kéréseket akarok küldeni, hanem bármit. Küldök egy szót a szervernek, hogy "mennyi" Visszaküldi, hogy "sok". Valami ilyesmi kommunikációt akarok tesztelni vele.
(#) nedudgi válasza Panhard hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

AutoIt! script írása szóbajöhet? Elég sokoldalú nyelv.
(#) Panhard válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Ezt nem ismerem. Megnézem..
(#) gyuszo válasza golem hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

UPC neted van ?
(#) gyuszo válasza golem hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Kétfajta Wifi netet lehet beállítani. Az egyik, a Wifi-free , az valóban lassú.
A másik Wifi beállításnak gyorsnak kell lennie.
(#) golem válasza gyuszo hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Szia nem hanem antenna hungáriás azaz helyi internet
(#) cua válasza Panhard hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

curl
Ennel jobb nincs.
(#) zsoltee0001 válasza golem hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Bocsi, de ezt nem így értettem, hanem fogod a routert és a lapost elviszed valahova, tök mindegy 10 utcával arrébb és ott próbálod.
Üdv
(#) golem válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Na jó let a netem van it az enyém közelébe 4 wifis router mindegyik 6 csatornán az enyém is ezen a csatornán volt. most jelenleg a 13 csatornán van
(#) Skori hozzászólása Júl 20, 2016 /

A mikrotik CAPsMAN-t használta már innen valaki? Mennyire stabil, ill. mennyire megbízható dolog ez?
(#) Nagy Tamás hozzászólása Júl 22, 2016 /

Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Wifi kártya vásárlás előtt állok. Túl sok pénzt nem szeretnék rá áldozni mert csak a próbatermünkbe lenne egy XP-vel futó számítógépbe.(ritkán lenne használva netezésre) A wifi forrása kb 60m re van és két fal van közben. Telefonnal nagyon gyenge a vétel, de érzékeli.Ezek közül esetleg?:Bővebben: Link
(#) kadarist válasza Nagy Tamás hozzászólására (») Júl 22, 2016 /

Szia!
Ha wifi és messze van, akkor USB- adapter. Nagy teljesítménnyel és bizonyos mobilitással rendelkezik. Bővebben: Link.
(#) Nagy Tamás válasza kadarist hozzászólására (») Júl 22, 2016 /

Köszönöm a válaszodat!Valóban nem rossz ha mobil a dolog. Ezek az usb kütyük is megbízhatóak? Sajnos nincs tapasztalatom a témában.
(#) kadarist válasza Nagy Tamás hozzászólására (») Júl 22, 2016 /

Nagyon sokáig neteztem ilyennel, 100m-re lévő hotspot-ról. Az a nyitja, hogy a CD-jén lévő power control-os drájvert is fel kell telepíteni. Érdemes hosszabb USB-kábelt használni és a legjobb kapcsolatot biztosító helyen elhelyezni a számítógép körül.
Következő: »»   45 / 64
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem