Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem nem ( legalábbis ez a tapasztalatom). A W7 nagyon stabil és sok régebbi program is megy rajta, ami sajnos a W8.1 ill a W10-re nem mondhato el.
A 8-ra semmiképpen mert az még olyan sincs mint a 10. Nekem volt 8.1-em, kb 2 hetet ment majd már be sem bootolt. Most van egy régi 10-em, ami még az első szériákból való, ez kb. 2-3 hónapja megy, most kezd döglődni (néha eldobja a wifit, kikapcsoláskor újraindul, meg van hogy az avira 2 percenként nyöszörög mert a win könyvtárban egy csomó fájl szeretne önálló életre kelni ).
Van legújabb 10-em is, azt még nem próbáltam, de muszáj lesz mert ezen a lapon csak az megy rendesen, a 7 már nem. De az is lehet hogy felrakom rá a 7-et, és ingyenesen frissítem a 10-re online. A 7 az meg ment az asztali gépemen 4 évig, hogy meddig bírta volna még nem tudom mert vinyót cseréltem... Illetve használnám a 10 alatt az oracle virtuálbox-át, mert azt írják hogy egy az egyben ugyanaz ha rátelepítek oda egy xp-t, mint ha xp-s gépem lenne. Frászt. Ami megy egy xp-s gépen (pl. autodata 3.40), az ugyanazzal a box alá tlepített xp-vel el sem indul.
Tévedés! Bővebben: Link
Lehet ingyenesen frissíteni? Igen.
07.29.-e elmúlt, és még mindig lehet ingyenesen frissíteni, varez nélkül. Azt nem tudom meddig, de jelenleg lehet.
Frisíteni lehet, de az már erősen kérdéselt, hogy rendesen liszenszelt lesz-e, eddig is lehetett a warezolt verziókat is frissíteni, de attól még nem lett eredeti.
Sziasztok. Egy pár nap eltelt. Elég sokan írtak már ide azóta, de azért most ide írom: Teljesen táp hiba volt az egész, azóta kifogástalanul megy a gép, mindenkinek köszönöm, aki a táp cserét felvetette. (Csak úgy zárójelben jegyzem meg, lehet, hogy most kapta meg az eredeti tápját, mert amikor ideadták a gyerekek a két gépet, a jobb házba betettük a "jobb" alaplapot, stb. nem tudni, eredetileg mi melyik géphez tartozott.)
Sziasztok
Installáltam a gigabyte appcentert meg az easytune-t és voltak driver frissítések, azokat telepítettem és most amikor belépek a windowsba kb félperc múlva kélhalál Folyamatosan. Mit csináljak?
Indítsd csökkentett módban és töröld le azokat amiket felrakott. Amúgy az ilyen gyártói szoftverszornyűségeket jobb elkerülni.
Szia, Sajnos ATA-s és nem SATA-s a merevlemez dugasza.
A gép ma reggel új gazdát talált. Köszönöm szépen mindenki segítségét!
De az asus-nál mért működik jól ez a "gyártói szoftverszörnyűség"?
Asus alaplapon az AI suite az jól működik (Nem oc-re akarom használni csak fan tuningra ami asuson megy)
Mondanám, hogy azért, mert az ASUS, a másik meg gagyibájt, amit okkal hívok így, de én az ASUS szoftvereit is kerülöm.
De pl a gigabyte vkártyái (tapasztalatom szerint jobbak) mint az asus-osak/amd-sek/radeon-osok
Bár ez lehet csak az én véleményem Gigabyte párti vagyok de azért azt a nagyobb stabilitást tényleg érzem az asus-nál Szerintem azért a gaming gigabyte alaplap jobb lesz valamivel Stabil állítólag (g1 gaming) A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2016
Egyébként az igaz hogy pl a gigabyte oc guru is pocsék, attól is kékhalált kapott ha alkalmazni akartam a változtatásokat (akkor is ha nem változtattam semmit)
Nekem se vga, se alaplap, se táp nem jött be ettől a gyártótól. VGA-k megsütötték magukat, alaplapok sorra haltak, melegedés és egyéb hibák miatt, tápok hol mentek, hol nem....
Tehát ennyit a márkáról Kivételesen, támogatom Buvarruha véleményét
Az AMD az teljesen más, ők VGA csipeket gyártanak, nem alaplapokat. Az ASUS kártyáinál biztos, hogy nem jobbak a gagyibájt szörnyűségei. Az ASUS általában drágább az összes többinél, de okkal.
Akkor Asus b150 pro gaming d3 vagy asus z170-p d3?
Üdvözletem!
Egy kérdésem lenne, van egy alaplap ami s775 foglalattal és bizonyos processzortámogatásokkal rendelkezik, ha figyelmetlenségből, de ugyan csak 775-ös tokozású processzort teszünk bele, de az a gyári ajánlások szerint nem támogatott, akkor a lap az nem indul el ugye? Történet : Kaptam egy P5K Deluxe lapot kipróbálásra. Tudtam, hogy van itthon 775-ös processzorom, de amit nem tudtam, hogy CELERON D 336 . Ezt tettem bele próbára a lapba. Néha a bekapcsoláskor egy pillanatra megmozdult a hűtőventi, de más semmi. Már visszavittem a lapot, de nem hagyott nyugodni a dolog és megnéztem utólag a processzoror típusát és az nem szerepel az ASUS támogatott processzorok listájában. Van rá esély, hogy kompatibilis processzorral elindulhat? Akié a lap az sem tudott mondani róla semmit, úgy van vele, hogy rossz a lap. Végül is egy számítástechnikai bolt tulajdona, de ott a rengeteg kiszerelt lomot nem próbálgatják. Ide adták, hogy nézzem meg.. Még egy próbát megejtsek komatibilis processzorral?
Shogy érzed, ha akarsz tuntingolni és K prosszort veszel, akkor mindenképpen a Z csipes kell, ha nem, akkor mindegy.
orizon Bekapcsolnia be kellett volna neki, csak nem adott volna képet a nem támogatott processzorral, az a lap hibás. A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2016
Akkor úgy kérdezem hogy melyik az "újabb" alaplap
Mert akkor ez alapján döntök majd
Aszerint dönts amit mondtam, ne az újabbat vedd, de szerintem egyidősek.
Hát nincs szükségem oc-re de a z-s chipsetes egyébként olcsóbb
Mindegy akkor a b150 gaming-et Bár ez még csak karácsonykor lesz aktuális A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2016
Semmi értelme hónapokkal azelőtt nézni ezeket mielőtt megvennéd, mert addig úgyis változnak az árak és a készletek is, jöhet közben más is.
Én inkább a z170-et venném, de még inkább x99-et
Minek X99 otthonra?
Még az, hogy minek, hogyha neki ettől nő a kolbász, akkor had vegye. Az x99 már nem az a budget kategória. Oké, egy z170-es sem teljesen a 15 ezres kategória. De az X99-be procit is meg kell venni, meg mellé akkor illene legalább 4 RAM quadchannelbe, de ha már van, akkor 8, meg 2 VGA. Azalatt tökéletes a z/q/h 170.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy egy panzióba száltunk meg a wifihez kaptunk kódot. Telefonnal egyből tudtam csaatlakozni. Viszont laptopnál nem sikerül minden egyes probálkozásnál azt irja ki hogy : csatlakozási hiba,ismételjem meg a kódot,( a kod jó akárhányszor probálom),tableten meg letiltva irja ki. Probáltuk egy másik telefonnal is at is simán rákapcsolódott.Mi lehet a többinél a megoldás?, válaszokat köszönöm!
Lehet hogy a lapi wifi-e nem támogatja a panzióban lévő wifi módját, sávszélességét. Vagy fordítva. (a,b,g,n,ac)
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |