Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Ha egy laptop (asus x550cl) elindul, mert a ventillátor meg a hdd aktív, de nincs kép akkor mi van? Mármint mi az oka és hogy tudom megcsinálni?
Először próbáld meg a ramot kivenni, megtisztítani az érintkezőket, majd visszatenni. Az asusnak régen voltak már alaplaphibás szériái reméljük ez nem az.
Ez annyira nem régi széria
Azthiszem 2012es vagy '14es A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2016
Egyszerűen meghalt valami jó eséllyel, ennyi infóból elég nehéz megmondani, hogy mégis mi baja lenne, legfeljebb azt lehet megválaszolni, hogy te azt sehogy sem tudod megcsinálni.
![]()
Egy külső monitorral egy próbát megérhet.
Hali!
Ki lett véve a gf 210-es kártya de ma megint össze omlott . A chipset Intel g33/31 . Megint youtube.on ment el . Van ötlet?
Már régebben igen nincs hiba . Most a vírusirtót veszem le . Az a rossz hogy véletlen szerűen jön elő a hiba , és így nagyon nehéz behatárolni.
Meg lehet próbálni, egy teljesen új win telepítésével is, vagy akár valami boot cd-s winnel, ha akkor is előjön, hardver, ha nem akkor egy win újratelepítés és minden ok.
Egyenlőre megnézzük így, meddig bírja a saját védelmével.Ugyan az a telepítés mint az enyém és ez még egyszer sem omlott össze . Majd kiderül .
Köszi!
Milyen alaplapról van szó? Kondenzátorok rendben vannak a ram és az alaplapi lapkák környékén? Egyenlőre ne telepíts windows-t.
Hali!
ASUS P5KPL-AM EPU kb 5-6éves . Nem régen mikor előjött ez a hiba akkor rendben volt. Megközelítőleg 3 hónapja csinálja , de nem folyamatosan. Várok a telepítéssel . Most szólt a Lányom hogy a defender két Hacktoolswin32 vírust talált. Most megint várunk.
Ó ezek sajnos problémás darabok, találkoztam már néhánnyal, a kondenzátorokat megnézném jó alaposan.
Áthoztuk a gépet most kap egy RAM tesztet meg ami kell. Sajnos hallottam a problémájukról A lányom szerint csak a 8.1 alatt bohóckodik de szerintem a 7esnél is csinálta. XP alatt biztos hogy nem .Már nem vette fel az illesztő programot sem, lehet mégis csak pakolás lesz a vége. A ramoknak viszont nem egyezik meg a késleltetési idejük
DIMM1: Kingmax KLDD48F-B8KW6 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Nanya M2Y2G64TU8HG5B-AC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2016
Sziasztok
Ha új gépet szeretnék de még nincs meg a rávaló akkor inkább egyesével vegyem meg az alkatrészeket vagy várjak vele és amikor megvan rá a pénz akkor egyben? (Csak ha mondjuk most vennék pl egy gtx 750 ti-t akkor az most jó de lehet hogy később a 980 olcsóbb lesz)
A Windows, amit telepítettetek az 32 bites, valamint milyen processzor van az alaplapban ?
Az alaplap, a memória, ha Core2 duo proci van benne Win 10 32 bites verzióval el kell, hogy menjen annak ellenére, hogy 9-10 éves intel 775 alaplapról van szó. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2016
Postával mindenképpen spórolsz. Az is biztos, hogy később mindennek megy le az ára. Viszont ha külön veszed, akkor könnyebb eladni a külön-külön garis papír miatt(nálam ez is egy szempont)
Én most raktam össze kb. 100k-ból egy gépet használt alkatrészekből. Egyedül az ssd új. Fx 8320, alpenföhn matterhorn, gigabyte 990xa-ud3, radeon hd 6970, accelero xtreme IV, gskill ripjaws 2x4gb, hyperx fury 120gb, corsair tx650
Én összevárnám a rávalót, és még akkor is vehetsz minden alkatrészt külön számlára(külön garijegy).
Viszont amit ma megveszel, és a polcra raksz pihizni, később valószínűleg jóval olcsóbban megveheted( és nem utolsó sorban akkor indul majd a garija, nem x hónappal előtte, minthogy egyáltalán használnád).
Igen erre gondoltam én is
Odd-t, hdd-t meg ssd-t nem akarok venni mert azokat megtartom a mostanimból meg még a cpu coolert egyébként minden mást újat (nem teljesen új gépet akarok. Csak majdnem ![]()
És egy Gtx 750 ti - core i5 6500 kombóhoz elég 500w-os táp?
Bőven... de az imént még egy 650-es corsair volt a célpont.
![]()
Nekem? Mikor?
![]()
Igazad van, gerlemaci írta.
És a crossfire hidat csak amd-s videokártyáknál lehet használni vagy nvidianál is?
És a dual-graphics-ot lehet két különböző kártyával használni? (Gtx 750 ti + gtx 650?)
Nvidiánál SLI-nek hívják a többkártyás megoldást. Ez általában csak két egyforma kártyával megy(vannak kivételek). Az SLI sokkal rosszabbul skálázódik, mint a Crossfire.
A többkártyás rendszer hátrányai: micro shutter, nagy fogyasztás, nem minden játékkal kompatibilis. A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2016
Meg nem art elgondolkozni, hogy megeri e. Dupla fogyasztas, de ki is hasznalod? Fogadok nem. Dupla penz, akkor inkabb egy erosebb vga. Stb...
Sziasztok. A gépem már néha negyedóra resetelgetés, újraindítgatás után bootol be. Ezt okozhatja az alaplapi elem lemerülése, vagy csak egyértelműen Hard Disk probléma? (Read error néha, időnként különböző pontig sikerül a betöltés.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |