Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Most van (volt) a Puskás technikumban.
Nem volt nagy durranás. Ha arra rákeresel az ismert keresőkben, hogy "puskás börze", akkor mindig van találat. HA5KHC (ha jól tudom) az autentikus forrás, meg Kálmán ![]()
Én 2 hete voltam, félház sem volt
![]()
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül 10mm2-es ALU vezetéke? Lehetőleg tömör és fekete/kék. Olyan 6 méter kellene, akár 3m fekete és 3m kék.
Rövidebb, de vastagabb nem jó?
Átmérő 5.5 mm (azaz 16 mm2) : - fekete 2.5 menet, 50 cm átmérő - kék 1.5 menet 50 cm átmérő Hirtelen ennyi maradékom van...
Sziasztok!
Jól tudom, hogy most szombaton Szolnokon lesz a rádióamatőr börze? Hol szokott lenni? Érdemes menni, akár árulni is?
Az átmérő, és a keresztmetszet nem stimmel. Bár, ha szigeteléssel mérted, akkor pont 10 kvadrátos.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2016
Lehet, hogy jó lenne. A 10mm2 lenne az igazán tuti. A méretek alapján megfelelő is lenne a hossza. Esetleg a mostani börzére jösz?
Idézet: „Az átmérő, és a keresztmetszet nem stimmel. Bár, ha szigeteléssel mérted, akkor pont 10 kvadrátos.” Stimmel az, mivel a "nettó" vezetőt mértem... Morcos is lennék, mert annó 16-osnak vettem ![]() Mindegy, kiviszem szombaton, és majd megnézi bakos13gab, úgyis neki kell...
Rendben. Köszönöm előre is. Mikor érsz kb.?
Korán szoktam menni, mert utána bevásárlás, ebéd főzés, stb.
![]() Szerintem 9-kor már/még ott leszek...
Rendben. Én 8 körül ott leszek.
Má' a számolás sem megy nekem. D2×Pí/4=5.5×5.5×3.1415/4=30.25×3.1415/4=~23.75mm2
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2016
Idézet: „Hol szokott lenni?” Egyszer voltunk (2015), akkor a "kempingben" volt. Erdős részen a fűben álló nagy antennás autókkal szemben. Helybeliek nagyon nem tudták, hogy van ilyen... Egyébként jó volt ![]()
Igazad van. Akkor ki sem viszem, mert bakos13gab-nak nem ez kell.
Körülnéztem a pincében, de nekem sincs már. A megtévesztő a fekete koax volt.
Ez nagyon vastag, de azért köszönöm.
Csak most, csak neked, megmértem a volt ruhaszárító kötelet
![]() Alu, fekete, nettó keresztmetszet ~3.5mm. Bedobom azt is csomagtartóba ![]()
Hej, ha ez (mégis) az átmérő lenne, akkor pont ~10 kvadrátos lenne. Ha az átmérője ~2.15 mm, akkor karcsú ("nettó keresztmetszet 3.5mm2").
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2016
Elnézést mindenkitől, de magamat is félrevezettem!!!
Szolnokon a börze egy hét múlva, július 30-án lesz!!!
Sziasztok! A Puskás nosztalgia börzéken kinn szokott lenni egy eladó aki bosch szerszámgép akkumulátorokat árul. Vettem tőle egy akkumulátort, amire azt mondta, hogy tuti hogy jó, de nem az. Nem tudja valaki az Úr elérhetőségét véletlenül. Azt mondta hogy garanciát vállal az akkumulátorokra, visszavinném neki. Valószínűleg a következő nosztalgia börzén ismét eljön, de az csak Novemberben lesz.
A Börze naptárban elírás van: Nov 5- szombat, börze; de nem lehet Nov. 19-e vasárnap?, a Nosztalgia.
Nem tudja valaki hogy a HE találkozón, ki volt az aki UV-lápákat meg ipari hőérőket árult?
A találkozó képei között megtaláltam, de nem látszik a neve, sárga pólót viselt.
De igen. BEMcorp néven fut.
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2016
Tisztelt Moderátorok!
A topik feljécében, egy sárga mezőben (ahogy más topikok esetén láthatjuk) meg lehetne jeleníteni az időpontokat tartalmazó oldal linkjét A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2016
Köszi!
meg is veszem tőle az összeset!
Az összes mit ?
A hőérőket leginkább, meg az UV lápákat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |